- Kişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken eşimin istediği herşeyi ona olan sevgimden dolayı yapıyordum
Mesela onun sevdiğini bildiğim için kendime çiğ köfte aldığımda eve götürmek için ona da aldım
Bir de bir günümüzü anlatayım
Birgün markete ekmek almaya giderken bir istediğin var mı demiştim o da dedi ki poğaça varsa al
Markete gittim poğaça yok eşimi aradım poğaça kalmamış tabi kız üzüldü dedim ne yapalım kız dedi fırına gidelim
Eve geldim bindik motora doğru fırına yaklaşık 2 kilometre vardır fırın neyse ekmek poğaça aldık tam dışarı çıktık o esnada kızın halasının kocası geçiyor kız dedi halama mı gitsek kahvaltıyı orada yapalım
Olur dedim aradık ulaşamadık ama yine de gittik bir 2 kilometre daha ileriye evde yoklar dedim bukadar geldiysek dondurma yemeden eve dönmeyelim bir bir buçuk kilometre ilerde çarşıda dondurmacıya uğradık dondurmamızı yedik geri eve geliyoruz bir beş kilometre yolumuz var dönerken eşim dedi dayıma uğrasaydık bari dedim onların evini geçtik söylesen ordan geçer uğrardık kız yine üzüldü dedim gel gidelim yapıyoruz bir iyilik bari tam yapalım
Kızın dayısına uğradık onların da misafiri varmış elimizde ekmek poğaça bir on onbeş dakika da orada oturduk
Neyse ordan çıktık eve doğru giderken dedim madem senin dayına uğradık benim dayıma da uğrarız
bizim evden bu sefer batıya bir 5 6 kilometre gidiyoruz ilçede dayım gil dayım gilde misafir olduk akşama kadar da orada oturduk muhabbet muhabbet sonra geç saat eve geldik
Tabiki bu sadece hatırladığım bir gün
Sonra demekki ayrılık yazılmış kaderimize kızın annesi de buna vesile oldu çocuğumun doğumuna 4 ay kala 4 ay boyunca hemen hemen her gün arayıp ayrıldığım eşimi üzüp ağlattı aldığımız nefes zehir oldu en son bir de kendi aramızda büyük bir tartışma oldu kendimi tuttum dört ay sabrettim eşime nasihatler ettim sonra eşim yapmadığı nasihatlerimden dolayı babaannesinden laf duyunca bir fairi yüzüne bana bağırdı bende ona patladım bulaşık makinası var tablette var bulaşıkları makinaya atıp neden yıkamıyorsunuz vs vs sonra bunlar kızı alıp gittiler tabi bizi insan hesabına alan yok
Hastaneye varmışlar darp raporu alacaklar doktor kızmış senin birşeyin yok niye böyle yapıyorsunuz ama madem tartıştınız bunu rapor etmem lazım
Akşam oldu kız yok karakoldan aradılar gittik şikayetçi değillermiş biz de şikayetçi olmadık
Tabi karakollukta olunca babam dedi oğlum bak haberlerde duyuyoruz böyle işlerin sonu hayra gitmiyor madem kızlarını okadar geri istiyorlar ayrıl gitsin olmadı ilerde yeniden evlenirsin dedi
Tabi ben evliliğin devam etmesini istesem de artık bardak taşmıştı yapacak bir şey kalmadı kaynana yemeden içmeden üstümüze dikişti sanki kara bulut olmuştu
Sonra baktık çare yok eşimle konuştum sarılıp ağladık o da dedi annem ayrılmamızı istiyordu sana söyleyememiştim
Ardına anlaşmalı olarak ayrıldık çünkü çok yıprandım ayrıldıktan 5 gün sonra oğlum dünyaya geldi bana haber vermediler ben zaten psikolojik bir yıkıma uğradım sakinleştirici hap ile panik atak krizlerimi dindirmeye çalışırken hatta devam etmek için teklif ve selam gönderip uğraşırken o başkası ile evlendi bunda annesinin %99.9 çok büyük bir payı olduğunu düşünüyorum ayrıca çocuğumu da göstermediler 4 sene oldu ayrılalı o da 1.5 2 senedir evli artık başka bir hayatı var
Yani öyle işte bazen seversin sevdiğine pişman olursun sonra yaşama sevincini elimden alırlar ve öylesine günlerin tükenmesini ve dünya hayatının bir an önce bitmesini istersin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanların hanımcılık tanımı, kadının istediği en ufak bir şeyi yapmamızla sanki kulu köpeği olmuşuz gibi bir tanım halini almış.
