Vedalar iyidir
Etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok düşündüm veda etmeyi. Ama ya fikrim değişirse diye, bu sözleri söyleyecek cesaretim olmadı. Sessizce ayrıldım, uzaklaştım...
Biliyorum ikimiz de birbirimizi düşünüyoruz sıklıkla. Kalp aksini istese de, mantık ayrılmayı gerektiriyor. Mutlaka hem de..
Her birliktelik küçük bir vedayı hak etse de, ben vedaları beceremem. Veda etmek insana yokluktan daha acı verir. Sessiz sedasız gitmeli giden.
Asla vedaları sevmem. O nedenle veda etmeden giderim. Hep böyle yapım gereği bu böyle böyle de olmak zorunda. Vedalar amansız gelir. Vedalara gerek yok. Gittin mi büyük gideceksin. Karda yürü izini belli etme demişler tıpkı öyle olmalı.
Bazen veda, veda ettiklerinin de hakkı olabiliyor ama.
Cevap
33Cevap
Bence veda etmek güzeldir.. ama karşımız da ki bizi takmıyorsa vedasız gidilmeli
O anki ruh haline göre değişir bu ?
İnsan giderken bişey söylemek istiyebilir ya da istemiyebilir
Bu tamamen o anki ruh halinize bağlıdır
Aslında doğru
Her ne olursa olsun karşımdaki insanı bir sürü soru işaretleriyle bırakmak istemem. O yüzden ne kadar zorda olsa veda etmeyi tercih ederim..
Bence de en güzeli
Hayatın ne getireceğini asla bilemezsin kimseye karşı kapıları asla kapatmayacaksın
Dost dediğin yarın düşmanın olur
Düşmanım dediğin dostun olur
Çok kötü bir şekilde ayrılık olmamışsa, herkes bir vedayı hak eder diye düşünüyorum. En azından ben öyle yaptım ve yaparım.
Vedalardan hoslanmasamda ne oldu diye birisinin beni dusunup uzulmesini istemem. Net sekilde acik kapi birakmadan vedalasirim.
Vedalar iyidir can acitsada gittiğini bilirsin umudun olmaz
Bence de bütün kartların açık oynanması
Büyük insanlar veda ederek giderler küçük insanlar ihanet ederek giderler pişman insanlar sessizce giderler
Veda nedir ya. Bittiyse gider ve biter. Veda edince ne oluyor açık kapı mi bırakmış oluyorsun.
Veda edince edemedim hiç. Veda etmeden gitmekte vicdansızlık gibi geliyor bilmiyorum ah
Aynısı 😔
vedalar daha sonradan durumu degerlendirirken cok rahatlatici olabilir, ozelllikle de konusulmasi gerekenler konusulmussa ya da veda gercekten edilmek istenmisse. en azindan bu bittigine dair insani rahatlatir.
Bu ülkede pek çok kadın bitirmek istediği ve veda edeyim diye düşündüğü için öldürüldü.
O yüzden veda falan pek iyi şeyler değil
Evet doğru görüyoruz haberlerde
Veda etmek karşı taraftan gitme beklentisi içeren bir cumledir
Karşı tarafa bakarım. Niyeti fikrimi kullanmaksa, vakit öldürmekse usulca çeker giderim
Etmek daha iyi ama veda etmekte çok kötü ya direkt gidince bence iki taraf için daha iyi olur
Kendine gelememiş biri kimseden gidemez. Vedayı da giden insan yapar
Kendine gelememiş derken?
Büyü artık
Anlamadım?
Ben de dediğinizi anlamadım saçma bir şey dediniz gibi geldi bir an
İnsanların kendinde bile olmadığından bahsettim. Yani kendimize bile yabancıyken diğerlerinden gidemeyiz demiştim.
Pardon ben de bir çeşit laf sokma durumu vb sandım. Kusura bakmayın kafam pek yerinde değil.
Estağfurullah insanlık hali
Veda etmek iyidir en kötüsü veda edilmeden bi anda ortadan kaybolmak çok kötü, sevdiğim kız bi vedayı çok gördü..
Ben veda ettim vedaya bile layık olmayan bir insanı ama 3 yıldı sonuçta bir vedayı hak etti diye düşündüm doğru duyguları yanlış insanda yaşamanın üzünütüsü var sadece
Bazen vedalar iyidir ama bazen sessizce gitmek gerekir
vedalara gerek yok bence
Ya karşımızdaki hak ediyorsa en azından bunu?
Veda etmeyi sevmiyorum çünkü beceremiyorum.
Veda etmek daha iyidir
Vedalar zor gelir bana edemem
Veda etmek iyidir her zman
veda ederek gitmek daha iyi olur
Işınlanır gibi ortadan kaybolurum.
Ben hep aniden gitmişimdir habersiz
Vedalaşmak bana göre değil.
Vedalar iyidir
Bazen gerekir
Ansızın gitmeyi severim
Veda eder helallik alırım
Veda etmek lazım en azından