Fwb ilişkimi hislerim oluşunca bitirme kararı aldık, ciddi ilişki yaptım ama Fwb'deki arkadaş sürekli nabız yokluyor. Derdi ne?

FWB: Friends with benefit demek. Yani hem arkadaş gibi konuşup sohbet ediyorsunuz hem ilişki yaşıyorsunuz ama sevgililige dair gelecek planları olan ciddi bir ilişki sorumluluğu taşımıyorsunuz. Ciddi ilişki istediğim için bu ilişkiyi bitirdim. O istemedi ciddi bir ilişki. Ama kanlı bıçaklı ayrılmadık. Sadece beklentilerimiz uyuşmadı o kadar. Aradan bir ay falan geçti. Ben ciddi bir ilişkiye başladım. O bana yazdı. Hayatında biri var mı dedi. Evet var dedim. Nasıl gidiyor dedi. Dedim yeni başladık ama güzel gidiyor. -tabi o süreçte konuşmalarımız mesafeliydi ilişkim olduğu icin- sürekli yazmıyordu ama haftada bir yazıyordu. Iyiyim ilişkim iyi gidiyor, mutluyum diyordum ve konuşma bitiyordu. Sonra benim ilişkim kötüye gitmeye başladı. Iliskimdeki çocuk bana karşı ilgisiz, soğuk davranmaya, buluşmak istememeye başladı. Beni bırakmak istediğini hissetmeye başladım. Bir ara yine bu Fwb'deki arkadaşım yazdı. Onunla konuştum. Ama ben onu bırakmak istemiyorum, onun yanında olmak istiyorum diyince sinirlendi siz kadinlari anlamiyorum, nerede şerefsiz var onlara yardım etmek istiyorsunuz falan dedi. Ben cevap vermedim. Ertesi gün daha yumuşak, beni anladığını göstermeye çalıştığı bir mesaj atmış. Bugün iliskimdeki erkek arkadaşımla yine benimle buluşmak istemediği için tartıştık. Ve seni üzüyorsam devam etmeyelim dedi. Ben de nasıl istersen dedim. (Bunu bana daha önce defalarca yapıp, seni üzüyorsam devam etmeyelim diyordu. Ben de onu sevdiğimi söylüyordum. Bu sefer ben de dedim, tamam devam etmeyelim diye) Durum böyle...

Fwb ilişkimi hislerim oluşunca bitirme kararı aldık, ciddi ilişki yaptım ama Fwb'deki arkadaş sürekli nabız yokluyor. Derdi ne?