Sevgilim benimle hiç ilgilenmiyor.Nedenini sorduğumda çalışıyorum diyor.(Sabah 7 den akşam 7 ye kadar)Yorgun oluyorum diyor.Ama aradığında bile isteksiz konuşuyor sanki.Mesaj bile atmıyor.Ne yaptığımı nerde olduğumu hiç sormuyor.Çalışan herkesin böyle olması normal mi? Ben mi abartıyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim öğlene kadar okulda, okuldan sonra da 9-10 a kadar çalışıyo. Fırsat buldukça hep mesaj atar. İşten çıktıktan sonra çok yoruldum biraz daha konuşalım uyuruz der. 1-2 saat msjlaşırız öyle uyuruz. Sabah uyanır uyanmaz mesaj atar. Ben geç yazınca 2. msjı da atar. Yani demem o ki seninki fazla abartıyo, nolursa olsun bir erkek sevgilisine ilgi göstermeli.
Sevginin göstergesi ilgidir,
İlgi yoksa hakkı silgidir..520 Yorumla
Soran+1 yılfazla abartıyo değil de sevmiyo bence o yüzden ilgilenmiyo. Sevse merak ederdi zaten. Ne kadar yorgun olursa olsun konuşmak isterdi. Sevmediğini düşünüyorum. Ama ayrılmak istediğimde ve ayrıldığımda peşimden geliyo. Özür diliyo. Daha dikkat edicem falan diyo. Bu yüzden de seviyo mu acaba diyorum. Aklım karışık yani. Ayrıldığımda peşimden gelmese tamam dicem sevmiyomuş ondan ilgilenmiyo. Ama ayrıldığımda niye peşimden geliyo o zman.
Cevap sahibi+1 yılElindekini kaybetmek istemiyo olabilir mi ?
Bak bundan önceki sevgilim de öyleydi 1 hafta ayrı kalmıştık kendi mesaj atmıştı ölücem kurtuluyosun benden böbreklerime bilmem nolmuş tedavi gçrüyorum demişti hiç umursamamıştım. Sen bile böyle yaparsan ohoo demişti. Neyse sonra barıştık işte. Bikaç ay sonra aldattığını öğrendim. Ayrıldık. 1,5 ay sonra seninim geri dön benim ol demişti. Barışmıştık. 3 ay sonra bitti bile demeden terketti o kıza gitti. Hala o kızla beraber. 6 aydır ayrıyız. Yani sevdiğini hissetmen önemli. Hissettiremiyosa yapıcak bişe yok
Soran+1 yılsen bu geri dönüşlerde hiç sevdiğini hissetmedin mi onun peki? Nie affettin her seferinde sevdiğini hissettirmediyse geri dönmesine rağmen? Benimki de ne olursa olsun ona geri döneceğimi zannediyo ondan bu rahatlık. Nasılsa biz evlencez diyo. Sen gitmessin ben seni biliyorum diyo. Ama haklısın elindekini kaybetmek istemiyO. Daha iyisini bulsa anında gider. Şu an elinin altındayım nasılsa.
Cevap sahibi+1 yılBen onu çok seviyodum hem de tahmin edemeyeceğin kadar. 2,5 yıllık bir ilişkiydi. Sevdiğim için affediyodum. Ondan vazgeçmiyeceğimi bliyodu. O yüzden rahattı. Vazgeçilmezimsin derdim ona. Her defasında nolursa olsun affederim sanıyodu ki buna ben sebep olmuştum. Fazla ilgi, sevgi vs. herşeyin fazlasını vermiştim. Sevsiğini hissediyo muydum? Belki biraz. Çünkü kıskanıyodu, kıskanınca sinirleniyodu. Neden aldattın diye sorduğumda psikolojim bozuk, yemin ederim iyi değilim ben diyodu.
Soran+1 yılaynen ben de öyle ne olursa olsun vazgeçmiceğimi gitmiceğimi biliyo ama bir kız için de benden vazgeçmedi tabi orası ayrı. Ayrıldığımda peşimden geliyo hatta ben de bu yüzden sevdiğini düşünüyorum. İlgisini gösterememesinin nedeni de benim onu hiç bir zaman bırakmıycağımı düşünmesi. Dediğin gibi böyle düşünmesini sağlayan da benim.