Kişi eğer sevdiğini mutlu etmek için; Yok beni bırakmasın, benden soğumasın, bunu yapmazsam bırakır gider beni vb. kaygılarla hareket ediyorsa, zayıf bir karakterdir, toplumdaki hanımcı dediğimiz kişiler aslında bunlardır.
Fakat tamamen maskülen ve centilmen bir erkeğin yapacağı gibi, o dediğim kaygılarla değilde, içten ve doğası gereği, içinden geldiği şekilde, sevdiğinin saf mutluluğu için uğraşıyorsa, bu işte olması gerekendir. Hanımcılık bu değildir.
Ayrıca hanımcı erkekler, yaptıklarının karşılığını göremese bile yapmaya devam eder. Bunu isteyerek yaparlar çünkü şartlı mutluluğa alışmışlardır, sürekli bir onay arama peşindedirler. Bu yüzden psikolojik olarak zayıftırlar.
Fakat maskülen erkekler, karşılık göremediğinde, gider sorununu anlatır, çözüm için sevdiğiyle beraber kafa patlatır. Bu durum bir daha durduk yere böyle hiçbir nedene bağlı olmadan, erkek elinden geleni yaptığı halde yaşanırsa, sevse bile o saydığım kaygıları yaşamadan, kapıyı gösterir. Çünkü kendisine saygısı vardır.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok yanlış düşündüğünüz yerler var ama şu an müdahale edemiyorum :D
- +1 yıl
Farklı fikirlere açığım :) Neresiydi sizin yanlış olarak düşündüğünüz kısım?
- +1 yıl
Dönecem bu yoruma, çalışmaktayım :D
- +1 yıl
😂 Tamamdır. Kolay gelsin :D
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hanımcılik diye bişey yoktur. O kaba Saba erkeklerin ulaşamadığı ciğere mundar demesidir. Kadınım benim herseyimdir.
Hanımcılik ya da kocacilik denen şey bıkmadan, sıkmadan, can yakmadan, kabalasmadan, üzmeden, değiştirmeye çalışmadan, olduğu gibi sararakz sarmalayarak, koruyarak güzel sevebilmektir.
Eğer buna orman erkekleri hanımcılik diyeceklerse en büyük hanımci benim ulannn 😂24 Yorumla- +1 yıl
Sen eic hak ettin
- +1 yıl
Rica ederim :D unutmam.
Vardır muhakkak. Birkaç örnek var çevremde ama içlerinden gelerek mi yapıyorlar yoksa ağızlarının tadı kaçmasın diye mi bilemiyorum tabii 😄
17 Yorumla- +1 yıl
Heh işte bence içlerinden gelerek değil djsj
- +1 yıl
Keşke olmasam 😃
- +1 yıl
Etmiyormuş şu an bir kez daha tecrübe etmiş oldum 😃
- +1 yıl
Sevgiler gülüm 😃❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılHanımcılık bir tercih değil zorunluluktur.
Maddi karizmatik nitelikleri itibariyle en az 9/10 olan, statü sahibi, kadınlara rahatlıkla ulaşabilen, kadınlar konusunda seçenekleri fazla olan hiçbir erkek hanımcı falan olmaz kızlar. Bu tip adam sizden ayrıldığı anda dışarıda herhangi bir mekana arabasıyla park edip içeriye girdiği anda o adamın herhangi bir güzel kadın tarafından kapılması 5 dakikadır.
