Ben sevenin gideceğine inanmıyorum. Sevmek çabayı doğurur aynı zamanda. Çabalamayan da gerçekten sevmiyordur fikrimce, sevdiğini sanıyordur. Bu tarz arabeskliklerin gerçek hayatta bir karşılığı yok.
Bu gerçeği kabullendim beş yılın sonunda vedasiz suçum günahım yokken vedasiz gidebilme gerekçesini arıyorum belki de kendimce zaten kabullenemek olsaydı arar sorardım belki de kırgınım bilmiyorum teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için :)
Bilmediğin için bocaliyorsun zaten insan önce belirtilerden sonuca varır ama o sonucu doğru yorumlayıp yol haritasi cizemezse kişiye sadece hayal kırıklığıyla yeni bı umutsuzluk kalır o yüzden bilmen gereknleri öğrenip doğru yöne ilerlemeye odaklan yoksa kendini inandirdiklarin sadece hayal dünyasında kalır alttan seni kontrol etmeye devam eder
Bildiğim tek şey öfke ve birdaha asla gerçeklikten ayrilmayacağim onu istiyor değilim sadece canımız yanar ve hakkımız olanı isteriz siz haklısınız işte bu benle alakalı karşı tarafin aslında bir gerekçesi olsa bile ne olur sonuç ortada ya da hangi gerekçe bunu açıklar böyle bir kötülüğü içimde halledecegim umarım
Ben dışa vurmak istemeyenlerdenim mesela bu konuda o kadar hızlı kalkmış gibi yaptım ki yani yıllarca beraber olduğum insanlar dahi şaşırdı ama gel gorki burdayim ne demek dışa vurmayacagim sadece dürüst olacağım kendime
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
valla kişiye bagli bu durum bazilari veda etmez bazilari eder sever bazilari ise tam tersi
Yani insan sevdiğini sonkez gormelimi sence nolursa olsun
ben olsaydım görmek isterdim ama bazilari için son görüş acı veriyor
Teşekkür ediyorum herkesin hakkı bencede son bir kez vedalaşmak güzel insanlara çıksın yolunuz :)
inşallah hepimizin
Veda mühim değil, giden her türlü sevmiyordur.
Aslında seven bazen gidiyormus gibi yapar olmayacağını anladiysa fiziki sadece gitmiş olur seven de gider bazen :(
Ben sevenin gideceğine inanmıyorum. Sevmek çabayı doğurur aynı zamanda. Çabalamayan da gerçekten sevmiyordur fikrimce, sevdiğini sanıyordur. Bu tarz arabeskliklerin gerçek hayatta bir karşılığı yok.
Haklısın bende bilmiyorum nedenleri vardı kendince Fkrim seninkiyle aynı fakat işte herkesin yasanmisligi farklı
Gıdemeyen sevıyodur
O kadar haklısın ki
Giden niye gidiyor diye sormak gerek
Beş yıllıkti ve bende bilimiyorum şehir degistirdi olmayacgini biliyodum da son bir veda hakkımdi fakat vedasiz gitmeyi tercih etti ve asamadim
boş ver dicemde dile kolay 5 yıl Allah yardımcın olsun
Amin çok teşekkür ederim güzel insanlara denk gelin :)
Çok teşekkür ederim. Sizde inşallah 🙏
Seven gitmez
Bazen gider yani aslında gitmiş gibi yapar çoğu bazen de :)
Duruma göre değişir
Aslında durum kötü hicbirsey yaşanmadı beş altı yıllık ve şehir değiştirdi herşeye rağmen aslında ben görmek istedim fakat o sessizce gitti
Gidesi varmış
Dimi gidesi varmış :) teşekkürler vakit ayridiginiz icin
Rica ederim takmayın kafanıza her şey olacağına varır
Teşekkürrr ediyorum inşallah öylede olur
Bilinmez
Sana acı vereceginide bilsen son kez onunda hakkımı degilmidir
Vedalarin anlamı yoktur
Vedalarin yoktur da ona anlam yüklenmiştir belki 🥹
Gerçeği kabullenip sonuca odaklanmak daha mantikli
Bu gerçeği kabullendim beş yılın sonunda vedasiz suçum günahım yokken vedasiz gidebilme gerekçesini arıyorum belki de kendimce zaten kabullenemek olsaydı arar sorardım belki de kırgınım bilmiyorum teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için :)
Eğer kabullenebilseydin hesaplasman biterdi o konuda yanılıyorsun
Rica ederim
Güzel bir yerden yakaladın fakat nasıl kabullenebilirim bilmiyorum ki
Bilmediğin için bocaliyorsun zaten insan önce belirtilerden sonuca varır ama o sonucu doğru yorumlayıp yol haritasi cizemezse kişiye sadece hayal kırıklığıyla yeni bı umutsuzluk kalır o yüzden bilmen gereknleri öğrenip doğru yöne ilerlemeye odaklan yoksa kendini inandirdiklarin sadece hayal dünyasında kalır alttan seni kontrol etmeye devam eder
Bildiğim tek şey öfke ve birdaha asla gerçeklikten ayrilmayacağim onu istiyor değilim sadece canımız yanar ve hakkımız olanı isteriz siz haklısınız işte bu benle alakalı karşı tarafin aslında bir gerekçesi olsa bile ne olur sonuç ortada ya da hangi gerekçe bunu açıklar böyle bir kötülüğü içimde halledecegim umarım
Kendine güven ve doğru yol bulup ordan devam et çoksa zor bı süreç degildir
Çok yol katettim hic guvenmedigim kadar güveniyorum bu kez ve siz çok zekisiniz bu arada teşekkür ediyorummm
İltifatin için teşekkür ederim umarım bu konuda başarılı olur mutlu olursun
Umarimm bida siteye yazacak kadar delirmesem kâfi :) rica ederimm ne demek
Bu tür sitelerin amacı zaten içini dokmek olursa faydalai biseyler öğrenmek degilmidir neden buraya yazmasam dedin anlamadim
Evet haklisinda ben kendimi bile dinlemeyen biriyim buraya yazmak benim için büyük bir adım aslindaa
Kendini ifade etmen bilmedigin o yol için n aslında bı başlangıç dışa vurmaya başlamak sorunun çözümünde ilk basamaktir
Ben dışa vurmak istemeyenlerdenim mesela bu konuda o kadar hızlı kalkmış gibi yaptım ki yani yıllarca beraber olduğum insanlar dahi şaşırdı ama gel gorki burdayim ne demek dışa vurmayacagim sadece dürüst olacağım kendime