Cevap sahibi+1 yılKendin de dedin " daha iyisini bulursa anında gider " .. Benim şimdiki aklım olsa kesinlikle affetmezdim. Ama tecrübe oldu bu bana. Eğer ayrılmak istemiyosan o zaman sende onun gibi davranıcaksın. Kaçan kovalanır unutma. Bu kez o neden ilgisiz davranıyo acaba diye düşünücek. Ona mecburmuşsun gibi hissettirme. Ki zaten mecbur değilsin.
Soran+1 yılumursamaz olmayı da denedim. Ama ben de umursamaz olunca günlerce arayıp sormadı bu sefer. Daha iyisini bulamıycğını biliyo bu arada ondan ayrılmıyo zaten. Orda eksik yazdım ben. Ayrılmak istemesem de ayrılmaktan başka çare yok. Ben elimden geleni yaptım.
Cevap sahibi+1 yılElinden geleni yaptığına eminsen ayrıldığın zaman pişmanlık duyma. BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM dersin. bir başkasını bulduğu zaman seni bırakacağını biliyosan zaten sürdürmenin bir anlamı yok. Sen onunla konuşmak için çabalarken, onun ' yorgunum ' demesi saçma bence. Şu an hayatımda biri var ( 3 aydır beraberiz, ayrı şehirdeyiz ) 3-4 gündür net paketi bitmiş ama günü dolmadığı için de yapamıyo. Ona rağmen fırsat buldukça arkadaşlarından ordan burdan girip faceden yazıyo. Dün hiç giremedi bu sabah okuldayken mesaj attı ( arkadaşının telinden girmişti sanırım) ' k. bakma aşkım dün giremedim, net paketi 1-2 güne yaparım dedi ' . Konuşmak istemese net paketi yapana kadar yazmazdı demi ? Kimsenin seni üzmesine izin verme.
Soran+1 yılçok haklısın ama sizinki daha yeni bir ilişki eskiden benim erkek arkadaşım da böleydi hatta 2 yıla kadar böyleydi son 3 ayda nolduysa oldu ve tamamen değişti. Ama yine de sevse arkadaşlarından aramasa bile bir haber vermesi lazım. Ya da sesimi duymadan merak etmeden yapamaması lazım. Yapabiliosa zaten ben boşuna çabalıyorum demektir. Ayrıldığımda pişman olucağımı düşünmüyorum çnkü o zaten çoktan gitmiş. Son sözü söylemek bana düşüyo sadece. O da onun korkaklığı. bir özlersem özlerim ama o zmanlarda da aklıma hiç arayıp sormadığını getiricem. Birlikte olsak ta konuşumuyoruz ki dicem ve kendi yoluma bakıcam artık.:)
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin farkında olman çok güzel. O sensiz yapabiliyosa sende onsuz yapabilirsin. Hergün yazmasını beklemekte çok yorucu. Bu arada aldatan eski sevgilim de 2. yıldan sonra değişti. Sanırım 2 uğursuz rakam :)
Soran+1 yılhaha sanırım erkekler o saatten sonra beni bırakmaz artık diye düşünüyo. Çünkü benmki diyodu bana boşun bitti deme nasılsa bitmiycek falan diye. Rahatlık var yani. Onu bırakmıycağımı düşünüyo. Her gün yazmasını beklemektense hiç beklemem bari nasılsa ayrıyız ondan mesaj atmıyo aramıyo sormuyo derim. Kafam rahat olur en azından:)
Soran+1 yılhee bir de demekki 2 yılı geçerse erkek senin demektir heralde:)))
Cevap sahibi+1 yılAynen en azından ayrıldığın zaman bir beklenti içinde olmazsın. Evet nasılsa beni bırakmaz diye düşünüyolar ama yanılıyolar ;)
Soran+1 yılpeki pişman olur mu sence
Cevap sahibi+1 yılYoklukta olunca neden olmasın? Benimki yaklaşık 6,5 aydır pişman olmadı. Neden? Çünkü hala o kızla beraber. Ayrılırsa mesaj atma ihtimali yükselir
Soran+1 yılbeni bir kız için bırakmadı arada o fark var sanırım:) bir de benimkinin pek öyle kız falan bulucağını sanmam. Görcez bakalım:)
Cevap sahibi+1 yılbir erkek seninle ilgilenmiyosa, ilgilendiği başka biri var derler.