Hanımcı erkek, görsel anlamda kadınlarda çok fazla arzu uyandırmayan, maddi anlamda da en iyi ihtimalle orta gelirli bir erkek, çok fazla sayıda kadına ulaşamayacağı için elindekinin gönlünü yapmaya çalışacaktır. Başka çaresi yok çünkü. O kadınla o gün ayrılsa belki o ayrılık açısının da etkisiyle uzun süre herhangi bir kadına ulaşamayacak.
Çünkü günümüzde kadınların hipergamisi coştu. Vasatın altındaki kadınlar bile ortalama erkekleri beğenmiyor. O yüzden bir erkek her konuda tip, maddiyat, iletişim gibi konulardaki ortalamanın üzerinde olmadığı sürece ancak anasının bulduğu, inseller hariç hiçbir erkeğin suratına bile s. çmayacağı bir kadınla evlenir ve üstelik hanımcı olmak zorunda kalır. Çünkü o b. ktan kız bile onu bıraksa o adam ortalama olduğu için ortalama kadınların gözünde bile bir değeri olmayacaktır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTavsiye: Hanımcı da olmayın, kocacı da olmayın. Karısına aşırı düşkün erkek de, kocasına aşırı düşkün erkek de ilişkide sorun belirtisidir. Abartılı şekilde ilgilenmezse eşinin kendisinden uzaklaşacağını, aşırı ilgiyi, bir dediğini iki etmemeyi onun kendisine bağlılığını temin etmenin yolu zanneder. Zamanla bu ilgi görev olur, azalırsa eleştiri başlar: " sen benimle eskiden daha çok ilgilenirdin" diye. Yapmayın. İlgi arsızı olup, ilgi gördükçe mutlu olan insanlardan uzak durun. Onu mutlu eden, İLGİ, sizin ilginiz değil. Siz ilgiyi azaltırsanız, ilgiyi bulduğu başka birine gider.
220 Yorumla- +1 yıl
Çok karamsarsın enerjim sömürüldü yorumu okurken. Birbirini seven iki insanın birbirine verebilecek en değerli şeylerinden biri; ilgidir. Kimse kimsenin ilgisinin arsızı olmaz
- +1 yıl
Kuzum öyle ama... Maalesef...
- +1 yıl
İlgilenmek, ona dair şeyleri düşünüp aksiyon almak farklı şey
- +1 yıl
Ben, "ona istediği ilgiyi vermezsem onu kaybederim" gibi patolojik bir durumdan bahsediyorum.
- +1 yıl
Hayır, “hanımcı” dediğimiz bunu yapar. Kadınların erkeklerden beklediği tek şey ilgi zaten ne özelliğiniz var başka
- +1 yıl
Bu son dediğinle tüm erkekleri aşağıladığının farkında mısın? "Ne özelliğiniz var başka?" Erkeklerin dünyadaki görevi kadınlara ilgi göstermek midir?
- +1 yıl
Başka ne veriyorsunuz kadınlara? Onu söyle sen konuyu çarpıtma. Kimseyi aşağılamadım gerçekler bunlar
- +1 yıl
Bir erkeğin hayatının odak noktası bir kadın olmamalıdır, "aman üzülmesin, aman mutlu olsun, her istediği yerine gelsin" diyerek bir erkek ömrünü harcamamalıdır.
- +1 yıl
O erkek o kadına ilgiyi verirse, üzmez ve kırmazsa; kadın onun her şeyi olur. Birbirini mutlu ederek o ömrü paylaşırlar
- +1 yıl
Bizim, "kadının her eyleminde ana gayesi bizi mutlu etmek olmalı" gibi bir düşüncemiz yokken, bu prenses hallerin, bu kibirin kaynağı ne?
- +1 yıl
Herhangi bir kadından bahsetmiyoruz, hayatına yoldaş, eş, sevgili diye seçtiğin kadından bahsediyoruz. Ne alakası var yani?
- +1 yıl
Ben de onu diyorum... Bizim, "eşimiz olan kadının her eyleminde ana gayesi bizi mutlu etmek olmalı, kendini, hayatını bize adamalı" gibi bir düşüncemiz yokken, eşine köle olan hanımcı erkek beklentisi neden?
- +1 yıl
Erkekleri aşağıladığın nokta şu: "Kadınlara ilgi vermekten başka ne özelliğiniz var?" dedin.
- +1 yıl
Neden sadece erkeğin kadına vermesi gereken ilgiyi konuşuyoruz? Erkekler odun mu? İlgiye ihtiyaçları yok mu, olamaz mı? Eylemlerinde, hatalarında eşlerini yanlarında görmeyi istiyor olamazlar mı?
- +1 yıl
Kadını erkeğin prensesi, erkeğin de kadının hamîsi ve hizmetkarı olarak görmeye devam ettiğiniz sürece sağlıklı bir kadın-erkek ilişkisi yaşayamazsınız.
- +1 yıl
*erkeği de
- +1 yıl
Bu muhabbet çok uzadı. Erkek ilgiyi verirse kadın ona zaten kul köle oluyor. Tekrar oku yazdıklarımı. İki insan hayatlarını birleştiriyorsa, birbirinin hayatına karışıyorsa, seviyordur birbirini zaten olması gereken oluyordur.
- +1 yıl
Erkek ilgi verdiğinde kadın kul köle falan olmuyor. Kadının istediği, "o" erkeğin ilgisi değil de, sadece ilgi ise, kadın bir ilgi arsızı, ilgi bağımlısı ise, erkeğin ilgisi biraz azalsın, başka ilgi kaynaklarına yönelir. Burada erkeğin sıkıntısı, het zaman aynı dozda ilgiyi vermesinin zorunlu olmasıdır.
- +1 yıl
Narsisist bir kadına istediği ilgiyi verelim bakalım, kul köle mi oluyor, erkeği kölesi mi görüyor?
- +1 yıl
Narsist biriyle birlikte olmayın o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanımcılık biraz yapısal olarak ters gelse de bana, şu bir gerçek Kadın mutluysa Erkek mutludur. Ama bunu sağlamak pısırık eşinin dediğini yapan olmak değil bence. Tam tersi eril Erkek olmak alfa olmak eril enerjiyi yükselte tutma kadınını güvende hissettirip gücünle yüreğinle kavramak ile çok daha kolay.
kadının tebessümü için erkek çabalar. Kadın tebessüm ederse ev 🏠 tebessüme eder ev halkı tebessüm eder. Mutlu ev mutlu aile mutlu aile mutlu toplum demektir.
olay sıradan saf bir erkek olmak: Erkek olun eril enerji yükseltin … yani 🎮 oyun sanal boş işlerden uzak durup spor yapın, para kazanın, eğitiminizi altyapınız sağlamlaştırın … sonra da bu kadınla olur dediğiniz kadını yürek koyarak sevin. Onun tebessümü için çabalarken ipleri onun eline verim rahat edim. Koruyun kollayın. Kadının mutluluğunu inşa edin…
erkekler zaten mutlu olur ozmana çocuklarda hatta dünya daha mutlu bir yer olur…
10 Yorumla
+1 yılValla ben bulursam dogru insani hanimciligi sevicem ondan eminim arkadas deger vermek ilgi göstermek sevgi vermek bunlarin karşıligini almak hayatı paylaşmak hanimciliksa ben hanimci olucam ya sorun değil siz ne olursaniz olun
12 Yorumla- +1 yıl
👏
- +1 yıl
🙏👍
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazı bazen insan sevdiğini kırmamak kaybetmemek için hanımcılığını devreye sokar hanımcı olmasa bile ama bazı SLK insanlar da bu durumu yanlış anlar kendi aklın da ikna olduğu gerçeği ile karşı tarafa anlam yükler tek bir gerçek var bir insanı aklının en köşesinde yatan gerçeğini bilmeden ön yargılar ile aşağı çekiyor olmamız
10 Yorumla
+1 yılİlgi sevgi ve şefkat verdiğin sürece hiçbir kadın hanımcı bir erkek istemez zaten bakma sen kadınların şımarık şımarık konuşmalarına bu dediklerimi buldukları ve karşısındaki adama güvendiklerinde istekleri tamamen farklılaşır diyerek konuya nokta koyuyorum.
