Çalışmıyor kumar oynuyor ayda bir eve saatlerce gelmeyip telefonları açmıyor. ayrıldım kabullenemiyor. Özelimizi anlatıyor herkese, sosyal hesabımda benim hesabımı çaldı ve paylaşım yaptı, benim adıma yazılar yazıyor ben bedava ağza... a. yormuşum diye ayıp laflar yazıyor , beni escrt gibi gösterdi rezil oldum, annem hakkında da öyle ayıp laflar yazdı ve hala zorla barışmaya çalışıyor , ya benimsin ya topragin seni rezil edicem diyor ben barisacaktim ama bunu yaptığı için artık gerçekten istemiyorum, şu an. Ne yapmaya çalışıyor bu, insan karısına bunu yapar mı , bide cok dekolteli bir fotom vardı bekarken çekmiştim onu profile koyuyor , hic alakam olmayan bir erkekten beni kiskandi istek atmis cevap vermiskm diye adamla beni yan yana koyup sonsuz ask diye paylasti utanıyorum onun yaptıklarından rezil oldum?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Siksyetci ol ondan ne bicim erkek bu ya insan hayatını paylastıği birine nasıl bunları yapar aklım almıyor
uzaklaştırma verdiler yine dövdü beni 3 4 ay önce şikayetçi oldum kamu davası açılacaktır şiddeten dolayı ama bugün mektup gelmiş kapanmış
Allahım yarabbm ya illaki ölmeni mi bekliyorlar dayaktan bak sana tavsiyem kadın sığınma evins yerles karakola gidince en yakin olana yerlestirir onlar hem sana iste bulurlaf kadın sığınma evi meslek edindirmeye yönslik kurslar aciyor orada kalanlara bir firsatini bul kurtar kendini o evden kadin sığınma evinde avukat oluyor sana bosanmak isteyip istemediğini soracak evet dersen bosatır onlar
Bu kira benin üstüme onu evden kovdum memleketine ve çalışıyordum ama geçici olarak işten ayrıldım. Bizim resmi nikahimiz yok? Şimdi 14 de sevgililer gününde gelicem diyor istemediğimi soğudum diyorum inanmiyor aklın öyle diyor ama kalbin seviyor diyor bana
Tamam
Bu dediklerinin görüntüsünü al, şikayetçi ol.
Zaten kamu davası açılacaktır şiddeten dolayı ama bugün mektup gelmiş kapanmış
barışma ve başka uzak diyarlara git
Ben zaten uzaktayım onu kovdum memleketine şimdi gelicem sevgililer gününde diyor laftan anlamıyor kaç defa ayrıldım bırakmıyor ne düzeliyor ne beni brakiyor bir sabah o toleteyken evden kaçtım kapı sesini duymuş peşime düştü beni yakaladı saçlarımdan sürükleyip eve getirdi
e artık polislik savcılık olmuşsunuz
uzaklaştırma verdiler yine dövdü beni 3 4 ay önce şikayetçi oldum kamu davası açılacaktır şiddeten dolayı ama bugün mektup gelmiş kapanmış
ailen anlaşılan destek değil
Ailem onu ilk zaman dövmek istedi ben affetim izin vermedim barıştım ondan sonra şimdi kimse karışmıyor bir kaç defa afetigim için
hak etmiş koruma artık
Ne zaman vazgeçer benden
Bu adamdan koca olmaz
Ne zaman vazgeçer bu
Vazgeçmez bu adam
Nerden eminsin
Huylu huyundan vazgecmez
Cesaretide var yani
İğrenç bir insan tanimişsin
Bunu yapan kocan öyle mi 🤔
Rezil eti mi? Bence ülker daha rezil.
Uzaklaştırma çıkarttır.
uzaklaştırma verdiler , yine dövdü beni 3 4 ay önce şikayetçi oldum kamu davası açılacaktı şiddeten dolayı , ama bugün mektup gelmiş kapanmış
Direk mahkemeye resmen hakaret bu.
Şikayet ett
Ettim uzaklaştırma verdiler yine dövdü 3 ,4 ay önce şikayetçi oldum, kamu davası açılacaktı şiddeten dolayı , bugün mektup gelmiş kapanmış
Yaşlarınız kaç
Ben 28 o 32
Çok garip , resmen gav*t senin kocan
Bu işe yaramaz herifler heryerde var
Amacı ne ne istiyor bu beni resmen escrt diye ilan ediyor ve bu kafayla hala barisacami dusunebiliyor?
