İlişkimiz 8 aylık. Kendisi asistan doktor. Aşırı hırslı ve mükemmeliyetçi bir insan. Hayatı sürekli tempolu ders çalışmakla geçmiş. Hala daha çalışıyor. Bende mezun olalı 1.5 sene oldu avukatım. Sınava hazırlanıyorum. Yaşlarımız küçük değil 25 yaşındayız. Bende ders çalışıyorum KPSS ye hazırlanıyorum ama biraz ilgili alakalı olmasını beklerdim. Sürekli yoğun tamam iş yükü ağır ama daha önce de söyledim iletişim kuramıyoruz diye. Sabah bir günaydın mesajı bile atmıyor gereksiz görüyor herhalde. Bir de onu sevdiğimi bildiği için çok önemsemiyor mı artık bilmiyorum. Anlayışta bir yere kadar. Sinirleniyorum hal hareketlerim ona karşı sürekli değişiyor. Bu ilgisizliği beni boğuyor. Zaten gün içi aramak yok. Mesajlaşma bile 5 10 dakika. İnsan kendini özel hissetmiyor. Sakin kalmak kapris yapmamak istiyorum. Ama insanı çileden çıkarıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bu adama karşı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
İşine önem vermesi çok doğal. Sen olsan da olmasan da, kendisinin ilgili olduğu alanda başarılı olmak zorunda. İş ilgisini kısıp sana ilgi gösterse, işini aksatacak. Asistan doktor diyorsun, 5 dakika boş kalıyor mu acaba o adam? Eve geldiğinde kafası rahat oluyor mu acaba? Nasıl yoğun çalışıyorlar biliyor musun? Yoğunluktan kastım, sadece koşturmaca değil. O beyin 2 dakika boş kalmıyor. Hastanın biri bitiyor, yenisi geliyor, aynı anda onlarca konu düşünüyor. İşkolik olduğu falan yok, mesleği gereği bu durumda kendisi. İşkolik olsa da sorun olmamalı. İş önemli. Hayata giren insan çıkabilir, muhtemel olasılık. İlişkisine odaklı iş yürüten kişi, kariyere/eğitime odaklı ilerleyen kişiye göre çok kayıp yaşar. Duygusallık, her şeyi etkiler. Günaydın gibi mesajların ne önemi var? Evlendiğinizde sabahın köründe evden çıktığında biriniz, diğeri uyuyorken günaydın mı diyecek? Ayrı yerlerden arayıp günaydın mı diyeceksiniz? Bot mu kardeşim insanlar.
Çok problem yapıyorsan bir gün, "bir konuyu konuşmak istiyorum seninle" dersin. Vakit ayırdığında da söylersin neyi problem ediyorsan.
Kızların çok büyük bir kesimi böyle.
Benim sevdiğim kişi benden sürekli özür diliyor, neden diyorum "romantiklik yapamıyorum, işimden dolayı çok vakit ayıramıyorum" yahu insanlara şu hissi hissettirmeyin kardeşim. Aynı hissi kadın da hissedebilir elbet, cinsiyetçilik vs. yaptığım yok. Bebek muamelesi istiyor bazıları; aman kucağına alsın, aman ağzıma kaşıkla yemek soksun, aman şöyle romantik olsun, aman şu günleri unutmasın vırt zırt. Sevdiğiniz kişi kendiliğinden size böyle bir ilgi göstermiyorsa (sizin bir iki söyleminize rağmen) insana psikolojik baskı yapmayın. Kendinizi yiyip durmayın.
Sevgi, sadakat önemli.
(Yazdıklarımdan, "tamamen ilgisiz birine ağzınızı açmayın, boş yapmayın." gibi bir mana çıkarmayın. Öyle demek istemedim. İlişkinin ve çiftin şartlarının belli olduğu konularda gereksiz düşüncelerinizden ve tavırlarınızdan kurtulun dedim.)03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne saçmalıyorsun sen ya? Konuyu nerelere getirmişsin. 24 saat içinde 5 dakika mesajlaşıyoruz bazen o bile yok diyorum. Ben anlayışlıyım zaten. Peki bu kadar yoğun niye kızın biriyle ara ara geç saatlere kadar mesajlaşmasını görüyorum? Bana nedense hep yoğun. Ama elin kızına gelince.
