Güncellemeler
+1 yıl
25 yaşında işinde gücünde küçük de değil nude de attım
Onu sevdiğimi biliyor önce direkt engelledi sonra yazmaya başladı (cınsel konularda konuşuyor ki sadece buluşunca kahve içtik sizce amacı ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgilisiyle arasi bozulunca sana geliyor kendi erkek kardesimden biliyorum eski sevgilisi her geri döndugunde seni siliyor
Evet bi kere ciddi güzel konuşmaya başladık instadan ekledi aylar sonra sorma aniden çıkardı ama whatsapta yazmaya devam ediyor
Utanmadan instada çıkarıyor whatsapta arayıp yanlışlıkla oldu diyip konu açıyor
Aylardır böyle
Seni kullaniyor knk yedektesin
Yok daha neler ya arkadaşım sen alternatif misin niye kendini kullandırtıyorsun engeli basıp geçsene
Ya onu seviyorum her yazdığında tam konuşursa diyorum bi kaç kere nude attım aklımdan çıkmıyorsun falan diyor ama sevgili olmuyor 2 haftada bir bi kaç gün konuşuyor merak ettim seni diyip geliyor. Bazen whatsapta yazıyor sorma yanlışlıkla oldu diyor konu açıyor akşamları buluşmak istiyor
10 aydır böyle aramız
Ben numarasını sildim yazdı yine ekledim bi kaç kere oldu bu
Sanırım bazı şeyler çok hızlı olmuş sanırım kafasında çok basit görüyor biraz düşün lütfen ancak durumu basit görüp tek derdi yatmak izlenimi aldım ben
Hayır nişanda mayısa kadar konuştuk 0 cınsellk 1 kere buluşup kahve içtik sonra ben yazdım o da sevgilim var dedi bi daha yazmadım ayrıldı o yazdı yazdan beri de yazıyor ara ara en sonunda çok ısrar ettiği içni nude attım hani hemen atmadım
E zengin yakışıklı istese bin tane bulur benle dersi ne
Devamını isteyebilir lakin burada yanan sen olursun keza sevgilisi var uzak dur be he?
Var mı bilmiyorum sormuştum farkeder mi dedi
Ben yazmıyorum kendi geliyor zaten aklımdan çıkmıyorsun falan diye rüyalarıma giriyorsun diyor
Detayları bilmiyorum açıklamak istersen buyur lütfen
amacı seni s1kmek. kesin bilgi
Evet seni özledim diyor 1 kere kahve içmiştik nude atmıştım çok istedi siye sevgili oluruz sandım yine gitti 2 haftada bir böyle yazıyor akşam çıkalım yiyim seni kaçırayım falan biliyor da bakireyim yani hep rüyalarıma giriyorsun falan diyor ee sevgili niye olmuyor
sen beklentisini karşılamana rağmen sevgili olmuyor yani beyefendi o zaman boş ver o diper kızla uğraşsın. boş ver seni hak etmiyor
Ebet evlenilcek kızsın aklımdan çıkmıyorsun güzelsin herşeyi söylüyor ama yok
inanma ya amacına ulaşmak için yalan hepsi
E zengin villada oturan mesleği iyi çok da yakışıklı neden ben yani bakire olduğumu biliyor ondan mı sence
* mk ne olcak
Ne anlamadım
Zikmek
Zengin yakışıklı istese bin tane bulur benle derdi ne