Soran+1 yılbelki de olabilir bilmiyorum tabi. Kesin emin değilim. Kesinlikle yok diyemem. Ama başkası olsa ayrıldığımda peşimden de gelmezdi ohh be kurtuldum derdi diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki seni kaybetmek istemiyodur. Alışkanlık olunca ayrı kalmak zor gelir
Soran+1 yılkaybetmek istemese de ilgili olurdu ama. Dediğim gibi beni kaybetme korkusu yok. Ve ben gidince de paniğe kapılıp peşimden geliyo. Aramız düzelince yine aynı tas aynı hamam hallerine dönüyo diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılCalisan hatunlar bile eslerine evlerine cocuklarina vakit ayiriyor bu arayip sormaya iki kelime mesaj yazmaya engel olamaz istemek onemli yoruluyordur muhakkak ama bos vaktinde aninda sevdicegine vakit ayrir tabi kizcelerde birazcik abartiyor arasin ilgilensin her dakkika yazsin istiyorlar yok boyle bir dunya kendinizi dunyanin merkezi gormeyin.
03 Yorumla
Soran+1 yılya yok günde 1 kere bile konuşmadığımız zamanlar oluyo. Hadi yoğunsun yorgunsun bir mesaj at nasılsın diye o bile yeter. Ama yok işte. Bu fazla ilgi mi yani. Sorduğumda yorgunum çalışıyorum üstüme gelme diyo. Ben de arayıp sormayınca günlerce konuşmadığımız zamanlar oluyo.
- +1 yıl
Himm konus bu sekilde olmaz hic degilse eve geldiginde bir sesini duyayim iki kelime mesaj yaz de bana deger vermedigini dusinuyorumde belkide boyle yaparak seni sogutmak istiyordur baskasi vardir.
Soran+1 yılyok konuştum fayda etmedi ayrıldım fayda etmedi. Başkası olsa ayrılmak istediğimde hemen olaya atlardı. Olduğunu düşünmüyorum. Terkedicem artık mecburiyetten napıyım
Eğitim & Kariyer konusunda 738 cevap paylaştı. Hayır asla ne yoğunlukta olursa olsun ilgilenilmemeyi kabul etmiyorum ben yapım gereği de olabilir hiçbişey yapamıosam bir kalp atardım bir smiley bir ufacık seni seviyorum görmemeye sesini duymamaya dayanamazdım ki
05 Yorumla
Soran+1 yılyani bunların hepsi bir bahane dimi.
Soran+1 yılyapı meselesi olsa eskiden de ilgili olmazdı ama dimi. Gerçi ilgili olduğu zaman çalışmıyodu ama öyle de olsa ne kadar yorgun olursa olsun insan sevdiğini merak edip bir mesaj bari atar en azından diye düşünüyorum.
Soran+1 yılben yeterince uğraştığımı ve çabaladığımı düşünüyorum. Düzelmesi için kaç kere şans verdim. Önemli bir konu konuşmaya çalışırken bile geçiştiriyo beni.