- Cevap sahibi+1 yıl
Harbi mi?
- Soran+1 yıl
Tabi ki. Kızın biriyle arkadaşlık adı altında ara ara kojuşmuş. Madem yoğun onunla ne diye
Olur olmaz samimi samimi konuşuyor? Bana gelince işi var bahanesine inanmıyprum.
En İyi Cevaplar
benimde hayatımda biri vardı kpss ye çalışıyorum diye benimle gün içinde hiç konuşmuyordu ki önceden ben onunla fazla ilgilenemiyorum diye bana trip atıyordu o ilgiye beni o alıştırdı sonra sorun çıkarıncada o zaman benim işim yok bütün gün evdeydim dedi benimle sadece boş zamanını geçirmiş şimdi beni ara falan diyince vaktim yok ders çalışıyorum diyodu bende diyodum hiç mi ara vermiyosun 5 dk da olsa ara sesini duyayım diyodum bu böyle aylarca sürdü ben devamlı sorun çıkardım ilgi göstermiyosun diye sonra ben sorun çıkardıkça bu benden uzaklaştı sonradan düşüncesiz mi davranıyorum acaba dedim özür diledim işte ben toparlamaya çalıştım ama gerçekten ilişki tek başına yürümüyor iki tarafında çabası lazım sana zaman ayırması lazım 5 dk da olsa o çabalamadı düzeltemek için istemedi düzeltmeyi beni hiç merak etmedi düşünmedi gün içinde aklına bile gelmedim bende ayrıldım aylarca aşk acısı çektim üzüldüm ağladım ben mi yanlış yaptım diye ama hayır kendini değersiz hissettiren biriyle birlikte olma sen ondan daha değerlisin geçti şu an bana çok değer veren biri var hayatımda umarım seninde Allah kalbine göre verir seni seven mutlu eden biri çıkar karşına
32 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende ayrıldım.. 5 ay geçti beni mecbur etti ayrılığa ayrılayım diye yapmadığı kalmadı gizliden çıksam bana yazabilir misin hiç iyi hissetmiyorum kendimi çok acı çekiyorum
- +1 yıl
Sen gereğinden fazla ilgi isteyen kadınlardansın , bu durum zaten kadınların %99'unu kapsıyo , adam da işkolik ve para kazanmak isteyen birisi. Oyüzden senin tavırların ona cocukça gelecektir. Büyük ihtimal ayrılırsınız. Önerim ilgi istemeyi bırak. Günaydın yazmıyor olmak bi problem değil.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet işkolik tam olarak bu. Sürekli çalışmak zorundaymış hissi. Aşırı hırslı ve bıktım.
- +1 yıl
Bıkarsın problem değil çünkü oğlana göre sen daha cocukça düşünüyosun ama daha bu huyunu göstermemişsin. İlgi isteyen kız modeli olduğunu anladığı an ayrılır senden.
- Soran+1 yıl
Ayrılmak istemiyorum ki ortayolı bulmak istiyorum sadece.
- +1 yıl
Ortayol olmaz , ilgi açlığı özgüvensizlik , ergenlik , geç olgunlaşma belirtisi. Bizim için uğraşmaya değmez. Oyüzden kendini törpülicen.
- Soran+1 yıl
Ne alaka ya. Ne ergenliği.
AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
23Cevap
- +1 yıl
Bak şimdi kızlar şöyledir. Çok yoğun ilgi verilince bıkarlar az ilgide de üzülürler. Bence az ilgi her zaman daha iyidir. Günaydın mesajı atmıyor demek ki samimi bulmuyordur bu tarz mesajları. Bence işine önem vermesi çok güzel bir şey her insanda olmaz. İlişkinizde tutku olmalı yani romantik jestler yapabilirsin ona karşı. Bir de sen ilgi istedikçe ilgi azalır. Sen de o sana ne kadar mesaj atıyorsa o kadar at çok üsteleme KPSS’ye çalış hayatına odaklan. O ararsa da hiçbir şey olmamış gibi tatlı tatlı cevap ver. Sevgilinle arandaki güven duygusu çok zayıf ama bunu fark ettim mesela sürekli beni aldatıyor mu diye düşünüyorsun düşünme bunları insan kafayı yer ama konuşabilirsiniz bu konuda güven duygum az diye
07 Yorumla- Soran+1 yıl
O niye yapmıyor ki çok üzücü gerçekten. Ben ondan bekliyorum. Ailesinin yanına gidecekken ne alsam anneme babama diye düşünüyor. Bana gelince bir çöp bile yok. Ufacık bir şey de olsa sevgilim beni düşündü desem. Onu bile yapmak için kendini yormuyor. Ben onun hayatında ki insanım bu denli beni üzmesine gerek yok. Taş kafalı bir de anlamıyor bir türlü.
