Merhaba arkadaşlar. En yakın arkadaşım dünya güzeli, doğal kızıl saçları, bembeyaz teni, karamel rengi gözleri mi dersin, upuzun manken gibi boyu mu dersin. Yan yana geldiğimize hep ilgi odağı olan o. Aynı zamanda çok sempatik, tatlı, nazik ve zarif bir kişiliğe sahip...
Ama genelde bir yere gittiğimizde yakışıklı erkekler hep ona çekiliyor, sanki sırf onun en yakın arkadaşı olduğum için benimle muhabbet kuruyorlarmış gibi hissediyorum. Sadece bu da değil, geçen masamızda ona pasta ikram etti birisi, kim olduğunu da bilmiyoruz garson getirdi. Ben onun yanında çok sönük kalıyorum o ise ışıldıyor resmen.
Bazen ona diyorum ki kıskançlıktan "Kanka sana kahve çok yakışır biliyo musun kızıl artık baydı ya" diyorum, "Bence sen çok konuşuyorsun insanlar belli etmiyor ama sıkılıyor," diyorum. Diyorum da diyorum. Kötü birisi miyim?
Ama genelde bir yere gittiğimizde yakışıklı erkekler hep ona çekiliyor, sanki sırf onun en yakın arkadaşı olduğum için benimle muhabbet kuruyorlarmış gibi hissediyorum. Sadece bu da değil, geçen masamızda ona pasta ikram etti birisi, kim olduğunu da bilmiyoruz garson getirdi. Ben onun yanında çok sönük kalıyorum o ise ışıldıyor resmen.
Bazen ona diyorum ki kıskançlıktan "Kanka sana kahve çok yakışır biliyo musun kızıl artık baydı ya" diyorum, "Bence sen çok konuşuyorsun insanlar belli etmiyor ama sıkılıyor," diyorum. Diyorum da diyorum. Kötü birisi miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıskançlığını bu kadar belli edeceğine kızdan uzaklaş
Herkesin peşine takıldığı birinden neden uzaklaşayım ki, onunla vakit geçirmek hoşuma gidiyor çok eğlenceli birisi ama içten içe kıskanıyorum, diyorum ki keşke onun gibi olsaydım.
Kıskanman normal ama pislik yapma ben olsam arkadaşlığımı bitirirdim
Kıskanmam normal mi yani
Kendi denginde arkadaş bul
Onlar çok sıkıcı
O zaman aksiiyon arama
Daha iyi ya bu senin için
Neden ki
Çünkü bunlar bir yere kadar ve en azından sana gelecek insan gerçekten seni sevdiği için gelecek olmayacak mı
O varken bana neden gelsin ki, onu elde edemediği için mi? Kızın tipini geçtim kişiliği bile elit paket. Esprili, aşırı komik, zarif, nazik, ses tonu çok tatlı. Insanların neden onun peşinde olduğunu anlayabiliyorum, kızın dibinde durduğum halde ben bile onun gibi olmak istiyorum yani gelecek olan bana değil, ona gelir.
Bunlar insanı bir yere kadar taşır doğru ama (Bir yere kadar :D) ancak herkes kendine göre ve dengine göre biriyle mi evleniyor bak orasıda şüpheli ben olsam ki bence çirkin kadında yoktu bakımsız kadın vardır ki bence basit şeylere takılıyorsun bir süre sonra umrunda bile olmayacak
Yok çok iyi birisin
Knk üzülme be dikkat çeken olmak bir yere kadar
O ise sonsuza kadar öyle olacak hep.
Onlar dikkat çektiği için böyle olacak seni seven sana gelecek knk
O varken bana gelmezler. Kişiliği bile çok güzel kızın, bir oturuyorsun bakmışsın vakit almış başını gitmiş, gülmekten yanakların ağrımaya başlamış falan. Hem eğlenceli, hem de şeker gibi birisi.
Olsun hersey bu saydikların değil ki
Başka ne olabilir ki?
Ya sen de çirkin değilsindir eminim 😊
Kötü birisin evet.
Neden? Benim yerimde olsan napardın?
bir şey yapmazdım eğer onu kıskanıyorsam ve yanında kendimi kötü hissediyorsam (ki bu özgüvensizliktir) bahaneyle arkadaşlığımı bitiririm kalkıp da onu eleştirmem. Senin yaptığın şey apaçık çekememezlik ve kötülük
O zaman bahane derken onu kötü hissettirmekten mi bahsediyorsun? Şunun yüzünden bitirdim falan gibisinden.
Yani dersin şu an kendimi iyi hissetmiyorum genel anlamda herkesle bağımı kestim seninle de kesiyorum diye. Arkadaşını üzmek de çok kötü ama onun yanındayken de zarar veriyorsun işte uzak durman iki taraf için de daha iyi
Aslında haklısın. Ona içimi dökerek bitireceğim ama bitirirsem en çok üzülen taraf yine ben olacağım çünkü onunlayken hayat bana bir farklı geliyor. Sabaha kadar konuşsun yanımda yine sıkılmam, bir ara 8-9 kişi toplanmıştık masada öyle şeyler söyleyip güldürüyordu ki, hepsini geçtim en acı çektiğim zamanlarımda yanımda oldu o benim. Evet cidden kötü birisiyim, o börtü böceğe bile naziklikle yaklaşırken ben en yakın arkadaşımı bile çekemiyorum.
Ona şimdi şunu diyeceğim mesajla. "Her şey için teşekkür ederim benim hakkımda çok şey biliyorsun ama bazı geceler umarım saçın bitlenir diyerek uyuduğumu bilmiyorsun, seni defalarca kez kıskandığımı, keşke çevrendeki yakışıklı erkekler senden çok bana baksın diye allaha yalvardığımı. Bana iyi gelmiyorsun zaten İzmir'e taşınacaktım, İzmir'e benimle gelmeni istemiyorum. Burada bitirelim." Bunu diyeceğim olur mu yoksa çok mu drama olmuş?
Yani bilemedim şu an
Kötü bir fikir vermek istemem. Ona da kötü hissettirmemeye dikkat et. Kalbini kıracağıma ben olsam yalan söylerdim. Kimsenin ahını almaya gerek yok
Of doğru diyorsun, onun kalbini kırmama da kendimi küçük düşürmeme de gerek yok. O zaman ben düzgün bir bahane uydurayım, teşekkür ederim yanıtların için.