Diğer Asansöre bindiğinizde sorun olur mu? serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor asansöre bindiğinizde yanınıza bir tane kadın olması sizin için sorun olur mu? ya da kadınlar yanınıza erkek binmesi sizin için sorun olur mu? Asansöre bindiğinizde sorun olur mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. sorun olmaz 0 0 Yorumla
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl ben sorun etmiyorum ama genellikle erkekler bir kadin asansore tek bindiginde binmemeyi tercih ediyorlar bunu fark ediyorum, bu yuzden "siz gelmiyor musunuz" falan diyorum, rahatsiz olmayacağımı anlayip binsinler diye 3 6 Yorumla serdarcihan5 1 yıl inan bende binmiyorum Yorumla Sineklertanrisii 1 yıl İnce insanlar iyi ki varlar. Yorumla celebface 1 yıl cok tesekkur ederim @sineklertanrisii Yorumla Sineklertanrisii 1 yıl Bizde teşekkür ederiz. Her zaman ince fikirlerimizin karşılığı yine ince bir düşünce, teşekkür ya da minnettar bir yüz ifadesi göremiyoruz. Yorumla celebface 1 yıl umuyorum ki herkes dusuncesinin karsiligi olan davranislarla karsilassin Yorumla Sineklertanrisii 1 yıl Umulur ki, incelik nezaket yaygınlaşır ve değer bulur. Yorumla
beyzabldn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Hayır neden olsun ki sürekli yaşadığım bir şey yani sorun olmuyor 1 2 Yorumla serdarcihan5 1 yıl erkekler daha rahatsız Yorumla beyzabldn 1 yıl Neden Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl direk mağaradan cıkıp binmedıysem sorun olmaması lazım 1 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bir kadın olması neden sorun olsun o ayrı kata çıkar ben ayrı 0 5 Yorumla serdarcihan5 1 yıl düşünsene asansörden çıkacak ve bana saldırdı diye bağıracak ne yapacaksın Yorumla vDuhe 1 yıl Asansörlerde güvenlik kamerası var, olmasa bile aklıma gelmez heralde onu yapacağı Yorumla serdarcihan5 1 yıl kadınlardan kork reis Yorumla vDuhe 1 yıl Bunu dedin ya yalnız bi kadın görürsem binmem artık sjsj Yorumla serdarcihan5 1 yıl afferin Yorumla
Hardbull1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sorun olmaz aksine asansör dursun diye dua ederdim 0 0 Yorumla
zıkkımus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Lavukların aklı fikri pompada aw hiç mi başka bir aktiviteniz yok 0 0 Yorumla
K2ptan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sorun etmem böyle bir kadınsa da izlemesi keyifli olur :)) 0 0 Yorumla
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Ben hiç tanımadığım bir kadinla asonsore tek binmem 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkek varsa binmem evet 1 7 Yorumla serdarcihan5 1 yıl beklermisin Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Merdivenlerden devam zaten spor olsun bana Yorumla serdarcihan5 1 yıl 16 kat olsadamı Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Vicdansız sabuha ndjd boş yakalarim elbet asansörü Yorumla serdarcihan5 1 yıl ben ineyimde bin kız Yorumla u inciitanesiii 1 yıl İn o zaman Yorumla serdarcihan5 1 yıl tamam gel Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. Kadın da insan değil mi? Tabii ki de sorun etmem. 0 0 Yorumla
Blacksksksk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Pek umursamam ben biner katıma çıkarım. 2 0 Yorumla
Oylebirgecerzamanki4 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bilerek kadını da böyle seçtin dimi😂 2 3 Yorumla serdarcihan5 1 yıl asansörde kadın Yorumla Oylebirgecerzamanki4 1 yıl dedigimi anladın hacı şakir😂 Yorumla serdarcihan5 1 yıl anlamam mı Yorumla
kirlisohbetler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Bu kadın binecekse sorun kral 😀 1 3 Yorumla serdarcihan5 1 yıl neden Yorumla kirlisohbetler 1 yıl Çadır kurdurur çünkü. Malum organı gizlemek de sorun. Zorda bırakır 😀 Yorumla serdarcihan5 1 yıl alta kıvır Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Gö.. ttu ezilmiş 1 1 Yorumla serdarcihan5 1 yıl kilodu sıkı Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hayır, alçalan ben değilim bknz. duvarlar 1 0 Yorumla
Seyyah_Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Soru ile görselin ne alakası var? 0 2 Yorumla serdarcihan5 1 yıl asansörde kadın Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl O kadın binerse sorun olur Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bro gene atıyor 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 791 cevap paylaştı. olur tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sorun olmaz
ben sorun etmiyorum ama genellikle erkekler bir kadin asansore tek bindiginde binmemeyi tercih ediyorlar bunu fark ediyorum, bu yuzden "siz gelmiyor musunuz" falan diyorum, rahatsiz olmayacağımı anlayip binsinler diye
inan bende binmiyorum
İnce insanlar iyi ki varlar.
cok tesekkur ederim @sineklertanrisii
Bizde teşekkür ederiz. Her zaman ince fikirlerimizin karşılığı yine ince bir düşünce, teşekkür ya da minnettar bir yüz ifadesi göremiyoruz.
umuyorum ki herkes dusuncesinin karsiligi olan davranislarla karsilassin
Umulur ki, incelik nezaket yaygınlaşır ve değer bulur.
Hayır neden olsun ki sürekli yaşadığım bir şey yani sorun olmuyor
erkekler daha rahatsız
Neden
direk mağaradan cıkıp binmedıysem sorun olmaması lazım
Bir kadın olması neden sorun olsun o ayrı kata çıkar ben ayrı
düşünsene asansörden çıkacak ve bana saldırdı diye bağıracak ne yapacaksın
Asansörlerde güvenlik kamerası var, olmasa bile aklıma gelmez heralde onu yapacağı
kadınlardan kork reis
Bunu dedin ya yalnız bi kadın görürsem binmem artık sjsj
afferin
Sorun olmaz aksine asansör dursun diye dua ederdim
Lavukların aklı fikri pompada aw hiç mi başka bir aktiviteniz yok
Sorun etmem böyle bir kadınsa da izlemesi keyifli olur :))
Ben hiç tanımadığım bir kadinla asonsore tek binmem
Erkek varsa binmem evet
beklermisin
Merdivenlerden devam zaten spor olsun bana
16 kat olsadamı
Vicdansız sabuha ndjd boş yakalarim elbet asansörü
ben ineyimde bin kız
İn o zaman
tamam gel
Kadın da insan değil mi? Tabii ki de sorun etmem.
Pek umursamam ben biner katıma çıkarım.
Bilerek kadını da böyle seçtin dimi😂
asansörde kadın
dedigimi anladın hacı şakir😂
anlamam mı
Bu kadın binecekse sorun kral 😀
neden
Çadır kurdurur çünkü. Malum organı gizlemek de sorun. Zorda bırakır 😀
alta kıvır
Gö.. ttu ezilmiş
kilodu sıkı
Hayır, alçalan ben değilim bknz. duvarlar