10 YorumlaKarşı tarafın hanımcılık adı altında yaptığı tanıma bağlı. Malum bazıları köle ayağı çekiyorlar😄
12 Yorumla- +1 yıl
Yok köle olmasın kimse kimseye
+1 yılYa zoraki olmaması gereken bişey. Bir insanın sevdiğini düşünmesi yardım etmesi ince olması hanımcılıksa hanımcı olmak zorundalar :D
12 Yorumla- +1 yıl
Sanki çıkarları doğrultusunda şekil alıyor 😅
- +1 yıl
Bazılarında maalesef 🙄😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim şimdi jdjd varsa da bir elin parmağını geçmez bence.
111 Yorumla- +1 yıl
İyice öldürdünüz erkoları
- +1 yıl
erkeklerin de “erko” demesi 🙄
- +1 yıl
Yeni nesil böyle niye şaşırdın
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
28 yaşında ne yeni nesli? 😁
- +1 yıl
Ben yaşlı değilim sizin ruhunuz öyle 😂
- +1 yıl
Yaşlısın demedik ki, kuşağına göre davran jddk
- +1 yıl
Kuşak olayına takılmıyorum ruhum ne derse o kapiş 😉
- +1 yıl
O zaman alınmayacaksın, erkeğin erko demesi tuhaf sorry bunun ruh yaşıyla bilmem neyle alakası da yok kapiiiişşş
- +1 yıl
@Mehmetkr98 ayy çok ciddiye alıyorsun ama, esprileşiyor.
- +1 yıl
Kadın dayanışması ha #Kadınterörünehayır hastag
Yoo zoraki değil ya ben eski sevgilime her gün kahvaltısını hazırlar, öğlen saçma sapan şeyler yemesin diye beslenme çantası hazırlar, akşam da uyumadan önce masaj yapıp saçlarını tarardım, sevince oluyor bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seven erkek hanımcı olur. Hanımcı olmam diyenleri de gördük, en çok onlar oluyor.😅
11 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzın bal yesin 😅
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kolye takmak hanımcılık mı oluyor 😂 adamın alfa bir duruşu var oysa
17 Yorumla- +1 yıl
Mesela yani :D ona yardımcı olmayan angutlar da var
- +1 yıl
Kadınına göre muamele mi
- +1 yıl
Sen şu an görseldeki kadından bahsediyorsun :D o hak ediyor mu mesela?
- +1 yıl
Öfff aman :D neyse
+1 yılCeketini versin yeterli😂 çokta hanimci olmasın , söz geçirsin tabi ki
13 Yorumla- +1 yıl
Yetmezzz
- +1 yıl
Tırnakların hoş olmuş askim 💅
- +1 yıl
🫠 gel de erime sjsj
Ben Hanımcıyım. Ona saygı duymak hanımcılık, sevmek hanımcılık, saymak, hoşlanmak, onsuz olamamak hanımcılık. Ben hanımcıyım. Ama bir şey eksik.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hanımcılık seven erkek Arda Güler Real Madride gitmedimi niye üstünde Emirates yazıyor diyen erkektir.
19 Yorumla- +1 yıl
Hanımcılıkla alakası yok be
- +1 yıl
Futbolla dhjd
- +1 yıl
Venimelvekil :D böyle yazılmıyor ama olsundu
- +1 yıl
Çok anlayışlısın yine djkd
- +1 yıl
Rica mica :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var eğer gitsin çiçekli böcekli gömlek giysin, kısır yapsın..
