Sevgiliniz varken eski sevgilinizle sevgili oldunuz mu? Bir adım atması aldatması için yeterli olan biri sizi kullanıyor demi?

Kadın beni bir kez daha küçük duruma düşürdü. Görüşmek istemediğimi söyledim izin vermedi aldattığını söyledim yüzüne karşı öyle bir şey yok dedi. Kadın sevgili olduğumuzu biliyor hakaret ettim bir sürü. Yine ilgisiz kalır kalmaz geldi ilişkimizi mahvetmeye. Sürekli ayrılacağımız düşüncesiyle belkide yaptı bunu ama yapmasaydı ayrılmazdık. Yaptıkları yüzünden ayrılıcaz. Ona gidecektim o ise yine beni rezil etti. Gitmicem. Yine aynı şeyi yaptı. Kadın iki şoplu resmiyle onu etkiliyor. Bende artık beni seven birini sevmeye karar verdim. Çok sevicem çok mutlu olucaz. Onunla olmadığım hiçbir zaman olamayacağım mutluluğu başkasıyla yaşamaya karar verdim. Benden uzak Allah'a yakın olsunlar. Tencere kapak iyi denk gelmişler. Kadın beni mesleğimden vurdu zamanında. Ürün alacakmış gibi ayağına getirdi başka şehirden hemde birde almadı. Böyle adi biriyle birlikte olması onun için hayırlısıdır bence. Ben artık huzurumu bozacak HİÇKİMSEYİ istemiyorum. Mutlu edecek insanlara MÜSAİTİM artık

Sevgiliniz varken eski sevgilinizle sevgili oldunuz mu? Bir adım atması aldatması için yeterli olan biri sizi kullanıyor demi?