Aşk İlişkileri Eski sevgilisini aldatmış biriyle ilişkiye başlar mısınız? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Onu aldatan sizi aldatmaz mı hımm Güncellemeler+1 yıl Yaaa hayrim benim 💋 Eski sevgilisini aldatmış biriyle ilişkiye başlar mısınız? Cevapla İlişki Soruları Aldatma Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Seviyorsam evet ama hiçbir zaman tam anlamıyla Güvenemem. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. hayır tabi ki olmam 0 0 Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Nereden bileceğim ki geçmişteki pohlarını... olmam ama biliyorsam öyle bir sadakatsızlığı 1 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Biliyorsam yanına bile yaklaşmam. Çıkar ilişkisi de kurmam. Yolu açık olsun. 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Birini aldattığını bana söyleyeceğini sanmam söylese başlamam 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaptığı şeyden pişmanlık duyuyorsa ve yanlışınız farkındaysa evet. Herkes bir şansı hakeder 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Hayır. Dürüst olayım. Öyle bir kadınla anca eğlenirim takılırım sonra bırakırım. 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir filmde çok beğendiğim replik vardı. Çöplükte bulduğunu çöplükte kaybedersin diyordu 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır başkasına yapan bana da yapar işim olmaz öyleleriyle. 0 0 Yorumla
TheLondoner Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Zaten herkes aldatıyor. Bazıları iyi gizliyor sadece 😅 2 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Hayır diyenler görüyorum da hep yalan :D 1 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Katılıyorum bi çoğu gerçek hayatta kabul eder Yorumla novel +1 yıl öyle tabi normalde olabilirde ama işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başlamıştım ama güven olmuyor ilişkim 2 sene sürdü ikimiz de bir birimizi aldatıyorduk 0 0 Yorumla
DenizAydic Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl hayır tabikide 7 sinde neyse 70 inde odur bu erkekler hepsinden nefret ediyorum umarım hepsi yok olur gider 0 0 Yorumla
cherryitsme Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hayır cünkü bir defa yapan tekrar yapmaktan çekinmez 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Nerden bileceksin bunu 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Deliye malum olurmus Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Ney Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok abla yaaa :( Ona yapan bana da yapar :( 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ablasi kurban Yorumla
zexc41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl bunu bile bilekimse başlamaz mantık olarak?= 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Hata olduğunu düşünüp başlayacak ya da bana yapmaz diyecek çok kişi olduğunu biliyorum. Ha ama söylerler mi burada, nope
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. aldatan yine aldatır, yaşandı ve onaylandı 1 0 Yorumla
Metkbarr Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Gelecte bişey dusunmuyorsam takilmalik yani 0 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Başlarım, sonra da onu aldatırım dsşlkfsş 0 0 Yorumla
Bearcan Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Başlarım. Mal gibi kullanır kullanır atarım. 0 0 Yorumla
Stoneeecold Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güvenmediğim insanla ilişkiye başlamam. 0 0 Yorumla
Alarçınroyem Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Kesinlikle aldatır yüzden binbesyuz 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İşim olmaz. 0 0 Yorumla
Classicc Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başlarım ama 👁️ gözüm üstünde olur 0 0 Yorumla
fdhgjhdgsf Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl aldatır ayrılırım 1 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Karma 💅🏼 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Uzak durun, kaçın. 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Tecrübeyle sabit mi yoksa Yorumla XG10AV +1 yıl Buna benzer tecrübem oldu. Gördüğünüz yerde vurun da diyeceğim ama, sorumluluk kabul etmem. Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aldatmaz... 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yo yo yo başlamam 0 0 Yorumla
Ezio24 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle olmaz 0 1 Yorumla Ezio24 +1 yıl Eskisini aldatan yenisini de aldatır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Seviyorsam evet ama hiçbir zaman tam anlamıyla Güvenemem.
hayır tabi ki olmam
Nereden bileceğim ki geçmişteki pohlarını... olmam ama biliyorsam öyle bir sadakatsızlığı
Biliyorsam yanına bile yaklaşmam. Çıkar ilişkisi de kurmam. Yolu açık olsun.
Birini aldattığını bana söyleyeceğini sanmam söylese başlamam
Yaptığı şeyden pişmanlık duyuyorsa ve yanlışınız farkındaysa evet. Herkes bir şansı hakeder
Hayır. Dürüst olayım. Öyle bir kadınla anca eğlenirim takılırım sonra bırakırım.
bir filmde çok beğendiğim replik vardı. Çöplükte bulduğunu çöplükte kaybedersin diyordu
Hayır başkasına yapan bana da yapar işim olmaz öyleleriyle.
Zaten herkes aldatıyor. Bazıları iyi gizliyor sadece 😅
Hayır diyenler görüyorum da hep yalan :D
Katılıyorum bi çoğu gerçek hayatta kabul eder
öyle tabi normalde olabilirde ama işte
Başlamıştım ama güven olmuyor ilişkim 2 sene sürdü ikimiz de bir birimizi aldatıyorduk
hayır tabikide 7 sinde neyse 70 inde odur bu erkekler hepsinden nefret ediyorum umarım hepsi yok olur gider
Hayır cünkü bir defa yapan tekrar yapmaktan çekinmez
Nerden bileceksin bunu
Deliye malum olurmus
Ney
Yok abla yaaa :( Ona yapan bana da yapar :(
Ablasi kurban
bunu bile bile
kimse başlamaz mantık olarak?=
Hata olduğunu düşünüp başlayacak ya da bana yapmaz diyecek çok kişi olduğunu biliyorum. Ha ama söylerler mi burada, nope
Benle aldattiysa olur
aldatan yine aldatır, yaşandı ve onaylandı
Gelecte bişey dusunmuyorsam takilmalik yani
Başlarım, sonra da onu aldatırım dsşlkfsş
Başlarım. Mal gibi kullanır kullanır atarım.
Güvenmediğim insanla ilişkiye başlamam.
Hayri seni mi aldattı?
Alışan götte don durmaz
Kesinlikle aldatır yüzden binbesyuz
İşim olmaz.
Onu da ben aldatırım xşdşşd
Başlarım ama 👁️ gözüm üstünde olur
Hayir tabiki ona onu yapan bize neler yapar 🤣🤣🤣
aldatır ayrılırım
Karma 💅🏼
Uzak durun, kaçın.
Tecrübeyle sabit mi yoksa
Buna benzer tecrübem oldu. Gördüğünüz yerde vurun da diyeceğim ama, sorumluluk kabul etmem.
1 kez yapan yine yapar
Hayır beni de aldatır demek ki. karaktersiz
Aldatan insan bidaha aldatir bence
Başlamam ya aldatmak ne
Asla...
Aldatmaz...
Hayır başlamam
Hayır asla..
Hayır.
Onu aldatan seni de aldatır
Yo yo yo başlamam
Başlanmaaz