Arkadaşlar bana cok gec yazıyor tepkili bende aynı gec yazıyorum kendisine o bana nasıl geliyorsa öyle gidiyorum ama bikeresinde ona bana güven vermedigini ve onun zamana ihtiyacı oldugunu düşündügümü söyledim anlayışla karşılarım eğer istemiyorsan kendini zorunda hissetme bana gercegi söyle dedigim halde öyle bişey yok nerden cıkartıyorsun diyo iyide konuştugumuz bişey yok konu yok eskisinden soğuz bir kere buluştuk ertesi hafta buluşuruz dedi bin bahane buldu bir haftasonu daha gecti ne nummara istedi nede ikinci bir buluşma varsa yoksa bahane ve yalan ama her yazıdıgımda geç dahi olsa geri cevap yazıyor anlamadıgım şey şu napmam lazım bıraksam olmuyo bırakmasam olmuyo ilk defa böyle bişey yaşıyorum napmaya calışıyor bana sucluda hissetiriyo bugün tartışık bana kendine bak diyo sonra ona bir haftadır evdesin aradınmı umursadınmı dedim hiç cevap vermedi ona başka soruya cvp verip geçiştiriyo
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eee basarili olmus işte anlamişin sogutmak istedigini almişinda mesaji daha neyi üsteliyorsun ablasi sen
İyide neden acık acık aöylemiyo
Daha ne kadar acik olacak nan mesaji :D
İyide yazıyo cocuk onu diyorum kendisi bana neden yazmaktan vazgecmiyo? ne alaka kim zorluyo onu
Kızım se nkısaca desene benle muhattap olmuyor die
Ne dedigini anlamıyorumki of evet muhattap olmuyor pek ama yazıyo istemeyen neden cevap yazar?
Hatun dedigin kovalanir kovolamaz kendine gel biraz artik
Yani ona acık net bittigini yazimi
Hic bisi yazma artik susmak en iyi cevaptir
Gec kaldın sabah günaydın yazdım o bana iyi geceler yazmıştı ozaman o geri yazınca yazmim dimi
Silememde kesin görmüştür
salla gitsin yahu birak ilgilenme alla alla
Gönül eğlendirme kafasında olan biri. Ciddiyetsiz biri yani. Hem tamamen kaybetmek istemiyor hem de çok da ilişki moduna girmiyor. Muhtemelen 2 hafta yazmasan bu kez kendi boşluğa düşüp her saat başı yazmaya başlar.
Karımdan boşanmak istiyorum eğer açıkça söyler ve boşanırsam abileri hayatı zehir eder bana o yüzden soğutmam ve boşanmam lazım.
Ne slaka seninki farkli burada ben kac kete döyledim oka kendi gitmiyo
Cidden ne alaka bunu buraya ben yazmadım bile başka bir konunun altına (kendi konum ) yazmıştım. Site heralde çok aktif olmayan kullanıcıların yorumlarını koplayo başka yerlere aktiflik kasmak için
Söylemeye vakit kalmaz da ondan bitince bitiyor işte değil mi
Seninle konuşmak istemiyor... Önceden böyle bir şey yaşamıştım
Peki neden söylemiyor bana
Ona söylememe rağmen
Bilmem ki belki kırmak istemiyodur bilmiyorum ama bence sende yazma soguk yap onun yaptığı gibi
Öyle yapıyorumki zaten dün 1 gün yazmadım mecbur sonra yazdım en son o yazmıştı sonra müsait degildim dedim attım sorun degil dedi bende degilmi dedim? Evet dedi sonra böylemi olucak dedim? Bunu bana söyleyen sen misin diyo yazmayan sensin diyo napcagımı bilmiyorum sürekli geç yazan o bende oyuzden öyle yaptımve 2 kere sordum istemitorsan söyle diye anlamıyorum istemiyorsan söyle anlarım dedim zaten hiç konuşmuyoruz demin emoji yolladım aynı emojiyi yollamış 4 saat sonra ee kesen o olsun bana geri cevap yazmasın? Ben öyle yapıyorumki top ona kalsın o yazmasın bitsin anladınmı böylede bitmito o cevap yolluyo mecburen yazıyo insan
Müstehak size... İlgi gösteren erkekleride siz iteklersiniz.
Bana ilgi hangi erkek göstermiştr ben itekledim? Durum ortads napcagımı bilmiyorum bunun nesine ilgi göstereyim ben
Şalla gitsin yuz verme
Ne fark eder seni istemeyeni sen niye isteyesin ki