Sapkın oluyor bazısı kabullenemiyor red etmeyi, barışsan zarar vercek sana açık bariz belli bunu biri veya ailende birileri korkutsun yoksa devam eder
Kimseden korkmuyor ben tek çocuğum ve babam rahmetli polisten bile korkmuyor şikayet etim beni dövdü çıplak kapı önüne atı polise verdim diye uzaklaştırma verdiler yine dövdü beni 3 4 ay önce şikayetçi oldum kamu davası açılacaktır şiddeten dolayı ama bugün mektup gelmiş kapanmış
herkesin korktugu yer olur ban yerim detayda sen güvendiğin tanıdın bi abin varsa rica et kulağını çeksinler
Böyle biri kardeşimi rhatsız ediyodu kaybetcek bsyim yok diyomuş kulağını üfledim adı dahi geçmiyor
İnan bu işler saplantı hake getiriyorlar ben üzülüyyorum kadınlara bsy oldumu haberde görüyoruz diikkt et olur mu
Sürekli onu affedip barıştığım için erkek akrabalar yanaşmıyor artık yardımcı olmaya çünkü onu ilk zamanlar dövmeye kalktılar ben yapmayın demiştim ondan sonra kestiler yardım etmiyorlar
Engel olmasana kızım devamlı barışıp durursan ne halin varsa gör der insanlar madur oldunu bilsinler
Bu işler mahkemele cözülmüyor büyükler araya girmesi lazm
İşte bir defa engel oldum ve bir kaç defa barıştım diye kimse takmıyor evet şimdi 14 de sevgililer gününde gelicem diyor yine istemediğimi söylüyorum soğudum sana güvendim kalmadı diyorum aklın öyle diyor ama kalbin seviyor diye bana kabulenmiyor
Bak anlattken dahi ihtimalin vat barışmaya o cocun piskolojik sorunları var bi insan eşini çıplak soksga atarmı ya
Evet öyle yaptı bana diye sabah o tolete girince koşarak evden kaçtım toleten çıkıp beni kovaladı saçımdan tutup eve zorla getirdi sen benden ayrilamazsin diyor dedim ilk eşinden çocuğun var ondan nasil ayrıldın benide bırak istemiyorum onu sevmiyordum umurumda degildi seni bırakmam diyor oysa beni öpmuyor hiç telefonunu eletmiyor ve çalışmıyor hakaret dayak var bu şekilde evlilik istemedimi söyledim
Ne zaman vazgeçer bu
Düzelmez knka bu adam yanlış anşama dayak düzeltir bu adamı şımarık belliki
Benim kız kardeşim felan olsan adam ederdim ben onu senin yerindede olsam asla konusmam
4 gündür giremiyorum umarım iyisindir nasılsın
Ne manyaklar var ya özür dilerim
Beni rezil edip hala barışmak istiyor derdi ne
Arayan senin gibisini bulamaz bulan kıymet bilmez
Amacı ne ne istiyor bu beni resmen escrt diye ilan ediyor ve bu kafayla hala barisacami dusunebiliyor
Gerçekten çok üzüldüm canım yaaa hangi memlekettesin
Mk malı senin ben beynini s i k i m
Adam sizofren.
Şikayetçi oldun mu
Mahkemeye ver bnce
3 4 ay önce şikayetçi oldum kamu davası açılacaktır şiddeten dolayı ama bugün mektup gelmiş kapanmış
Sebeb ne hem kuzenim savcı ona sorcam bu olayı ayrıca barışsanız bile dedikleri gerçekten çok kötü
Sebep yok krize girip dövüyor çalışmıyor telefonunu eletmiyor opmuyor beni bu şekilde evlilik istemediğimi söyledim ayrılmıyor
Boşanmış olsa nafaka verecek
Yok biz resmi nikahlı değiliz
Ne zaman vazgeçer?
Tam olarak senden ne istiyor
Ya bilmiyorum kaç defa uyardım onu çalışmazsan doversen eve saatlerce gelmezsen telefonunu bana izin vermezsen karitirmama ayrilcam dedim söz verdi tamam dedi yine yapıyor hep sonra ben evden kaçmaya kalktım bir sabah o toleteyken kapı sesini duyup peşime düştü saçımdan sürüyüp eve getirdi ayrilamazsin diyor ne isteklerimi yapıyor ne bırakıyor beni çözemedim derdi ne?
Boşandnzmi
İyi yaptın