Unutamıyorum, unutmam lazım. Sosyal medyadan çıkartmak ve telefon numaramı değiştirmem doğru olur mu?

Arkadaşlar Herkese Merhaba
4 senelik bir ilişkim vardı. 2023 Eylül ayında kendisi doğum gününde ayrılmak istediğini söyledi. Daha öncesinde de ayrılmak istemişti ve ayrilmistik tüm ikna çabalarıma rağmen kabul etmeyip aradan 2 ay sonra barışmak için kendisi adım atmak istemişti lafi uzatmiycam.

Her neyse her şey bana göre yolunda giderken bir anda Ayrılmak istedi ve kabul ettim çünkü biliyorum ki ne gideni geri getirebilirsin ne de gitmek isteyeni durdurabilirsin.

Bende bunun üzerine bir iki kez daha belirli bir zaman zarfında tekrardan duygularımı açtım ancak yaşamış olduğu hastalığı ortaya atarak kabul etmek istemedi.

Bende en sonunda daha öncesinde söylediğim gibi arkadaş kalamayacagimizi, bu şekilde görüşmek istemedigimi, kendisini bir daha rahatsız etmiycegimi söyledim ve 15 20 günde bir nasılsın diyerek arama yapan yazan da kendisi, bundan rahatsızlık duyuyorum çünkü duygu besledigim bir insana karşı arkadaş kalabilmek gibi bir medeniyete sahip değilim.

En son konusmamizda da bir gün yanına gelirsem bana kahve söyler misin, yolda görsen selam vermez misin, ben seni özlerim demesi de iyice canımı sıktı tabi bunu ona belli etmedim.

15 20 gün de bir mutlaka bir bahane neden bularak yazıyor. Terslemek de İstemiyorum ya da kizarak cevap vermekte. Arkadaş gibi konuşmak yazismak hele ki hiç istemiyorum.
Sizce Sosyal Medyadan Çıkartmak ve Telefon numaramı değiştirmem doğru olur mu bu durumda. Sırra kadem basacak şekilde ortadan kaybolmak ve bir daha ulaşabileceği tüm kapıları kapatmak.

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız icin
Unutamıyorum, unutmam lazım. Sosyal medyadan çıkartmak ve telefon numaramı değiştirmem doğru olur mu?