- +1 yıl
İşte biz her şeyi karşı taraftan bekliyoruz. İnsanlar ilk adımı atmakta zorlanıyor hep. Sen de ilişkiye yeni bir canlılık getir değişik bir şeyler yapın beraber. Neden sana bir şey almıyor ailesine alıyor bilmiyorum ama bu konuda onunla konuşmalısın kendini onun hayatında değersiz hissettiğini söyle bakalım ne cevap verecek.
- Soran+1 yıl
Bana öyle gelmiyor diyecek o kadar da değil der eminim.
- +1 yıl
Olsun sen de yine de biraz da üzüntülü söyle bence ve çok ciddi olmak lazım laf oraya gelmişse eğer yine de bana öyle gelmiyor derse “ama bana öyle geliyor aramızda soğukluk var hissediyorum” gibisinden bir şeyler söylersin. İlgisizlik sorun değil de tutku önemli
- Soran+1 yıl
Yanındayken gayet tutkulu bana dokunurken de aşık gibi bakıyor. Aşığım sana diyor ama uzak olunca böyle davranması üzüyor
- +1 yıl
Çok büyük bi problem yok o zaman. Önceki ilişkilerinde de böyledir muhtemelen karakteri öyle. Olduğu gibi kabul etmelisin bence
- Soran+1 yıl
Of başlarda böyle değildi sanki ya :(( gerçi bende çok kapris yaptım zamanında
Karşılıklı rahatsız olduğunuz konuları konuşabilmen gerekiyor. Seviyorsa zaten konuşmadan sonra daha da dikkat edecektir. Konuşurken laf sokma, trip yapma. Durumunu anladığını belirtip beklentilerini söylemelisin. Bu olaylardan dolayı üzüldüğünü söylemelisin.
İşi ne olursa olsun insan sevdiğine ne yapar ne eder vakit ayırır.
Günaydın iyi geceler mesajlarına bu kadar takılmayın. Otomatik mesajlaşma kullanan arkadaşım vardı. Sabah günaydın akşam iyi geceler mesajı atıyordu sevdiceğine.
Burada yazdıklarına itafen benim görüşüm ya yedeksin ya aşırı ilgi istiyorsun00 Yorumla- +1 yıl
Kendin iş kolik olmaz isen bu ilişki yürümez. Önce iş kolik olup olmayacağına net karar ver.
İş kolik olmayacaksan sonra çok üzüleceğin, yıpranacağın ve sağlığının bpzulacağı ilişkiyi sürdürmeme kararı almanı tavsiye ederim.
İş kolik olacaksan o zaman zaten bir problem yok. Uyumlu ve başka sorunlar çıkmaz ise güzel bir ilişkiniz olabilir00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biz kadınlar için en önemli şey ve aslında en büyük beklentimiz sanıldığı gibi para değil, ilgi ve değer görmek. O yüzden çok haklısın. O belki bunu kasıtlı olarak ya da seni umursamadığı için yapmıyordur ama doktorla olmaz bence. Doktor ancak doktorla evlenirse ikisinin de vakti hiç olmayacağı için sorun teşkil etmeyebilir. :D
00 Yorumla- +1 yıl
Saçma yani zaten asistan olmuşssun agno mu yükselticen napıcan bu ne çalışma hırsıdır ama bence şartlar hocaları onu zorluyo burada asistanlık yapmak böyle işte boşuna dr göçü yok almanyaya
150 Yorumla- Soran+1 yıl
Sorma ya daha dün yine kavga ettim ağladım sinirden bir daha ruh hali kötüymüş kimseyle konuşmak istemediği zamanlar oluyormuş kendi halinde kalmak istiyormuş
- +1 yıl
Onun suçu değil inan ki doktorlar bosuna yurtdışına gitmek için birsuru referans para dokmuyo asistanlık ve çalışma şartları çok ağır turkiyede asistanken yorgunluktan ölen duymuştum
- +1 yıl
Ben almanyada çalışıyorum iyi ki gelmişim diyorum açıkçası hicbir arkadaşım memnun değil oradan çoğu çıkış kapısı ariyo
- Soran+1 yıl
Peki ben ne yapayım? Akşam 21.30 10 gibi ya mesaj atıyor ya arıyor. Sinirlerim bozuluyor. Sevgilim dediğim insanı yanımda hissetmek istiyorum. Üzülüyorum.
