Sevgilim yoğun çalıştığından bana vakit ayıramıyor, ona nasıl bir yaklaşımda bulunmalıyım?

Gizli Üye

Merhaba benim 2 senelik bir ilişkim var 1,5 yıl kadar aynı şehirdeydik neredeyse her gün beraberdik ve ilişkimizde hiçbir problem yoktu. Ancak iş sebebi ile erkek arkadaşım şehir dışına çıkmak zorunda kaldı zor şartlarda çakılıyor sabah 7 de başlıyor akşam 8 9 belki 10 u buluyor gelmesi iletişimimiz çok azaldı bunu dile getirdiğimde anlayışlı olmadığımı söylüyor. 1 ay kadar önce 3 gün izin aldı beni görmek için yine her şey çok iyiydi ama geri dönünce tekrardan aynı problemleri yaşamaya başladık. Hayalindeki mesleği yapıyor ve bu konuda çok hevesli onu sonuna kadar destekliyorum ama onunla da olmaya ihtiyacım var günde 10 20 dk dan başka konuşamıyoruz yorgun argın geliyor zaten bişey demek istemiyorum ama çok üzülüyorum sizce abartıyor muyum bu problemi nasıl çözebilirim onu üzmeden kırmadan nasıl bir yaklaşımda bulunabilirim?

Sevgilim yoğun çalıştığından bana vakit ayıramıyor, ona nasıl bir yaklaşımda bulunmalıyım?
21 Cevap