Bu sorun çok yaşanıyor bayanlara belki mantıksız gelir ama işin temposumdan gerçekten bazen telefona bakmaya zaman bile olmuyor. Ama sürekli olmaması gerekir tabiki elbet birgünde olsa ayırır vakit
012 Yorumla
Soran+1 yılya artık kadınlarda çalışıyo ve ev yemek çocuk eş hepsiyle ilgileniyorlar da. Zaten çalışma saatleri içinde ilgi beklemiyorum ondan ama en azından eve geldiğinde bir mesajı bile haketmiyosam burada bir sorun yokmudur sencede
Soran+1 yılkonuşmayı hadi geçtim bir mesaj bile atmıyor ki. Sorun beni sevmemesi başka bişey değil. Sevse ilgisini de gösterirdi değer verdiğini de
Soran+1 yılgeçiştiriyo. Ayrıldım o zmanda pişmanım affet diye peşimden geliyo. Şans veriyorum pişmanım deyince bana karşı böyle davran diyorum tamam diyo.1-2 gün düzeliyo 3. gün yine aynı.
Soran+1 yılaynen öyle . Kavga ettiğimizde bile sen gitmessin ben biliyorum o yüzden boşuna kavga etmeyelim falan diyo. Peki ben ciddi olduğumu gerçekten ona gidebilceğimi nasıl gösterebilirim. Gerçekten ayrılıp bir daha telefonlarına çıkmayarak mı? Pişman olur mu sence sonradan
Soran+1 yılya ayrıldım zaten şans verdim değerlendiremedin ben çabalamak istemiyorum artık dedim. Sen ayrılmak istemiyo olabilirsin ama ben senii terkediyrum dedim. Şu anda ondan bişey beklemiyorum ama ayrıldığım için ciddi olduğumu anlar mı diye düşndüm
Soran+1 yılis isten gectikten sonra:-)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılcalisan insanin kafasinda bir dunya sey olur, yetismesi gereken isler vs... maslow piramidini bilirsin, sevmek sevilmek yalnizca bir basamaktir ve insan bu basamaktan sonra da kendini aramaya devam eder. kimseye ben seni sevdim sen evde otur diyemezsin, simarikca bir ilgi acligi olur bu.
benim arada yemek yemeyi unuttugum vaki. gercek hayat boyle.013 Yorumla
Soran+1 yılgünlerce arayıp sormaması da mı normal yani. Merak etmemesi bir mesaj bile atmaması da normal mi.
Cevap sahibi+1 yıladamin tarzi oyledir, kasitli oldugunu sanmam. ama sinir bozucu oldugunu tahmin edebiliyorum.
Soran+1 yıltarzı böyleyse eskiden niye ilgiliydi. Sonuçta hep böyle değildi bu adam 2 yıl boyunca.
Cevap sahibi+1 yıle burada amerikayi yeniden kesfedecegine gidip adama soylesene bunlari?
Soran+1 yıldinlemiyo ki beni. Geçiştirip duruyo. Normalde ben hep ona sorardım aklıma takılanlar. Şimdi beni dinlemediği için mecburen buraya soruyorum
Cevap sahibi+1 yılistedigin yalnizca ilgi mi, yoksa onun onemsemesi mi. once buna karar ver.
Soran+1 yılönemserse aynı aman da ilgilenir ki zaten istediğim sevgi. Sevgi varsa dierleri gelir zaten
Cevap sahibi+1 yılyalnizca birinin ilgisini istemekle, ozel birinin umrunda olmayi ummak farkli seyler.
Soran+1 yılnasıl farklı şey. Özel birinden beklenen ilgiyle sevgi farklı mı yani
Cevap sahibi+1 yılevet, bu sekilde ilgi acligi simariklik oluyor biraz...
Soran+1 yıleğer sevdiğim insandan bunları istemek ilgi açlığıysa sevmek güzel bişey değil. Acı çekmek demektir. Bence sen kavramları kavrayamıyosun
Cevap sahibi+1 yılbence sen kavramlari karistiriyorsun :)
Soran+1 yıltamam canım haklısın
Seven kişi yok şöyle yapar yok böyle yapar yok dağı deler taştan şu çıkartır şu an ki yaşam da zaten milletin psikoloji bozuk sürekli koşturma peşinde hayat toz pembe değil ben artık düşünmekten patlıcak gibi olduğumu biliyorum bir de üstüne yarın buluşalım şu saatte buluşalım şunu yapalım niye telefona 1 saat geç baktın aşk sevgi bir yere kadar hocam darlamayın bu kadar
00 Yorumla
+1 yılNormal değil. En azından konuşurken isteksiz olmaması gerekir. Belki de başka nedenleri vardır, sen bir sor en iyisi. Ama sakın trip atma
00 Yorumla
+1 yılYaptığı işe de bağlı güzelim, mesela ben kız olarak bazen yorgun oluyorum konuşacak mecalim kalmıyor :(
04 Yorumla
Soran+1 yılya hak veriyorum. Isi yorucu cidden ama en azindan bir mesaj bekliyorum. Gunde bir tane bile mesaj atmiyosa sevgili olmanin ne mantigi var.
- +1 yıl
o da b*kunu çıkarmış :D
Soran+1 yılzaten sewdigini hissetsem sorun bile etmezdim. Ama konusurken bile isteksiz isteksiz konusuyo sanki.
- +1 yıl
o zaaman bişi diyemicem kuzum..
işine gelmiyor olabilir. benim manita beni her saniye arasa açarım yani :D ne güzel işte soran var merak eden var. bundan güzel bişey mi var?
01 Yorumla
Soran+1 yıldemekki sen seviyosun bnimki sevmiyo:-)
Yok seninki ilgisiz bnmde erkek arkadaşım saat 8 den akşam 6'ya kadar çalışırdı yinede mutlaka arar sorardı mesj atmasm kızardı
07 Yorumla
Soran+1 yılya bir de benimki yoğun bir işte çalışıyo tamam hak veriyorum. Çalışırken arayıp sormasın. Ama akşamları bari en azından bir iki kelam bekliyorum. Mesaj bile atmıyor ya. Arasa bile içten konuşmuyor. Ve söylediğimde çalışmayı yorgunluğu bahane edyor. Üstüme gelme diyor.
Soran+1 yılyorgun olsa bile sölemiyo ki bişey haber vermeden yatıyo. İnsan bir canım çok yorgunum yatıyorum haberin olsun der. Ama yok. Konuşsak bile 5 dk en fazla. O da isteksiz isteksiz.
Soran+1 yılo nası oluyo:)
Soran+1 yılhahahha:)) Denesem mi acaba:)
- Eğitim & Kariyer konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil, İnsan sevdiği için günlerce uykusuz kalır dağ dere tepe düz aşar.. Her türlü sıkıntısını paylaşır. Her dakika acaba ne yapıyor diye merak eder.. Aksi halde Kesin ve Kesin sevmiyordur
012 Yorumla
Soran+1 yılpeki ayrılmak istemiyosa?
- +1 yıl
bir çıkar ilişkisi var demektir. ya da elimin altında dursun bir sevgilidir. ne biliyim bir sürü sebebi olabilir. Ama ilgilenmeyen cidden sevmiyordur. kendimden biliyorum benimde başıma gelmiştir bazı ilişjikerimden aynı tempoda aynı iş yerinde çalışırken iki farklı dönemde ki iki farklı sevgilime de davranışım farklı idi.. Herkes sevdiği kadar davranır
Soran+1 yılsevmiyodun yani sen de peki ayrılmak isterlerse peşinden gidiyomuydun?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
boşver sebeplere takılıp kalma...
Soran+1 yılsevmiyosan neden ayrılmıyodun ki kız istemesine rağmen elimin altında bir sevgili olsun diye mi. Sonradan pişman oldun mu peki
- +1 yıl
hayatın toplamı bir pişmalıklar yığınıdır ki zaten.. ama iş işten geçiyor çoğu zaman
Soran+1 yılhakedene hakkettiği gibi davranıcaksın. Kıymet biliceksin. Ve en önemlisi oyalamıcaksın birini sevmiyosan onun duygularıyla oynamaya ne hakkın varki dimi ama.
- +1 yıl
Evet Kiimsenin umutları ile oynamak kimsenin hakkı değil..
