+1 yılŞaka mi bu mkk ben günde 14 saat çalışıyorum mesailer falan ama her fırsatta ben sevdiğimle konuşmak için can atıyorum biran önce bişey yapsam da yazsam diye çok şükür 14 saat çalışsam da yazıyorum her fırsatta yaşamadığım da oluyor günde 14 saat ağır iş bitkin düşürüyor bunu da anlamasını beklerim anlamayan biriyse ondan eş olmaz 🫶🥲
023 Yorumla- +1 yıl
Bi kaç aylık ama fark etmez ki ömürlük seven biriyim ister bir günlük olsun isterse 10 yıllık önemlidir olan bu soruda kişilik
- +1 yıl
5 senedir adama vermediysen ilgisini kesebilir erkeğin kalbine giden yol belli yani benim ki de vermese 5 yıl bırak 5 yıl 2 yıl bile çok ilgiyi kesiyorsa sebebini öğrenmek sana düşer belki başka biri var ya da kafası karışıktır bi konuş bu konuyu onla
- +1 yıl
+ veya - ne fark eder mkk o erkek değil mi onunda ihtiyacı değil mi isteyemez mi sen vermeyince çareyi başkasında bulduysa kusura bakma adam haklı derim
- +1 yıl
Bas baya olay bu bence senin ne özelliğin var aldatılmaz biri misin terk edilebilirsin herkes aynı değil adam sıkılmıştır anla biraz
- +1 yıl
Haklımıy mışız Allah Allah 🥺
- +1 yıl
sevmeyi s1kmek saniyor yazik kafana senin
- +1 yıl
@Hollywoodk 👏👏👏👏
- +1 yıl
@Hollywoodk sevgiyi senden oğrenecek değilim hiç s i k ten anladığın yok boş yapma biraz büyü de gel abisi
- +1 yıl
Haklısın size dolu cevap vermeye değmezmiş zaten 😆
- +1 yıl
Benim cevabım sizi iyi geriyor anlaşılan iyi akşamlar dilerim 🫶
- +1 yıl
Senin için saçma olduğunu anlamayarak senin ap tal olduğunu ortaya koyduğun için teşekkür ederim herkesin düşüncesi kendinedir kimseyi düşünceleri hakkında yargılamak haddin değildir iyi akşamlar diliyorum haddinizi aşmamanız şartıyla
- +1 yıl
ben yargilarim lan KOPEK sana bi abi vererim kizlar seni s1ker anladin mi lan, bi kiz yazinca 180derece bak nasil donuyorsun, kardeşim, adresini bulum soyadini bellerimm, senin gibi sap1klari goruyoruz her gun kadinlara tecavuz ediyorlar am1ni basini bellerim senin bebe
- +1 yıl
Lafcısın sen icraati bilsen laf etmez direkt icraate başvururdun ama nerde sende o g o t sende burada benim üzerimden prim kasan gev şeksin
- +1 yıl
seni olulerini s1kerim velet
- +1 yıl
Güldürme beni lafcı kadın gibisin sade laf bence uzatma artık sıkıldım dır dıra gelemem ben
- +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun sebepleri çok olabilir. Tek düşünme tarzına göre yorumlamamak lazım
Gerçekten çalışıyor ise ve bunun haftanın her günü 10 saat çalışıyor ise dinlenmek zorunda zaman ayiramamasini anlayış ile karşılamak gerekir çünkü dayanma gücü sınırlıdır öncelikle kendine dinlenle yaratmalidir
Diğer bir seçenek hayatında senden daha önemli kişi ya da kişiler vardır işi bahane edip o önem verildiği kişi ya da kişilere vaktini ayiriyordur.
Bunu anlamak için yapacağın şey sana olan ilgi ve alakasının şekli. Halen aynı ise on yargili olma, fakat hal ve davranışları da eskisine göre farklı ise işin rengi 2. Seçenekte söylediğim gerçeğini kesinlestirmis oluyor
00 Yorumla
+1 yılİşi zor ise normaldir. Ben 12 saat ayakta dikiliyorum. Birde yol ile birlikte toplamda 2 saat geçiyor ve birde hazırlanma ile ve eve gelince yemek falan derken 16 saat çöp oluyor. Sonrasında uyumam gerekiyorki sabah zorla kalkabilmek için. Yoksa daha zor kalkıyorum sabah. ya da işte uyuklamaya başlıyorum. Kimse böyle olsun istemez ama oncelikle finansal özgürlük bir süre buna katlanmak gerekiyor
00 Yorumla
Haklısın sürekli yorgunum demesi hoş değil. Tamam yorgun olabilir ama ilgisiz davranacaksa neden sevgili yapmış ki? Yapmasin o halde. Bu konudan rahatsız olduğunu konuşmalısın hala değişmezse de bitirmelisin bence çünkü ilgisiz ilgisiz nereye kadar...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aşk zaman ayırmaktır elbette. Eğer ki arada ilgi bariz yoksa zaten ayrılık çanları çoktan çalmaya başlamış demektir.
10 Yorumla
+1 yılAdam günde 10 saat çalışıyor iki gün sonra evlenmeye kalksan adama ilgi sevgi sormayacaksınız para soracaksınız çalıştığı işi soracaksınız evlenirken bidon düğün isteyeceksiniz altın isteyeceksiniz yani bunlarda para öyle oluyor para olması için de çalışması gerekiyor bence gereksiz tavır yapıyorsun
21 Yorumla
+1 yılBende zaman ayırmazdım zamanında. Sebebim de gayet net. İlgi çekecek bir şeyler konuşamaması. İlişki sadece benim gayretimle olmayacak. Zaten çalışıyorum. Bide ne yaptığımı anlatmakla zaman öldürmek boğuyor. Anlat konuş ilgi çekici şeyler fikirler teoriler ne bilim olaylar falan erkek konuşur ilgilenir. kadın dinler bekler mantığından çıkınız.
Kaybedeceksin.11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ayni senin duuminda bi kiz var valla senim soruna gelecek olursam kesinlikle dana karsi ilgisi yok ya hani yazmak isteyen her türlü yazar onu gectim 1 gun bile vaktini ayırabilir ornek kucuk bi etkinlik olarak kahve icebilirsiniz yaa sinema cok takilmassiniz ama sana farkli davranıyor yani sana karsi ilgisi yok Kesinlikle ayrilman gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İLGİ görmeyen her şey ölür duygular, ilişkiler, hatta çiçekler bile. Bende birini çok seviyordum hatta aramız o kadar iyiydi ki ama zamanla ilgiyi kese kese artık 10 15 günde bir konuşmaya başladık bende artık çok soğudum ona karşı eski duygularım hiç kalmadı kırılmış bir bardak gibi ne kadar yapıştırsan bile boş dediğin gibi aşk zaman ayırmaktır mesafeler değil ilgi önemli
00 Yorumlabenimkide sabah 5de cıkıyo evden öğlen 3e kadae calısıyor ama banada vakit ayırıyor. erken uykusu geliyor 5-6 gibi uyuyor sorun etmiyorum, o uyurken ona bir sürü mesaj atıyorum sabah uyandıgında tek tek cevaplıyor. bazen biz konusurken uyuyakalıyor fhdljgfeljf ama cidden seven erkek isteyken bile yazar.
02 Yorumla- +1 yıl
😚
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven her tüelü zaman ayırır sürekli yok sundandır bundandır demeyi bırakın artık bende cok sıkıldım abi seven her türlü kalır sizi seven size kötü davranmaya sizi üzmeye kıyamaz bisey derken 50 kere düşünür seven her türlü sever bi keresinde eniştemin ablamın telefonunu toplantıda açtığına şahit oldum ve bir defasında da ablam toplantıda olduğuna inanmadığında görüntülü belediye baslanıyla falan konusturmustu ablamı kendinizi yormayın arkadaslar cidden kendinizi baskaları için bitirmeyin en güzel zamanlarınızı harcamayın hayat bu hersey güzel olmayabilir ama güzel seyler her zaman bizi en sonunda bulur güzel seyler olmadan önce Allah bizi imtihan eder unutmayın bu kadar sey yazdım ama cidden kafam çok dolu
17 Yorumla- +1 yıl
@ahagahaga ne alakası var bu dünyada abimin sevgilisi varsa herkesin olur
Cevap sahibi+1 yılSeven her turlu sever demistim sen boylesin ama bazen hersey karsılıklı olmaz bu senin tipsiz olmanla alakalı falan degil kendine gel aaaa belkide sorun duzgün sevenlerle isi olmamasıdır veya aklında baska biri vardıe bu boyledir
- +1 yıl
@ahagahaga abimin boyu senden 1cm kısa 162 sevgilisi var 😂 demek ki her şey boyla alakalı değil
- +1 yıl
@ahagahaga bakarım ve hoşlandigim erkek benle aynı boydaydı ama o uzun kadınlara ilgisi vardı
- +1 yıl
@ahagahaga 1.58 ayakkabı giyince 160
- +1 yıl
@ahagahaga eklerim eklemesine de sevgili yapmak gibi niyetim yok kişisel nedenlerden dolayı
ben olsam 15 saat çalışsam bile kalan zamanımda ilgilenirim ya çok saçma o kadar çalış hemen yat nerde yaşıyoruz hanımefendi boşuna mı yanında duruyor ilgilenirdim yani ne var 1 saat ilgilensen
00 YorumlaAbiciğim salla gitsin dünyada insan mı yok ya boş ver ben de ayrıldım ne oluyor hiçbir şey bir daha denemeye falan çalışma çünkü bir kitabı bir kere daha okursan yine sonucu aynı olacağı için hiç gerek yok vakit kaybı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şöyle düşün.
Evlenseniz de yine aynı olacak. Aşk Bir yerde katlanmaktır. Bu durum onun elinde olan bir şey değil. Sana ihanet etmediği sürece, samimiyetinden, sevgisinden şüphe etmediğin sürece bunlar hayata dair durumlardır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlgisiz birisini hayatımda barındırmam. Ben aşkı sevgiyi deli dolu yaşayan biriyim. Ben onu el üstünde tutacağım o dünya umrunda değil kafasında olacaksa yallah tazzik
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin sırası bekler sana hediye almıyor mu ya da gezdirimiyor mu ya da sana sarılmıyormu ya da seni sevdiğini söylemiyor mu çalışmasa ilerleyen zaman da sen şikayet edeceksin karşı taraftan sadece bekleme kendin çevir bak nasıl işten sonra sana geliyor
01 Yorumla- +1 yıl
Bazı adamlar var sen dans etmen için bekler bazı adamlar var o seni dansa kaldırır sen sadece biraz yönlendir bak nasıl dansa nasıl kaldırıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın mayası zaten ilgi değil mi ilgisizlikten insanlar zaten sevdiklerin aldatmıyor mu ilgi yoksa sevgi yapmacıktır ve bu da hiçbir zaman huzuru getirmez sadece ihtiyaç giderir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılEvet işleri olabilir bunu herkes anlayışla karşılar ama devamlı olduğu taktirde bu kimsenin hoşuna gitmez yani ya haber etmeli ya da çaba göstermeli bunun için
00 Yorumla
+1 yılBenim ki de öyle kaç kere aynı şeyi konuştuk durumu izah ediyorum hoşlanmadığımı söylüyorum hatta gözüne korkuyu da verdim kaybetmek istemiyor bu yüzden kendini düzeltiyor bunun için çaba sarf ediyor siz söylediğiniz takdirde size vakit ayırmıyor ve aynı şeylere devam ediyorsa sizde artık takmayın size nasıl gelirse o şekilde gidin hiç mi olmadı yol ver gitsin seviyorsa gitmez
00 Yorumla
+1 yılAyni seyi yasadim ne kadar dil döksem de düzelmedi hep suçu bende gördü sen öyle düşünüyorsun ben böyleyim gibisinden ilk basta çok ilgiliydi sonra ilgisi azaldı dimi bende yaşadım ne söylesen boş ayrılman gerekiyor severse döner özür diler dönmezse zaten hiç sevmemiştir
12 Yorumla- +1 yıl
Benim ki de öyle kaç kere aynı şeyi konuştuk durumu izah ediyorum hoşlanmadığımı söylüyorum hatta gözüne korkuyu da verdim kaybetmek istemiyor bu yüzden kendini düzeltiyor bunun için çaba sarf ediyor siz söylediğiniz takdirde size vakit ayırmıyor ve aynı şeylere devam ediyorsa sizde artık takmayın size nasıl gelirse o şekilde gidin hiç mi olmadı yol ver gitsin seviyorsa gitmez
- +1 yıl
başkasıyla konuştuğu vardır ben böyleyim hesabı yaptığına göre
Seven vakit ayırır ilgisini gösterir Turgut uyarın dediği gibi bu duvar da beni seviyor olabilir ama ben hissetmediğim görmediğim sürece önemi yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yıliş önemlidir. hayat şartları önce ekonomiik olarak sağlama alınmayı gerektiriyor. Fazla şımarıklık yaptığını düşünüyorum.
11 Yorumla
+1 yılYatak döşek olunca bana misin demezler.. geçsin bu işleri.. ilişkiye kimseyle girmesin o zaman bu sorumluluğu alamayacaksa.. bencillik bu..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim sevgilim yorgun olsa bile mesaj atar arar öyle yapmazsa kırılıyorum üzülüyorum ve bunu dile getiriyorum en azından 5 dakika konuşup haber verebilmeli
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen de söyle ona içten içe uzulecegine
Cevap sahibi+1 yılSeni üzüyorsa bir düşün derim bu ilişki nin ilerlemesi için hed iki tarafında medeni bir şekilde konuşup ortak bir karar vermeniz gerekiyor
- +1 yıl
başkası vardır
Cevap sahibi+1 yılO xaman sor ona
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen de onun gibi günde 10 saat köle gibi çalışırsan onu yargılamaya veya ondan şikayet etmeye hakkın olur. O yüzden, lütfen sus.
01 Yorumla- +1 yıl
Bencil, ilgi arsızı, doyumsuz kadınlar cevaplara doluşmuş.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette ki öyle lakin keyfiyeten zaman ayırmıyor değil ki, çalışıyor, yoruluyor, onu da anlamak lazım gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbet zaman ayirmasi kısıtlı olabilir çalışmak da kolay değil hangi işte çalisiyor bilemem ama her gün insanlarla ugrasiyorsa hep ayaktaysa yorgun hissedebilir ayrilmadan bi önce güzelce konuşsaydiniz öyle karar verseydiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz, daha yeni ayrıldım bu yüzden. O da çok çalışıyordu ama boş vakitlerini de bana haber vermeden nasıl değerlendirdiğini gördük. Eğer ilgi göstermemek için çabalıyor ve her şeye sadece bahanesi var çözümü yok ise ayrıl.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılkanka ben 12 saat çalışırken beni bekledi eski sevgilim. ayrılma bahanemiz de sürekli kavga ediyor olmamızdı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Zamanı olmayanın bahanesi olurmuş sen bilirsin seviyorsan inanıyorsan eğer devam et şüphe duyuyorsan devam etme
00 Yorumla
+1 yılCevabı sende, madem buraya yazıp sordun bence sürekli bir ilgisizliği varsa kesinlikle olmaz ve haklısın ilişki iki tarafında eşit emekleriyle kurulur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılyorgunum diye bahane üretmiş seven erkek her şekilde bir yolunu bulup seninle konuşur bence koy tekmeyi gitsin
00 Yorumla
+1 yılAnlayış göster yorgun oluyordur ama 2-3 saat ilgi göstermeli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. 10 saat calisan, iyi koca olur
Ama bu kafa ile sen ona olmazsin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Yorgunluk dışında başka bir sebep yoksa sevmiyordur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince her gün birbirinizi görüp vakit ayırıcaksınız, sabret
18 Yorumla- +1 yıl
O zaman da bıkarız a
- +1 yıl
evlilik öyle olmuyor maalesef
- +1 yıl
Bıkarsan senden olmaz zaten, ilişkide ne olursa olsun bitirmek son çare olmalı
- +1 yıl
İllaki yüz yüze gelirsiniz her gün nasıl öyle olmuyor
- +1 yıl
olmuyor sürekli yüz yüze gelinmiyor akşamdan akşama görüşür evli insanlar birde tatil günler de adam hani işte çalışıyor ya
- +1 yıl
Ben de onu diyorum geceleri de olsa görüyosunuz birbirinizi
- +1 yıl
kadın zaten az görüyorum diye sitem ediyor sen geceden geceye görürsün diye teselli mi ediyorsun abi 😂
- +1 yıl
Hiç görmemekten iyidir 😂😂 başka nasıl teselli ediym ki 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 saat çalıştığı için ilgi gösteremiyor olabilir mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan ne kadar yoruluyor olsa da zaman ayırmalı. Ayıracak zamanı yoksa hiç sevgili yapmamalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıltamam ama sizde biraz anlayış göstermelisiniz bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. olmaz o tür kişilerle ne arkadaş ne başka bir şey hiçbir şey olmaz
00 YorumlaNe kadar çalışırsa çalışsın ilgisini de göstersin
00 YorumlaBen 12 13 saat çalıştığımda bile ilgi verebiliyordum içinde olması lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam Haklı, demek ki yağ la Bal la beslemiyon
00 Yorumla
+1 yılSenin ki normal de daha az çalışan biri daha fazla ilgi göstermeli
00 Yorumla
+1 yılBenimki de öyle. Saatler sonra mesaj atıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh buldun yakışıklıyı saatler sonra yazsa da sevgili ol bakalım ben sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hödük aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gooottymun ikizi dersin reddedesin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser sana aşık olmamı kendine hakaret sayar topukları gooottune değe değe ardına bakmadan kaçarsın çünkü tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez anca olbot bir gün senin de olur diye nasihat verir oysaki bu trilyonluk birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Zaman ayırması gerekir izinli olduğu günler hiç mi yok bir kaç saat vakit ayırsa nolcak sanki
00 Yorumla
+1 yılYa ilgisiz olabilir insan yorgun olabilir ama bu ilgisizlik sürekliyse o ilişki kalmamıştır zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen günde 12 saat çalışıyorum ve çoğu zaman vakit ayırıyorum sohbet etmek isteyenlere 😊😊
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi böyleyse evlenince bi posta sonra arkasını döner uyur ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİzin günlerinde sana zaman ayırabilirdi bunu çok yoğun çalışanlar icin söylüyorum ama memurlar istese çok rahat zaman ayırabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimde öyle çok çalışıp ilgi gösteren ben hiç çalışmayıp ilgisiz takılan o. En güzeli ayrılmak. Olmuyorza zorlamanın anlamı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski karım da aynısını söylüyordu. Boşadım. Eski sefil hayatına geri döndü, şimdi tarlalarda 300-500 liraya günde 10-12 saat çalışıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Ne kadar zaman ayirmasini bekliyorsun ki? Benim sevgilim 10 saat calissa fazla bir brklentim olmazdi, yine de sifir ilgi olmaz. En azindan gunde 15-20 dakika konusabilmeliyim, ve calismadigi gunlerde her zaman olmasa bile bulusma ayarlayabilmeliyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgisiz kalıyoruz günde binkere bn ariyorum şimdi dk bitti 1.2keremi ne arar işde yoğun ama mola saat lerinde arayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz olsun zaman ayırıyorsa normal fakat hiç ayırmıyorsa bahane
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi yoksa olmaz ya ne gerek var o zaman sevgiliye bence ilgi en önemlisi
10 YorumlaAşkım para yoksa huzur da yok ki bı gün işe git hepsi genelde ayakta oluyo çocuk yoruluyo daha napsin karı kızla takiplesmiyordur benimki gibi bznsnsksksk
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ama hediye ne bilim bişe yapabilir benimle ilgilenmiyor diye süpriz olarak benim arkadaş varda sevdigi yoksa beni isterse onla sevgili olmak gerek mecvurum😔ailesi sıkıntılı kızın
00 YorumlaBak bir insan ne kadar çok yoğun olursa olsun eğer seviyorsa 1 dk lik bile zaman yaratır mesaj atar veya eve girerken arar eve girene kadar ayırmiyorsa %100 sevmiyordur bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılOlmaz insan sevdiği için zaman yaratır konuşmak ister ben engelledim kendisi İstanbul'da çalışıyor ben Nevşehirdeyim konuşmuyorum bence sende yol yakınken bitir
05 Yorumla- +1 yıl
En iyisi değeri görünce kanka kalkıyor
- +1 yıl
kanka kalkıyor
- +1 yıl
Yazamıyorum anla işte
+1 yılNe kadar iisi olsa bile yinede ilgi göstermesi lazım evet aşk zaman ayirmaktir lakin bunu buraya yazmak yerine sevgilinle düzgün bir şekilde konuşup halledebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖküz yani kısacası, adam olmaz. Yol ver gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ayrılmışsınız zaten hayırlısı olsun artık daha fazla söze gerek yok diye düşünüyorum
00 YorumlaGün sanan24 saat ona 10 saat mi işten çıktıktan sonra iki saat ilgilense arasa gelse görüşseniz ya zaman yok bahane çok hesabı bence konuş
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat