Erkeklerin %99unun hoşlandığı kız tipini açıklıyorum;
*Sessiz sakin, az konuşan, erkeklerle işi olmayan, ağırbaşlı, cıvık olmayan, eğlenceli, mizah anlayışı olan, alıngan olmayan, herşeyi kafasına takmayan, anı yaşayan, mutlu, sadık, en fazla iki sevgilisi olmuş bakire kızlarla ciddi düşünürler*
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır tam tersi dilli fitne fesat sinsi yalancı vurusmus erkek ortamı olmus dedikoducu kızlara nikaha basıyor %78 i dkdkdkkd sizi kandırıyorlar boyle diyerek. Sessiz sakin kız mı erkegi daha iyi kandırır evliliğe götürür yoksa fitne fesat ors pu kız mı biraz gerçekçi olun 80 lerde degılız artık o dedigin 90 larda kaldı
Ahahahahha bacimin dediklerine imzamı atarım puahahahhaa vurusmus djjdjd
Gerçi evet şimdiki erkekler böyleleriyle evleniyor örneğini çok gördüm ama maskülen erkekler yazdığım gibi ister bence
Hiç alakası yok dkdkdksk eşi polis asker oluo eski sevgilisi ile buruşmaya devam eden ors pılar biliyorum ve bu or plar lise de hep ortam görmüş erkeklerle yatmıs insanlardı dilli kadın her seyi yapar bir de kendi her haltı yemis ama bbkre isteyen erkekle genelde arkadan yandan sağdan soldan yemis ama bir tek zarı korumus veya diktirmis kadınlarla evleniyor sonra boynuz yiyorlar haberleri olmadan dkdkdkkdkd hepsi hak ettiğini yaşıyor
Bizim lisede okuldaki bütün erkeklerle sevgili olan yatan bir kız vardı lise biter bitmez zengin kocayı kapmış 😂
Eeee bende vok gordum yollu or spu yemediği y rak kalmamıs zengin kocayı eninde sonunda kapıyorlar oyleleri bakıyorum kıza yıllarca bardan clupten çıkmıyor üni okuyor sözde bi sk olamıyor y rrak yemekten ama zengin kocaya nikahı basıyor 😂😂 hep boyleleri kazanıyor işte sessiz sakin kızı kandırmaya calısıp kullanıp atarlar anca
İşte adamı ayartiyorlar öyle zenginlerj güzel yatakta da şey olunca zenginler alıyor hemen mirin kırın etse adam tekrar yatağa atıp hünerlerini sergiliyorlar alsın djye
Zengin olsalar bile onların evlendikleri adamlar onlarla aynı yatmadiklari kız kalmıyor
Marifet ssdece yatakta oldaydı benle de evlenen olurdu kalbi kara oylelerinin
O bahsettiğiniz erkekler senle çıkan erkekler, senin hayatına dokunalar. Sapla samanı karıştırma 👋👋
Aynen kesin öyledir
Bence öyledir 🤣
Aşağıdaki kiza yaz o söylediği kaş*r zengin kocayı arıyor bulup kafalıyor sebebi araması bulması
Kesinlikle o asagida ettiğiniz muhabbet gibi değil erkeklerin aradığı kız
Bunun için erkeklerin de aynı özelliklerde olması gerekir. Ben bu özellikleri taşıyıp zıt birinin yüzüne bakmam
Yani
Katildiklarim ve hak vermediklerim var
Hangisi?
Tartismak istersen beklerim
Hak vermediklerin hangisi?
Bakirelik duruma gore degisiyor
Bakire olmayan kadınla evlenipte bunu kafasına takmayan erkek görmedim erkekler bakire ister
Dedim ama sana duruma gore degisir diye
Bunlari erkekte arıyorum ben
Ahahahaha yanlis bir bakis acisi
Gayet doğru yanlış olan hangisi sana göre
Bakirelik onemli mi artik?
Bakirelik önemli değil diyen erkeklere inanmıyorum erkekler her ne kadar belli etmese de %99u bakire ister. Evet hala önemli erkekler için
Tesekkurler. %1 lik kisimdayim
Alakası yok arkadaşlar
Bana göre öyle olması şart.
Hayır
Evet
Güzel bir enerjisi olan, kendisiyle barışmış kızlarla ciddi düşünürüm çok konuşması güzel bir şey..
Az konuşan insanlar sevdiği insanların yanında çok konuşur zaten
Yoo alakası yok.
Gayet alakası var
Hayir yok. Hele en sondaki maddeyle hic yol
Herkes son maddeye takılmış ama şimdiki erkekler femimen ve g**vat olduğu için son madde artık geçerli olmayabilir evet
Bu ilkel kafayla çok yaşamazsın sen.
İlkellikle alakası yok başka karılara şeyini atmış erkekle evlenmem mesela
O erkek mezarda yalnız
Yalan
Son madde şimdiki erkekler için geçerli değil haklısın. Feminen ve g**vatsınız çünkü
Yılan gibi dili olani istemeyiz
*hiç sevgilisi olmamış