Soran+1 yılo zman sen niye oyaladın:)
- +1 yıl
Ben iyi biri değilim demekki ;)
+1 yılsewgilin seni sewmiyor bn sabah 9 gece 12 ye kadar calisiyorm garsonlk yapiyrm baya yorucu bir is ama sewgilime 12 den snra zaman ayiriyorm ayirmk isteyen her turlu ayirir bnce sn ayril ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılO çok yorgun olduğu için bazen gelr gelmez yatıyo bile. Ama haklısın merak ederdi sevse.
onun ki fazla isteyen herkes zaman ayır istediği şeyi yapmaya ben ona inanırırm
00 Yorumlaayırır tabikide neden ayırmasın ki seven insan herşeyi yapar benim görüşüm (>‿◠)✌(>‿◠)✌
00 Yorumlanormaldir bende yazamam ama 12 saat fazla çalışmak için
05 Yorumla
Soran+1 yılmesaiye kalıyo. Para biriktirmeye uğraşıyor. Ama zaten ondan iş saatleri içinde aramasını ilgilenmesini istemiyorum. Eve gidince bir nasılsın mesajı bile yeter.
Soran+1 yılmesailerinin zararı ben oldum işte:) Gerçi bu onu kafasına takıyomudur bilmem
Soran+1 yıltakmassa gayet te hayatına bişey olmamış gibi devam eder. Ben çok çabaladım bu yüzden içim rahat. Pişman olucak bunu biliyorum. Çünkü beni ailesiyle tanıştırmıştı. O zaman da onu affedip tam bana yine bağlanmışken g*t gibi ortada bırakıcam:)
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 12 saat çalışıyor kolay değil ama bende o kadar çalıştım vakit ayrıdım hep
04 Yorumla
Soran+1 yılya biliyorum kolay değil ben zaten iş saatleri içinde ara sor ilgilen demiyorum ki. Ama akşamları tek bir mesaj bile atsa yeter. Ya da yorgunsa yorgunum yatıyorum diye haber versin ben zaten sürekli ilgili ol. Beni sevgiye pamuklara sar demiyorum ki.
Soran+1 yılgitmedi zaten ayrıldım bu sefer peşimden geldi. Pişamanım falan diye tamam dedim göster pişmanlığını yine ilgisiz olunca terkettim artık.
+1 yılayrırır tabikide saçmalık ne kadar yorgunda olsam sevdiğimle 1 saat bnile olsa vakit geciririm fedakjarlaık yoksa sevgi yoktur
10 Yorumla
+1 yılAdam yoruluyodur garıban kafasını kaldrck zamanı yoktur acı l*n yazıktır :-)
06 Yorumla
Soran+1 yılyoruluyo zaten okey ama bir mesaj bile atmasına engel mi bu
- +1 yıl
dıgil tabi ama zamanla anlar onuda atar o sana naslsa sende ona aynısını yap en azndan mesaj atar o wakit
Soran+1 yılbn de arayıp sormadığımda günlerce konuşmadığımız zamankar oluyo.
- +1 yıl
Eleman yoklunu hissetmiyosa sevmiyodur. Zaman geçırıodur
Soran+1 yılaynen ben de böyle düşünüyorm. Peki neden ayrılmak istemiyor benim istememe rağmen.
- +1 yıl
Boşta kaldıgı zaman yanına ugrayıp öpuşup koklaşacagi hatun var nıye ayrlsn
+1 yıltatil günlerinde görüşüyorsanız normal
03 Yorumla
Soran+1 yılnası yani? Bunun görüşmeyle ne ilgisi var
- +1 yıl
çaliştığı günler yorgun olunca ilgisiz de olabilir. ama her zaman böyleyse sorun var tabi
Soran+1 yılgörüştüğümün gayet iyi de onun dışında aşırı ilgisiz
- Eğitim & Kariyer konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılPalavra ya gayette vakit vardır her zaman bahane
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede. Ama ben bahane dediğimde üstüme gelme yoğunum işte diyo.
+1 yılisteyen herşeyi yapar :/
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede:)
+1 yılNormal değil tabiki abartmıyorsun. Ayırması lazım.
00 YorumlaDeğil tabiyiki
00 YorumlaAbartiyor
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri