Sevgilimin ufak şeyleri büyütüp sinirlenmesi beni çok düşündürüyor acaba ömür boyu bu tavırlarını çekebilir miyim diye. Uzak mesafe ilişkimiz var. Alanya'ya onunla görüşmeye gittiğimde şu otobüse binip şu durakta in dedi olduğu konumu da istedim garanti olsun diye bir yandan konumu takip ediyordum otobüste birden sanki o konumdan uzaklaştı farklı yöne gidiyor gibi geldi diye otobüs onun evinin yakın noktasında otobüsten indim. Yanına gittiğimde yok efendim niye dediğim durakta inmedin falan filan sinirlenip surat yapıp soğuk yaptı. Sonuç olarak iki dk erken indim belki bu kadar ufak şeye surat yapıp laf yapmanın anlamı var mı.
Bir de bir dersten geçemiyordu bir türlü en son girdi yine geçemedi hoca cins bilerek yapıyor dedi sinirlendi annesi ara hocanı bir konuş dedi çünkü beklediği notun çok altındaydı. O da aradı konuştu hoca da biraz ters gidince ağladı sinirden sonra annesini arayıp senin yüzünden oldu sen ara dedin falan dedi. Bu tavrı beni düşündürdü beni yine sonuçta annesi iyi niyetiyle ara hocanı dedi gidipte annesini suçlaması bence doğru değildi.
Geçende birlikte oynayalım dediği bir oyun vardı 8 ay falan oynadık sonra ben sildim telefonumdan ondan habersiz gel oyuna girelim diyince sildim bitanem o oyunu dedim. Yok şaka mısın sen? birlikte yaprığımız aktivite vs dedi soğuk yaptı sinirlenip. Altı üstü oyun bu kadar tepki verip soğuk yapacağına gel başka oyun veya bir aktivite bulalım birlikte yapalım sıkılmışsın belli ki diyebilirdi.
Ayrıca sınıftan kıza dersle ilgili sorduklarımı gördü diye bile kıskandı.
Bir de kendide söyledi çok sinirli ve kıskanç birisiyim diye.
İyi yönleri de var hakkını vermek lazım çok sevildiğimi hissediyorum ve bana hediye alıyor sürekli trendyolda falan bir sürü ekliydi favlamıştı almak istediklerini. Ayrıntılara çok dikkat ediyor önemsiyor ayrıca. Ve sürekli buluşmak istiyor uzak mesafe ılişkimizde bu da hoşuma gidiyor ama maddi olarak zor oluyor.
Bu olumlu ve olumsuz tavırları beni çok ikilemde bıraktı ilişkiye devam etmeli miyim diye. Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer