öyle olanlardan nefret ediyorum biraz efendi olun gözünüz fıldır fıldır olmasın bu ne ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
öyle olanlardan nefret ediyorum biraz efendi olun gözünüz fıldır fıldır olmasın bu ne ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Siz yedekte 10 erkek tutup. Caniniz istediğinde birini bırakıp yedekten devam edince biz size diyor muyuz erkek düşkünü diye. Boş yapma ablacım hadi git uyu bu saatte. Feminist kadın tipi.
Ne anlatıyor bu ya
Hayatını
iyi sallamışsın. kimseye boş umut da vermem yedekte de tutmam, daldan dala da atlamam. yedekte tutmayı bırak hayatımda kimseyle sevgili olmadım ben. insan kendine olmayan özellikleri başka insanda aramamalı
Kesinlikle o yüzden kadin düşkünü olmayan erkek var mı diye post açılıp soru sorulmamalı. Varsa da vardır kendi hallerinde takılıyorlar bizim gibi iyi insanları alakadar etmez.
:D :D
Saygilar tatlım :D
düşük bir ihtimal herkes daha iyisinin peşinde genelde.
@Verparayivurmala rahatsız etme kızı sapık
sanırım bahsettiğin tip bu.
ta kendisi :D
😂
Siz olayı yanlış değerlendiriyosunuz aslında.
nasıl
O bi duvar aslında, yıkılınca altından güzel şeyler çıkabilşyo, kalınlaşrırsanız herkes onda boğuluyo
Sevdiğim varsa gözüm kimseyi görmüyor. Lakin çapkın olunca yaranabiliyorsun hatunlara yoksa değerli olmuyorsun.
Olmayan tabiki var ama mesele öncelikler. Öncelik dengeleri kadınlarla farklı olduğundan kadınları aradığı sevgiye uymuyor bir coğu
ben mesela, yaşım 29 oldum,30+ olunca zar zor evlenecem. Kadın düşkünü olsaydım daha erken yaşta ulaşacaktım
Yeri geliyo kadın kadına bile düşüyor biz ne yapalım çok tatlısınız aw
düşecekseniz tek bir kadına düşün bunda bir sorun yok
Hepiniz çok hoşsunuz 🌹insan birbirinden ayiramiyor kiyamiyor shsjsjsj
Bu para düşkünü çanta düşkünü ayakkabı düşkünü olmayan kadın var mı demek gibi bir şey :S
Bunu sadece özgüvensiz , basit düşünceli ve aşağılık kompleksli erkekler yapıyor
her erkek sizin gibi olsa keşke
Herkes kendine yakışanı yapar. Biraz empati şart
Edendi kadina denk gelsek efendi olcazda
efendi insan her şartta efendidir girdiği kaba göre şekil almaz
Biz sekil almiyoruz sekilsizlere sekil vermeye calisinca efendi deiliz saniyorlar
oo :D
:)))
Simdi ayni anda efendi oluyoruz hepimiz
oley
Shjssj
Herksdon degil uygun bir partner arayan biriyim
Erkek düşkünü olmayan kadın var mı?
Var olmasına varda sana deng gelmiyor demekki
Benim Komşu vardı karısını başkasına yaptırıyordu
Onu kastetmiyorum ben allahım ya
Adam cinselliği sevmiyor
Var az da olsa