11 Yorumla- +1 yıl
Giysin nolacak Allah Allah ya
+1 yılVardır da hanımcılıktan ne kastettiğimize bağlı şimdi. Her sözüne tamam diyip kabul edecekse kusura bakın bu hanımcılık değil kölelik ve omurgasızlık olur.
10 Yorumla
+1 yılAslında kızları kırmamak güzel bir şey. Onun mutlu olduğunu görünce sen de mutlu oluyorsun. Hanımcılık tercih edilebilir. Tabi senin de sınırların olacak ki cıvımasın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir kaygı içindeyse bunu zoraki veya isteyerek yapan oluyordur. Kaygıdan kastım ise aman beni terk etmesin, soğumasın kaygısı. İnsan birini sevecekse onu o gibi sevmeli bu tip bir kaygıya düşürmemeli.
10 Yorumla
+1 yılYok öyle bişey. Bir ilişkide her zaman son sözü erkek söyler o da "tamam hayatım" olur.
10 YorumlaHanımcılığı seven kadın var mıdır diye sorman daha doğru olur. Zira kadınlar erkek gibi erkek ister
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın korkusundan hanımcığa dönüyorlar. Yoksa olmak istediklerinden değil pek.
20 Yorumla Yok ben pek sevmiyorum eşimin hanımcı olmasını isterim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılO hanıma göre degısır.
Hanım kişinin absürt istekleri yoksa olunur.10 Yorumla Tabii ki aslında kadına değer vermek erkeğin kendisine değer vermesidir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu sevmekle alakalı. Seven erkek istemsiz hanımcılığa kayıyor. Ama bunun da ayarı var.
10 Yorumla
+1 yılSeven vardır illaki. Kendine saygısı olan kimse sevmez o ayrı
10 YorumlaBenim hatun benim sözümü dinlemelidir..
Erkek olduysam erkek gibi olmalıyım..10 YorumlaVarda bı yerden sonra
İpin ucunu kaçırıp sevgiden yoksul bırakıyor o kadilarda10 Yorumla
+1 yılVardır bence ya seven hanımcılıgını bile severek yapar😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Hanımcılıkla ne alakası var. Ilgilenmek, okşamak, çekiştirmek, koklamak uffff süper lezzetli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılDişi kuş yapar yuvayı ondan dolayıdır ki başlarının üstünde taşısalar bile azdır.
10 Yorumla
+1 yılİnan bundan hanımcı olmaz dediğim adam bile oldu. İsteyen olur
10 Yorumla
+1 yılKadınlar hanımcı değilde kendisine küfreden tuvalet kadıgı gibi kenara atan sokakta vuran erkek türlerini sever merak edersen git bı kız meslek liselerini arada gez ülkeyi tanırsın efendi çocuklar hep kaybeder dünyanın kanunu
10 Yorumla
+1 yılsevmeyen erkeğin aklıyla arasında bir sorun olduğunu düşünürüm net!!
21 Yorumla
+1 yılNeden olmasin ki Bu dünya üreme üzerine kurulmuştur tamamen ve sevdiği kadının herşeyini sever ve sayar asıl değer vermeyenler garipsemeli bu durumu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu okurken yüzüm ekşidi.
12 Yorumla- +1 yıl
Niye limon mu koyduk başlığa
- +1 yıl
Hanimcilik limondan da ekşi geldi.
