Aşk İlişkileri Asansörde eşe/sevgiliye sarılmalı mı? perlamare Takip Et Master Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Asansörün kapıları kapanır kapanmaz bunu fırsat bilip sevgiliye/eşe sarılıp opulmeli mi? Asansörde eşe/sevgiliye sarılmalı mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yani içinden geliyor ise yapıla bilir illada yapılmalı diye bir kural yok tabii ki ama izlenmediginden emin olunması lazım 😂 1 1 Yorumla perlamare +1 yıl Soru biraz aşırı konular ifade etti sanırım ama aşırılık yok masumane sarılma ve belki masum bir buse. İzlense de bişeeecik olmasssssss😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı. Sevgilim ya da eşim olsa evet sarılırdım tabi ki de 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu kanun mu? Yapılmalı mı olsun. İsteyen yapsın. Ama sakin kalmakta fayda var 1 1 Yorumla perlamare +1 yıl Bunun için kanun çıkarmak gerekiyorsa onu da yaparız. TCK 67483. Madde 3 (c) bendi. Kısa süreli fingirdeşme kanunu 😂😂 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet diyenler saf herhâlde. Kamera ile izleniyor oralar. Hayatta yapmam. 1 5 Yorumla perlamare +1 yıl İzlensin, ne olacak ki? Eşine sarılmak kötü bişey mi? Kaldı ki her asansör de izlenmez zaten Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Kapılar kapanır kapanmaz diyorsun. Fazlası olacak gibi hissettiriyorsun. O zaman kapı açıkken de sarılabilir ama kapı kapanır kapanmaz diyorsun burada ileri gitme durumu var gibi geldi bana. Yorumla perlamare +1 yıl Yok ya, kapı açıkken keyifli olmuyor da ondan. Fazlası belki buse şeklinde öpücük olabilir. Abartma değil 😂 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Sevişmeye geçilir sandım ondan. Hoş olmaz sevişilirken çekilmek. Yorumla perlamare +1 yıl Ooooo, o kadar da değil ya. Çıkacağımız 5 kat zaten, en fazla 2 dakika. Abartmaya gerek yok 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Partneri tahrik etmek kadar güzel bir şey var mı ya sadece sarılıp öpülmemeli, öpüşler uzun eller dokunaklı olmalı 1 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet sarılınır tabii , güzel anlar bunlar 2 2 Yorumla perlamare +1 yıl Güzel anlar, güzel anilar olmalı değil mi? 😂 Yorumla Jeasica +1 yıl Evet hepsi bir gün hatıraları süsleyecek Yorumla
Tamotamo28 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Siz fazla’mı film seryrediyonuz 2 1 Yorumla perlamare +1 yıl Fazla film izlesek sevişiriz bile. 😂 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şamarı yer djbddb 1 1 Yorumla perlamare +1 yıl Uhaaaa, uhaaaaaa 😂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ufak kaçamaklardan zarar gelmez 2 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Böyle fotodaki gibi olursa film kopabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani içinden geliyor ise yapıla bilir illada yapılmalı diye bir kural yok tabii ki ama izlenmediginden emin olunması lazım 😂
Soru biraz aşırı konular ifade etti sanırım ama aşırılık yok masumane sarılma ve belki masum bir buse. İzlense de bişeeecik olmasssssss😂
Sevgilim ya da eşim olsa evet sarılırdım tabi ki de
Bu kanun mu? Yapılmalı mı olsun. İsteyen yapsın. Ama sakin kalmakta fayda var
Bunun için kanun çıkarmak gerekiyorsa onu da yaparız.
TCK 67483. Madde 3 (c) bendi. Kısa süreli fingirdeşme kanunu 😂😂
Evet diyenler saf herhâlde. Kamera ile izleniyor oralar. Hayatta yapmam.
İzlensin, ne olacak ki? Eşine sarılmak kötü bişey mi? Kaldı ki her asansör de izlenmez zaten
Kapılar kapanır kapanmaz diyorsun. Fazlası olacak gibi hissettiriyorsun. O zaman kapı açıkken de sarılabilir ama kapı kapanır kapanmaz diyorsun burada ileri gitme durumu var gibi geldi bana.
Yok ya, kapı açıkken keyifli olmuyor da ondan. Fazlası belki buse şeklinde öpücük olabilir. Abartma değil 😂
Sevişmeye geçilir sandım ondan. Hoş olmaz sevişilirken çekilmek.
Ooooo, o kadar da değil ya. Çıkacağımız 5 kat zaten, en fazla 2 dakika. Abartmaya gerek yok 😂
Partneri tahrik etmek kadar güzel bir şey var mı ya sadece sarılıp öpülmemeli, öpüşler uzun eller dokunaklı olmalı
Asansörde kalmamalı ben sarıla sarıla eve girmek isterim 🙂
Evet sarılınır tabii , güzel anlar bunlar
Güzel anlar, güzel anilar olmalı değil mi? 😂
Evet hepsi bir gün hatıraları süsleyecek
Kadınlar daha çok sever
Siz fazla’mı film seryrediyonuz
Fazla film izlesek sevişiriz bile. 😂
Şamarı yer djbddb
Uhaaaa, uhaaaaaa 😂
Ufak kaçamaklardan zarar gelmez
Böyle fotodaki gibi olursa film kopabilir
evet.