Sevgilimle 6. buçuk ay bir ilişkimiz oldu.3 hafta oldu bitireli ayrılmadan önce fiziksel bi yakınlık oldu, şu an çok vicdan azabı çekiyorum. Geri dönse bile tekrardan onunla olmasını düşünmüyorum çünkü Beni çok yıprattı. fakat onunla yaşadıklarım aklıma gelince çok pişmanlık yaşıyorum sizce bu durumu nasıl aşabilirim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Geçmişi değiştiremezsin önüne bak hatalarından ders çıkar önemli olan bu.
Hep aynı hataları yapıyorsak bunu nasıl önleyebilirim
O zaman bi sıkıntı var demektir
İsteyerek yaptıgın bir şey için neden vicdan azabı çekiyorsun ki mantıksız yaptıgın işin arkasonda dur
Pişmanlık duyduğun şeyler senin gelicek hayatın için tekrarlanmaması gereken tecrübe olmalı
Bende öyle düşünüyordum ama hep aynı hataları yapıyorum ve kendimden nefret ediyorum. hep yanlış insanlarla karşılamak beni artık hayattan soğuttular
Belki de isteklerinden yanlış insanlar olduklarını teyit etmelisiniz, böylelikle bu tür hataların önüne geçebilirsiniz
Belkide olabilir, fakat artık ruhum inancım insanlara bakış açım çok değişti gerçekten buna inanıyorum doğru insan yok hep karşıma çıkan insanlar yanlış kişilerdi ama Neden hep bunlar başıma geliyor düşünüyorum
Genellikle kriteler öncelik olduğu için doğru insanlar es geçiliyor, birçok defa doğru insanların bir vazo gibi kenara itildigini gördüm
Olan olmuş önüne bak bir daha yapma
Zaman herşeyin ilacı inan bana
Ben de öyle ilişli atlattım
sıra bana gelince sevgilim
Neden vicdan azabı çekiyorsun ki
İradesiz biri olduğum için yaptığım hatalardan ders çıkarmam gerekirken aynı hatalara yeniden düştüğüm için pişmanlık yaşıyorum
Bunlara birer tecrübe gözüyle bak insan sarrafı olan biri bile yanılıyor hepimizin hataları olur ama sadece fiziksel bir yakınlaşma için seninle konuşmuşsa bir şey diyemem haklısın diğer türlü zaten cinsellik ilişkinin ayrılmaz bir parçası buna takılma
Bir nebzede olsa söyledikleriniz içim ferahlattı teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum
Tabii ki
Bir kızın geçmişi sizin için önemli olur mu bunu bütün erkekler için söylüyorum ve onların ağzından duymak istedim ilk soracağım kişi siz oldunuz Net olun lütfen
Ben bir erkek değilim ama yine de cevaplayayım karşımdakini geçmişiyle yargılamam açıkçası (gidip de 50 kişiyle sevişmemişse tabii ki) önemli olan hissettirdikleri ve verdiği güven ama herkes aynı fikirde olmayabilir
Keşke evlenmeden böyle şeyler yaşamasaydın
Neden böyle bir şey yaptın kendine?
Zamanla geçecektir
Neler yaşadınız ki?
İki defa sevişme oldu ama hep benim suçum ben engel olsaydım belki şu an vicdan azabı çekmezdim 😢
Sevişme derken dostum yüzeysel mi?
Girdi mi?
Ön veya arka?
Bu konunun o kadar çok ayrıntılı durumları var ki..
Allah korusun tabiki saydıklarınin hiçbiri değil, yüzeysel oldu ama yinede kendimden Nefret ediyorum:((😢
Yaladı mı seni?
arkadan mı verdin
Geçmişi boş ver
Zamana bırak