"Neden sevgiliniz yok? " diye sorsam, ne cevap verirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
"Neden sevgiliniz yok? " diye sorsam, ne cevap verirsiniz?
Çünkü sevgilim yok.. yani bir nedeni de yok her şeyde anlam aramıyorum. tabi ki de şanssızlıklar oldu yani hayat beklediğimden biraz farklı ve kötü ilerledi bunun da etkisi var.. özellikle bazıları doğuştan şanslı olur mesela istediği kişiyi elde edebilir.. ya da çok zengindir bu şekilde sevgili bulabilir. ama şu an bunlara sahip değilim. zaten doğru kişi kavramına aşka da inanmıyorum bir şey olacaksa zaten olur modundayım..
bunun için özellikle de aşk konusu için hiç çaba harcamıyorum bir gün bulursa beni o zaman göreceğim aşk olup olmadığını
aslında bir o kadar basit bir o kadar da karmaşık bazen olur ya yanlış zaman da ama doğru kişiye denk gelirsin.. farklı bir zaman da olsaydı kesin çok iyi anlaşır hatta evlenirdik dersin.
bazen de tamamen doğru zaman olur hazır olursun ama karşında ki kişi yanlıştır.. işte kısaca tüm bu şanssızlıklar da beni buldu..
ama yine de çok beklentiye girmeden bir gün aşkın bulacağını düşünüyorum..
Önceden sadece zaman geçsin kafasıyla insanlarla takılırdım, istediğim zaman dışarı çıkacak birisi olsun, çok fazla bağlanmadan zaman geçirelim falan ama yaklaşık bir senedir falan bu algım bitti. Yani öyle ciddiye binmeden maksat takılayayım kafasındaydım. Artık hayatımda sadece bir insan olsun istiyorum ama o da kafama yatacak biri olmalı. Son ilişkimi anlayışsız bir insan olduğu için bitirdim. Hayatımda birisinin olması için,
vs vs.
İnsanlardan aşırı bıkmış durumda olduğumdan pek tahammülüm yok. Sürekli tanışacak birileri elbet çıkıyor arkadaş çevremden vs. ama heyecanlandıran olmadığından yalnızım. Ya da biraz tanıyınca uzaklaşıyorum. :D
Kesinlikle ve kesinlikle.
Bizim yüzümüz güler mi be :D
su anki yasitlarim ask sektöründe her gün baska bir sey cikarmakta. tabiri gerekirse ask sektörünun a koydular. ben kendimi eskiden ciddi iliski insanı değilim flortoz biriyim ve sevgilim olsun istemiyorum sanıyordum ama aslında sevgilim olacak kişiyle gerçekten sonsuza kadar olmak zorundaymış gibi hissettiğim için ilişkilerden kaçıyormuşum. bu bir tür korkuydu, bunun içinde sevgimi belli edememe ve bu yuzden surekli ciddiyetsiz biriymişim gibi davranma da vardı. kaçarak bir şeye ulaşamayacağımı fark ettim ama arayışıma seçtiğim kişilerin çok yanlış insanlar olduğunu ilk önce fark edememiştim. öğrendikçe, tecrube ettikçe, zaman içerisinde oluşan fikirlerim beni bir gün hiçbir şey istemeyen biri yaptı. tüm bu farkındalık, beni yaşımdan daha mı erken olgunlaştırdı, hayattan mı soğuttu, akıllandırdı mı yoksa henüz bilmediğim yine baska bir korkunun içinde mi sıkıştım bilmiyorum.
Sevgilisi olmayan birinin bu durumunun birçok nedeni olabilir. Kimi insanlar henüz doğru kişiyi bulamamış olabilir, kimi insanlar ise şu anda ilişki yaşamak istemeyebilirler. Ayrıca, iş veya kişisel hedeflere odaklanmak, kendi kişisel gelişimlerine zaman ayırmak gibi sebepler de olabilir. Özetle, sevgilisi olmayan birinin durumu, o kişinin yaşam tarzı, tercihleri ve hayat koşullarıyla ilgilidir ve herkesin bu konudaki deneyimleri farklı olabilir.
Cevap
35Cevap
Sevemiyorum kimseleri 😏
Şuanlik saygi diyelim 🫶
Param yok
İşim yok
Güzel değilim
Yaşım küçük
Köyde yaşıyorum
Evlenmeyi düşünen biri değilim
Hayallerim yok
Görücü usulü diyen bi ailem var
Seç al 😂
Hangisi açıklama olarak geçerli 😂
Allah kurtarsın diyebiliyorum sadece. :D Ama en azından eğitimine abanır ve bir işe girersen, işte o zaman şu yazdıklarının çoğunu eleyebilirsin. :)
Ailem izin vermiyor 😂🤣
Olmasın
Sapıklarla uğraşıyorum sosyal biri değilim bakalım zaten ne olacak sonum belki de böyle olması daha doğrudur neden eşim olacak insan onlarla her gün kavga eder bilmiyorum ne olurdu ama baya bir sorun olurdu atıyorum yer ayarlıcaklar ona bir şey olabilir her şey olabilir sonuçta karşıdakiler münafık insanlar kendisi iyi insan olurdu muhakkak mümin
sevgili bulmanın anormal derecede zorlaşması bulmak zor değil. bulduğunla sağlam gerçek bir ilişki kurmak, karşılıklı güven oluşturmak ve bir bağ kurmak aşırı zor. kimse kimseyi ne seviyor, ne değer veriyor, ne önemsiyor, ne ciddiye alıyor. her şey oyun, her söz yalan, her duygu geçici, her davranış sahte, herkes bencil, kararsız ve dandik. leş gibi bir döneme denk geldik. yani aşktan, sevgiden samimi ve ciddi beklentileri olan, iyi bir hayat arkadaşı isteyen, bir aile kurmak isteyen, düzgün bir ilişki, güzel bir evlilik yapmak isteyen insanların işi aşırı zor artık. bitik.
Kriterlerime uyan biri karşıma çıkmadığı için..
Gündemimde sevgili veya eş veya evlilik en az bir yüz yıl yok bu kadar basit ve anlaşılır. Bu şekilde tek başıma mutluyum bu kadar basit ve anlaşılır. Aşk ve sevgili ve erkek istemiyorum bu kadar basit ve anlaşılır😃
Ben hayatımdaki kişinin bana açık olmasını istiyorum. Hep kendini tam tanıtmayan kişilerle karşılaştığım için ister istemez güvensizlik yaşıyorum ve bundan dolayı sevgili yapmak istemiyorum. Biri çıksın karşıma bütün samimiyetiyle o
Gönlüm okadar yoruldu ki yeni bir insan tanımaya uğraşmaya ne gücüm var nede cesaretim oyuzden yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman iyidir diye düşünüyorum
Çünkü bunu bir geleceği yok ki ben ciddi ilişkiler severim sevgili bana kalıcı bir şey değil gibi geliyor ve ayrıca bizim dinimizde sevgili yok 😅😅😅
Eski ilişkilerimden çıkıp arındım kendime gelmeye, kendimle ilgilenmeye daha doğrusu kendime dönmeye başladım ve bu aralıkta kimseyle olmak istemiyorum. Kendimle olmaya alıştım. Seçeneklerim olsa da ben sağlıklı kararlar vermek istiyorum, içime sindiği gibi davranmak istiyorum ve şu an kendimle olmak daha iyi.
Yaşam kalitesi düşük insanlardan çok şey beklememek lazım.
Türkiye de ilişki mi?
Dertler biterse okey.
Kriterlerime uygun bir karşı cins yok da ondan, derim.. 😄
Çünkü birbirimize uygun olduğumuzu düşündüğüm biri ile henüz karşılaşmadim
Seven yok sanırım sonra ben pek ilişki insanı değilim galiba nasıl yürütülür emin değilim kendi halinde takılıyorum öyle bazen çok çok yorucu ama en azından kendi kendimi yoruyorum
Korkularım isteklerimin önüne geçiyor.. güvenmek en zor şey..
Çünkü kendimden başkasıyla anlaşamıyorum, kendimle dâhî hatta. Ne kimseyi ne de kendimi üzecek bir şey yapmayacağım artık.
Kendim çok iyi değilim. O yüzden de pek herkesimi kabul edemem.
1) Kimseye yazmıyorum
2) Kimseye güvenmiyorum
Aldatılmış olsamda hâla evliyim (şimdilik). Kim ne yaparsa yapsın kim ne yaşatırsa yaşatsın kendi doğrularımı çiğnemem
Canım istemiyor. Sevgilisi olana madalya mı veriyorlar sanki?
Artan dünya nüfusuyla ters orantılı olarak insanlardaki azalan IQ seviyesinden dolayı yok.
Atılım yapmıyorum Atılım Yapsamda nasıl etkileyeceğimi bilmiyorum Bana yardım edermisiniz kızlar?
kadınlar beleşe ilgi, sevgi ve emek istiyorlar... Fakat bunun bedeli bende sınırsız seks. Daha aşağısı olucaksa uğraşmam uğraştığıma da deymez zaman para ve enerji kaybı tamamen.
Hayatta fizik tedavi ve sağlık sorunlarım ile uğraştım
Kader derim geçer bende istemiyorum zaten gerekli değil
Bu aralar yalnızlık daha keyifli sanırım aklındaki kişiyi yanına koyamirsen böyle daha yahşi
1. karakter, 2 daha once istek olmaması, 3. utangaçlik, 4. korkaklik, 5 kriterler, 6... bu boyle gider ya xD hepsininde açılımı oldugunu düşünürsek sevgiliyi geçtim, koca bulurmuyum oda meçhul. Yinede bir umut işte, can cikmayinca umutta tükenmiyormuş x3
Yanlış tercih yapa yapa doğru birinin olma ihtimali kalmadı bende. Yalnızlık artık tercih oldu 👍🏻
Pek arayışta degilim ama olsa da hayır demem biraz ondan yani
Erkeklere olan güvenim artik yok ve sadece kendime odaklanmak istediğim bir dönemdeyim yani önce kendim işim eğitimim kariyerim sonra nasipse aşk
Neden sevgiliniz yok? çünkü bir aptal aşığım, adamın kasli vücuduna platonik olarak bu kart zamparanin varlığını, kızların ona ilgisini aptalca seviyorum.
İşim var ve bu tarz ilişkilere karşıyım direk nikah.
Yillardan beri onemsedigim biri var bir turlu bir araya gelemedik belkide bundan kaynakli.
dengime denk gelemedim, doğru insan karşıma çıkmamıştır 🤪
Böyle kafa daha rahat sabah günaydın mesajları yok trip atan yok ki erkekler daha çok atıyor özgürsün kısacası
Bilmiyorum sanırım sorun bende karşı cinsten reddedilmekten korkuyorum beni tanıyanlar bu dediğime şaşırıyorlar gayet iyisin boyun kilon vs.
erkolar beni haketmiyorrr sadık biriyim de kimseye kolay kolay da güvenemiyorum mlsf kova burcu problemss💅
Kriterlerim çok yüksek. Sanki ben de queen Elizabeth’im ya çünkü
Elizabet 256 yaşında zaten
Düşünce yapısı uyumlu olmadığı için. Belki de güven sorunu
güvencek birini bulmak zor seni tamamlaması, idare etmesi gerek
Vallahi bende bilmiyorum herhalde çok çırkınnıx ya da . Be bilirim var bi b. kluk
Nedeni yok arıyorum inşallah bulurum diye umut ediyorum😃😃
Şu zamanda sevecek insan bulmak çok zor
Tercihim diyelim..
Tercih meselesi Şu an önceliklerim farklı
Nasip olmadi simdide istemiyorum
Çünkü görünmez bir adamımda ondan
Olmadigini nerden biliyorsun derim :D
Gerek duymuyorum çünkü
Bir şeyleri yanlış yaptığımdandır belki.
istemiyorum gerek yok
Buna değecek kimse yok
Çıkar ilişkisi yürütmedigim için
katalog cok güclü değil
İstediğim gibi biri çıkmıyor karşıma
Çevrede adam gibi adam yokta ondan.
Sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hödük aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gooottymun ikizi dersin reddedesin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser sana aşık olmamı kendine hakaret sayar topukları gooottune değe değe ardına bakmadan kaçarsın çünkü tipsizim kisayim diye beni kimse sevmez anca olbot bir gün senin de olur diye nasihat verir oysaki bu trilyonluk birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Knk her şey boy kilo değil birisi 2.15 cm di flörtüm karakteri daha oturmamış diye reddettim ona bakarsan bende şişmanim yani sana niye hakaret edeyim sende bir insan evladisin. Ama ben bir tek sana değil kimseye bakmam çünkü aşik olamam hele ki sosyal mecralarda kaldı ki bu sitede 😏😏
Seçilmem seçerim ona da adım atmam 😂
@Mayybusee afiyetler olsun
Hayatıma almaya değecek biri yok şu an :)
Hiç istemiyorum öyle şeyler derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?