+1 yılYeri gelir hanımcı olunur 😅
122 Yorumla- +1 yıl
Neyin yeri gelir
- +1 yıl
Hanımcı olmanın işte 😂
- +1 yıl
İşte ne zaman olunur hanımcı djdj
- +1 yıl
Kız almayı bildiğinde herhalde bilemedim ki jahahs
- +1 yıl
Üff :D tamam tamam
- +1 yıl
Hakedene diyeyim de kızışsın jsjdjf
- +1 yıl
:D tamam diyeyim de kızışmasın
- +1 yıl
Kızışsın yavvv
- +1 yıl
Canın mı sıkılıyor
- +1 yıl
Biraccık
Olma mı😂 - +1 yıl
djdjs sen çıldırmışsın
- +1 yıl
Hayat çıldırttı sosyo😂
- +1 yıl
Herkes suçlayacak birini, bir şeyi bulur zaten 😂
- +1 yıl
Sebepsiz sonuç olur mu😂
- +1 yıl
Hay ben senin :D konuyla alakası yok
- +1 yıl
Aa küfür edecek bak shdj
Var tabi
Eğer su akıyorsa eğim olduğundandır 😂😂 - +1 yıl
Küfür etmem :D
- +1 yıl
Diyosunnn
Inanim mi 😂 - +1 yıl
Burada etmem 😁
- +1 yıl
ediyon yani işte
etmem diyorsun yalan :D - +1 yıl
Ya sus beeee
- +1 yıl
tamam be :D
+1 yılOlmaz olur mu misal rahmetli
16 Yorumla- +1 yıl
Rahmetli kim
- +1 yıl
Ben 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Tövbe est. noldu sana
- +1 yıl
Ben onsuz yaşıyorum muyum ki 🤦🏻♂️ ölüyüm ben.. sen hiç konuşan ölü gördün mü?
- +1 yıl
Yaa 😕 barışın kavuşun o zaman
- +1 yıl
Di mi 🥺
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. var ya zayıf karakterliler bence
14 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Yooo 😅
+1 yılKöle ruhlu, pasif veya gerçekten eşine değer veren erkekler illaki vardır.
10 Yorumla
+1 yılİsteyen olur tabi ki. Karım da karım 😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılyok sevmem
ama illaki vardır10 Yorumla
+1 yılEşine aşık her erkek hanimcidir
10 Yorumla
+1 yılBen ataerkil bir adamım, hanimci olamam.
10 Yorumla
+1 yılMuhakkak vardır hatta gözü kör olan çok vardır,
10 Yorumla
+1 yılvarsa da biz onlara erkek demiyoruz :))
11 Yorumla- +1 yıl
onlara erkek derken bizim hakkımıza da girmeyiniz :))
+1 yılKadın bunu hak ediyorsa var.
10 Yorumla
+1 yılIbinedir yaw he nonoştur...
Evet vardid10 Yorumla
+1 yılAsalak gibi bi tarzsa bu hiç bana göre değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu adamı bile iyice ünlü yaptık ya ülkece gerçekten üzülüyorum😅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Yerinde iyidir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBen ne dersem o olur itaat edin lan 😡
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılİcardi jdjfjf
27 Yorumla- +1 yıl
Sus kız djsj
- +1 yıl
Çok tatlı abimiz 😂
- +1 yıl
Abartılıyor bence 😃
- +1 yıl
Aaa yok😂 yakışıklı değil bak tatlı jfjfj
- +1 yıl
Var bi albenisi djdjs
- +1 yıl
@Nâ-mūtenahį ben İcardi'den daha tatlıyım bir kere 😒
- +1 yıl
@MrKuzey daha tatlısın canım o aşikar
+1 yılVarsa bana yollayın ahshs evlenecemmmmm💞💅🏻💅🏻
16 Yorumla- +1 yıl
Vermezlerse kaçacak mısın kddj
- +1 yıl
Yok ya kacmicam evi terk edecem ahsha
- +1 yıl
:D terk et orayı
- +1 yıl
Ben farklıyım ya erkekleri çok çekici bulmuyorum iki gün sonra ondan da kaçarım Hshs
- +1 yıl
😅 öhöö.
- +1 yıl
Ben hanımcıyım
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Büyük bir ihtimalle ben de hanımcı erkeğim
10 YorumlaVardır.
10 YorumlaHanımcılık yakışmıyo erkeğe.
10 YorumlaEvet yeri geldimi hanimcida olurum
10 Yorumla
+1 yılEvlenirsem olurum
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem