Merhaba benim 2 senelik bir ilişkim var 1,5 yıl kadar aynı şehirdeydik neredeyse her gün beraberdik ve ilişkimizde hiçbir problem yoktu. Ancak iş sebebi ile erkek arkadaşım şehir dışına çıkmak zorunda kaldı zor şartlarda çakılıyor sabah 7 de başlıyor akşam 8 9 belki 10 u buluyor gelmesi iletişimimiz çok azaldı bunu dile getirdiğimde anlayışlı olmadığımı söylüyor. 1 ay kadar önce 3 gün izin aldı beni görmek için yine her şey çok iyiydi ama geri dönünce tekrardan aynı problemleri yaşamaya başladık. Hayalindeki mesleği yapıyor ve bu konuda çok hevesli onu sonuna kadar destekliyorum ama onunla da olmaya ihtiyacım var günde 10 20 dk dan başka konuşamıyoruz yorgun argın geliyor zaten bişey demek istemiyorum ama çok üzülüyorum sizce abartıyor muyum bu problemi nasıl çözebilirim onu üzmeden kırmadan nasıl bir yaklaşımda bulunabilirim?
3 ay
Sevgilim yoğun çalıştığından bana vakit ayıramıyor, ona nasıl bir yaklaşımda bulunmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
özür dilerim ama bu durumlar bana bahane gibi geliyor. evet belki de çok yoğun ama kimse beş dakika arayamayacak kadar yoğun değildir kendimizi kandırmayalım. bir arama 3 5 dakika sürer en azından sesini duyar arayamıyosa sık mesaj atar yine de bir şekilde iletişim devam eder benim fikrim
Bu tamamen değer vermekle alakalı. İşi deli gibi yoğunken ya da hastayken yazıyor mu sana önemli olan o bu halde bile aklı sende mi
Yalnız köpek eğitmenliği bu kadar sürüyormuydu ya bana mantıksız geldi
Köpek çiftliğinde çalışıyor yalnızca 2 çalışan var evet normal şartlarda sürmez ama çiftliğin diğer gereksinimleri ile de ilgileniyor eleman eksikliği yüzünden
Anladım
Emin ol aynı sorun bende de var deli gibi özledim ama sırf o yorgun diye aramıyorum. Çok özledim tek onu bilmiyorum
Bende çok özlüyorum 🥺
Keşke uzaklaşmasak hiç umarım yakın vakitte kavuşuruz
Umarım
aynı durumdaydım seven insan her türlü yazar sizin ilişki bitmiş
Sen de onunla birlikte aynı yerde çalış. Sevenler ayrılmasın 🥲
Bebeğim ama ben seni çok özlüyorum diyebilirsin
Biraz anlayışlı olmanda fayda var o seni seviyor
Kendine seksüel tecrübeler kat.
İşkolik insandan tiksinirim
Anlayışlı olmayı öğren
bence abartıyorsun
Aynı durumdayım… ve her gün bile yazmıyor