- +1 yıl
Bölümü ne branşı
- Soran+1 yıl
Ruh hali kötüymüş yorgunluktan gözünü bile açamıyormuş kişi bazında bakmamalıymışım kendi üstüme alınmamalıymışım. Eeee peki ben bostan korkuluğu muyum?
- Soran+1 yıl
Kbbc i hakveriyorum tamam da. Gün içinde zaten hiçbir şey beklemiyorum. İki üç mesajdan öteye geçmeyen günler oluyo ya da hiç konuşmadığımız. Bende attık yoruldum
- +1 yıl
Kbb almanyada rahat bulur bitirince aslında 15 20bin euro kazanır araştırsa hem daha rahat çalışma şartları orada 200 yaşta burada 25 30 hasta günde
- Soran+1 yıl
Ben ne olacağım o giderse?
- +1 yıl
Siz de mi doktorsunuz
- +1 yıl
Couple çalıştıran klinikler var
- Soran+1 yıl
Hayır ben avukatım
- +1 yıl
Onu bilemem hukuk alanında da isler vardır illaki de bilgim yok yani
- Soran+1 yıl
Galiba bunun sonunda ayrılık var.. ben onu çok seviyorum ama yetmiyor galiba
- +1 yıl
Ben bekar olduğum için beni tutan bişey yoktu yani
- Soran+1 yıl
O da bekar evli değiliz.. çokta mantıklı bir insan ne yapacağımı bilemiyorum
- +1 yıl
Ayrılacak bi sebep yok ki ortada sağlık politikası böyle maalesef asistan dr çalışma şartlarıyla ilgili videolar var bakabilirsiniz ailesine de vakit ayiramiyodur belki
- Soran+1 yıl
Ailesini de aramıyormuş ki babasını falan. Çok kızıyorlarmış hatta. Bende sabredip sabredip dolup patlıyorum. Ben onun sevgilisiyim. Dışarda ki herhangi bir insandan farkım olsun istiyorum.. dün çok kızdım ağladım ama yine de kıyamıyorum.
- +1 yıl
Asistan=köle anlayisi var halbuki asistan=eğitim gören öğrenen uzman adayı olması gerek :S
- Soran+1 yıl
Çalıştığı hastanede stresli gerginlik getiren bir hastane
- +1 yıl
Kimbilir kaç puan almıştır bi de tusta derece yapması bilmem nesi
- +1 yıl
Sonra da bitmiyo ki hastadan dayak yemesi var bi de
Şikâyetçi olsan sen suçlusun - Soran+1 yıl
73 mü ne almış. Ya evet stresini anlıyorum da gücüme gidiyor yani bazen hiç konuşmadığımız günler bile oluyo. Dolup dolup patlıyorum ya da soğuk yapıyorum gel gitli halleri var. Çok sevmesem ayrılırdım
- +1 yıl
73 en yüksek puanlardan biri helal olsun ne diyim 40 50 aliyo millet genelde ben burada sınava bile girmedim dil belgem vardı klinik mülakat yaptı o kadar gerçi bazı eyaletlerde sınav varmış da şansıma sınavsız denk geldi
- Soran+1 yıl
Sen ne işle uğraşıyorsun? Evet hırslı azimlidir. 3 sene sonra da sınava girecek o 3 sene içinde bilemiyorum yani ne diyeceğimi...
- +1 yıl
Pato doktoruyum rockstockta
- Soran+1 yıl
Çok iyi gerçekten saygı duydum..
- +1 yıl
Yok ya kolaydı bence tus daha zor yani almanca liseden biliyodum zaten kpss hele hiç yapamazdım mesela heralde
- Soran+1 yıl
Olsun olur mu öyle çokça emek.. saygı duyuyorum sağlıkçılara.. ve onu çok seviyorum gerçekten bu kadar yoğun ve bu kadar kendini tüketmesi canımı çok sıkıyor. Onun için ne yapabilirim sence? Hem hal hareket bakımından hem de onu şöyle bir mutlu etmek açısından?
- +1 yıl
Yani seviyosaniz birinizi devam eder illaki ilişkiniz herşeye rağmen diye düşünüyorum oyle çok aramak konuşmak beni de bunaltiyo, bu yuzden erkek arkadaşım yok belki de bilmiyorum fakülteden mezun olduktan sonra olmadı ilişkim ise güce verdim kendimi daha 😅
- Soran+1 yıl
Ya bu da öyle bende sürekli mıç mıç sevmem de o kadar peşimden dolanan oluyo cevap bile vermiyorum, kimsenin yüzüne bakmıyorum bu ilgisizliğine ve bana karşı yapmış olduğu birkaç hataya rağmen. İyi yönleri çok daha fazla olduğu için kaybetmek istemiyorum onu. Ama onun kaybetme korkusu gibi bir şeyi yok sanki. Kendi senin bana bakmış olman özgüvenimi yükseltiyor demişti. Şimdiki geldiğimiz duruma bak ben telefonlarda ağlıyorum sinirden..
- +1 yıl
Onun daha önce sevgilisi olmamış mı
- Soran+1 yıl
Zorla söylettirdim öyle pek ilişkisi olmamış. 3 4 ilişkidi olmuş. hepsi de 2 3 4 ay ve onlarla bir o anlamda birliktelik yaşamış. Biz 1 seneye yakın birlikteyiz
- Soran+1 yıl
Seks hayatı olmuş onlarla hep yani
- Soran+1 yıl
Hayatında bugüne kadar benim sevdiğim gibi sevilmemiştir eminim. Covid oldu mesela. Farklı şehirdeydim o zaman. koşarak gittim kap kap yemekler hazırladım çorbalar taşıdım evine. Büyük şehirde oturuyoruz.
- Soran+1 yıl
Evi de uzaktı bana ona rağmen yaptım ettim hazırladım metrodan metroya geç falan.. ben onu cidden çok seviyorum.
- +1 yıl
Anladım kaç yaşında
- Soran+1 yıl
26 yaşında
- +1 yıl
Ilk sevgiliniz olduğu için mi ilgi istiyorsunuz
- +1 yıl
Nasıl tanıştınız onunla
- Soran+1 yıl
O benim ilk sevgilim değil ikinci ama ben mesela duygularını çok hissettiren ve paylaşmayı seven bir insanım. O da daha mantıksal böyle. Şımaracak diye duygularımı doğru düzgün ifade bile edemiyorum
- Soran+1 yıl
Arkadaşımın storysinden görmüş beni ekledi konuştuk öyle
- +1 yıl
O mu açıldı ilk
- Soran+1 yıl
Evet
- +1 yıl
Arkadaşlıktan sevgililige nasıl geçtiniz
- Soran+1 yıl
Arkadaş olmadık ki hiç ilk birkaç kez buluştuk sonra kendiliğinden gelişti
- +1 yıl
Benim umudum yok artık ya ciddi ilişki acısından yaştan dolayı
- Soran+1 yıl
Neden ki?
- +1 yıl
Bilmem ki ilgilenen yok cekiniyorlar bi de galiba
- Soran+1 yıl
Kaç yaşındasın ki?
İşkolik insanlar sürekli stres ve yük altında hissederler sevdiklerine odaklanamadıkları olur eğer sizi ihmal ettiğini düşünüyorsanız bunu konuşun tepki alın ama hem çalışıyor hemde elinden geldiğince sizle vakit geçiriyorsa anlayışlı olun derim
00 YorumlaÖnceliklerini belirlerken sizi biraz arka plana atmış sanki. Tabi ki iş önemli. Ekmek olmadan aş ve yuva olmaz. Ama sevgi olmadan da o yuva ayakta duramaz.
Daha sevgiliyken böylesiniz, ilerde durum daha da vahim bir hal alabilir.
Siz de ona aynısını yapın bakalım ne tepki verecek? Belki de davranışının farkında bile değildir ve onun için bunlar çok olağan şeylerdir. Yanlış yaptığını ve sizi üzdüğünü anlarsa işler değişebilir.:)01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet bu durum beni üzüyor. Ben daha önce de sağlıklı iletişim olsun istiyorum dedim bu böyle sürmez de demiştim zamanında. Bağırdım çağırdım kavga ettim olmadı. Adam kendini ve kendi önceliklerini önemsiyor. Hadi sabah çalışıyor ee akşam? Akşam 1 saat konuşsak yeter ama o bunu tercih etmiyor sanırım. Bende ona yazmıyorum. Ne bir günaydın ne nasılsın ne napıyorsun. Benim istediğim bu değğl ki
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Benim de bir doktorla ilişkim var yıllardır. Sana bunların hareketlerini çözümleyebilirim. Öncelikle güvenini kıracak ne yaptı sana karşı? Ve gün içinde hiç mi görüşmüyorsunuz? Ne şekilde iletişim kuruyorsunuz?
017 Yorumla- Soran+1 yıl
Lütfen yardım eder misim bana? Başka bir kızla arkadaşlık adı altında ara ara konuşmuş ama flörtözümsü ben tabi çok üzüldüm rest çekmiştim. Hastanede hiç mesaj atmıyor neredeyse. Bende inat edip atmıyorum. Akşam 18.00 gibi ya da 18.40 gibi yazıyor ne yapıyorsun diye. Asistan çok koşturması oluyor diye... aramıyor arama huyu yok pek bende aramıyorum o aramıyor diye genelde mesaj atıyor o kadar ama ben bu durumdan bıktım. Canıma tak etti artık benim.
- Cevap sahibi+1 yıl
Başka kızla konuşmuş olduğunu öğrenmişsin hastaneden biri varsa onun yanında telefonla uğraşmıyor ve mesaj atmıyor olabilir. Hayatında başka biri yok imajı vermek için. Sonuçta ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar bir biçimde sana dokunması lazım. Sen yaz sen ara sen sor öncelikle bunu bir dene. Bu durumda ne yaptığını bir ölç. Uzun konuşmalarınızın olması lazım. Üzülüp rest çektiğinde kızla görşmesini bitirdi mi bitirmedi mi bunu da bilmek lazım. Seni tamamen kaybetmek yerine seni de yedekte tutuyor olabilir. Sonuçta mantıklı bir adaysın avukatsın. Bu tipler işe güce önem verir. Elimde dursun mantığıyla yaklaşıp kaybetmiyordur tamamen belki de. Sırf işinden dolayı değil bence yaptığı hareketler.
- Soran+1 yıl
Kızla konuşmasını bitirdi diye düşünüyorum silmiş kızı. Ben sil demeden. Sosyal medyadan. Geçen gün de zorla da olsa fotoğrafımızı atmasını istedim. Attı. Uzun uzun konuşmuyoruz bende arayıp sormuyordum bu zamana kadar. Sohbet etmiyoruz mesajlaşmıyoruz doğru düzgün. O öyle yaptığı için bende sinirleniyorum artık. Ondan bekliyordum. Ama İnan artık çok üzülüyorum ben. Güzel de bir kızım mesleğimi elime alacağım ama ne yapacağımı bilmiyorum. Onu çok sevdiğimi biliyor eminim ama artık ben bunu hissedemiyorum. Zorla fotoğrafı attırmam bile gücüme gitti. Etiket bile yapmadı beni. Normalde de pek ıntagrama hikaye fotoğraf atmaz. Cebinde görmesinden vurdumduymazlığınfsn bıktım. Eskiden kavga ediyordum artık ona bile gücüm yok.
- Soran+1 yıl
Hikaye olarak ınstagrama attı bu arada...
- Cevap sahibi+1 yıl
Hikaye olarak attıysa herkes hikayesinden engellemiş olabilir kimse görmemiş olabilir yani. Bence bu kadar vurdumduymazsa aslında uğraşmaya bile değmez. Anladığım kadarıyla da konuşmuş çabalamışsın değişmemiş. Senin yerinde olsam çeker giderdim. Emin ol seni mutlu eden başka bir ilişkiye açılacaktır kapın. Bu saçma ilişkide debelendiğin için göremiyorsun. Sakın mesleği gözünü boyamasın çok da matah bir şey değiller.
- Soran+1 yıl
Sanmıyorum gizlemekle uğraşacağını yanımda attı çoğu insana açıktı
- Cevap sahibi+1 yıl
Peki ne yapmayı düşünüyorsun? Bu halleri seni üzüyor ve tahammül edemiyorsun kendini üzüyorsun? Sen ondan daha değersiz değilsin değil mi? Mesleğin var güzelsin. Karşındaki ne hakla sana bunları yapabiliyor sence? Emin olmuş senin sevginden istediğini yapıyor..
- Soran+1 yıl
Olabilir az önce aradı konuştuk çok ağladım bağırdım çağırdım sonra bir süre görüşmeyelim konuşmayalım belki iyi gelir dedim. Yok yok dedi yok bu hiç hoş olmaz kabul etmiyorum dedi
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence iyi etmişsin. Bundan sonra net çizgilerini çizmelisin. Hayatta da hep öyle değil mi zaten. Arkadaşlık ilişkilerimizde bile bizi azıcık yumuşak gören insanlar her türlü hareketle yüklenebilirler ama bizim sınırımız olduğunu bilir ve görürlerse asla o hareketleri bize yapamazlar. Kendi değerini bilmelisin bence. Sen bunun farkında değilsin öncelikle. Değerli olmasaydın yok olmaz demezdi bak bırakamamış seni. Şimdi bunun arkasından istediklerini söyle ve o da biraz bu yola girmesi gerektiğini bilsin. Sen baştan beri bu isteklerini netleştirememişsin sanırım. Yok dediyse ara verme ama istediklerini onun o beynine düzgün bir dille soka soka öğret. Ve sen başlat gerekirse ilk günaydını. Bazen insan karşısındaki insana göre şekilleniyor. Mesela ben hayatımda hiç kimseye aşkım birtanem demezdim. Sevgilim bana o kadar çok aşkım bir tanem dedi ki zamanla ben de ona der hale geldim inanır mısın. Söyleye söyleye yapa yapa ayna olman lazım. Doktorlar biraz odun olurlar ilişki konusunda öğretmen gerekebilir. Kendine çekmen gerekebilir.
- Soran+1 yıl
Çok ağladım ama aşırı ağladım artık yoruldum falan dedim tek taraflı çabalayamam dedim sonra baya ağladım sürekli. Sonra normal konuştuk ordan burdan. Sonra ben bir süre görüşmeyelim belki iyi gelir görüşmeyelim dedim. Yok yok dedi? Sence değer veriyor mu bana? Aşırı ağladım ama beni çok üzdüğünü anlamıştır umarım. Keşke ağlamadaydım ama birikti yani. Ben senin gibi düşünmüyorum yine konuşuyoruz o kadar da değil cart curt dedi zıtlaştı. Aşırı ağladım ya hani tutamadım kendimi. Sence önemsiyor mu beni?
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence önemsemese tamam sen bilirsin derdi diye düşünüyorum. Sen güçlü ve sert durmalısın bunun karşısında. Bu tarz insanlar karşılarında ağlayan böyle yapan insanları güçsüz görürler ve sallamazlar zamanla. Şimdi evet tamamen önemsemese görüşmeyelim derdi. Ama bundan sonra da böyle devam edemez sen kendini düzeltmelisin. Onun karşısında daha güçlü biri olmalı. Sen onu sallamayan sen onu takmayan o senin arkandan koşan hale gelmeli ki geledebilir….
- Soran+1 yıl
Ama bugün çok ağladım keşke ağlamasaydım. Bu imajımı nasıl düzelticem ben şimdi ya. Hay allahım :((( aslında çokta hoş kızım bilemiyorum :((
- Cevap sahibi+1 yıl
İşte demek istediğim bu. Ben eminim sen ondan daha dikkat çekici ve hoşsundur belki de. Bilakis o senin peşinden koşsun. Aranan sorulan merak edilen sen olmalısın. Sen kendinin neden farkında değilsin anlamıyorum. Ben senin yerinde olsam başka insanlarla (arkadaşça gibi) görüşürm gezerim tozarım. Bu da arasın aramasın takmam. Göreceksin zaman içinde çıldıracak. Ama kendi bakımına ve güzelliğine çok önem göster ve daha da güzelleş. Senin güzelliğini görsün onu sallamadığını da anlasın. Kim bunlar size böyle davranıyor anlamıyorum ya.
- Cevap sahibi+1 yıl
Bugün ağladığın da son gözyaşın olsun onun karşında döktüğün.
- Soran+1 yıl
Evet ondan daha dikkat çekiciyim öyle zaten ama nasıl koşturucam peşimden bilmiyorum güzelim zaten ama belki sporla fiziğimi düzeltebilirim biraz... ne yapsam kü? Sallamıyor diye düşünüyorum diğer erkeklerle görüşmemi. Kıskabmıyor ya da öyle görünüyor. İyice cepte bildi beni. Ne yapayım ben şimdi ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Şöyle yap: onu gerçekten sallama… lütfen bunu yap. Kendine yeni bir dünya kurup o dünyaya odaklanarak vaktini orada geçir. İnsanlarla eğlen gez dolaş. Sinemaya git tiyatroya git. Hobin falan yok mu o tarz şeylere odaklan. Kendini geliştirecek kitaplar oku. Seni doyuran insanlarla sohbet et bol bol. Onu sallamamış numarası yap demiyorum sana. Onu gerçekten sallama diyorum. Onunla konuşmayı da kesme ( çünkü bırskmak istemiyorsun) aradığında normal konuş yaptıklarından ve hayatından bahset ve onu sallamadığını anlasın. Ne ağla ne ilgi bekle ne de planlarına davet et. Sen çok yoğunsun ya dersin bir şey de derse. Ama gerçekten sallamamaya alıştır zihnini de. Odaklanacağın yeni insanlar yeni konular bulman lazım.
- Soran+1 yıl
Dün yine arayıp sinirden ağladım. Kimseyle ruh hali kötü olduğu zaman konuşmak istemiyormuş kendi içine çekilmek istiyormuş bunun gibi şeyler.
Avukatmışsınız aslında sorunun cevabını da biliyosunuz da kendinize söyleyememişsiniz. Hiçbir iş günaydın diyemeyecek kadar yoğun değildir demek ki size pek değer vermiyor cevabı da bu kadar basit.
Bence yürümeyecek bir ilişki böyle bir ilişki evliliğe dönse değersiz olduğunuzu hergün kabul ederek ömür boyu anlayışlı olurum diyebileceksiniz gayet sağlıklı yürür :D00 Yorumlaişkolik ise mecburen katlanacaksın çocuğa bunu yansıttıgın anda otomatikmen çocuk senden dahada uzaklaşır ve ayrılırsınız ilgisizlik sebebide işine olan hevesinden dolayıdır çünkü sana ilgi gösterınce ıster ıstemez ıslerı aksayacak ve işinden olacak. s
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bazı insanlar işiyle mevkisi ile sevgili olarak doğar ve öyle Yaşar ben öyle insanlarla ilişki kurmayı sağlıklı bulmuyorum dediğim gibi onlar çalışmak için doğarlar bulaşmamak lazım
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu da öyle biri aşırı mükemmeliyetçi
- Cevap sahibi+1 yıl
Vallahi kararı sen vereceksin artık ya yol vereceksin ya da işinden artakalan zaman kırpıntıları ile yetineceksin
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
yol ver gitsin.
ama tabi oglan doktor olunca herseye razi olursun yinede yol veremezsin.
Ah türkler.
Kariyer, mevki makam saplantiniz yüzünden sevgiyi mutlulugu doyasiya yasayamiyorsunuz.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. yok tabi niye anlayışlı olacaksın ki say söv :D Mecbursun kızım elbette anlayışlı olacaksın çekemem diyorsan ayrıl
00 Yorumla- +1 yıl
İş temposu ilişkilere olumsuz yansıyor. biryere kadar müsamaha edilebilir.
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok olumsuz hemde aşırı mükemmeliyetçi ve işini çok önemsiyor gün içinde 1 saat bile konuşmuyoruz
- +1 yıl
Para kariyer bir yere kadar. Gerçek bir iliski yasaniyorsa hepsi boş. yedigimiz iki lokma hayat kısa. zamanin değerini anladığımızda geć oluyor bu hataya düşmemek gerekiyor
- Soran+1 yıl
O düşüyor ama ve üzülüyorum beni mi hayatında istemiyor diyorum sonra yazın şöyle yaparız buraya gideriz diyor. Anlam veremiyorum. Önceliği değilim ama sabır da bir yere kadar ya adamın benim nasıl olduğumden haberi yok. O nasıl ben bilmiyorum bıktım.
- +1 yıl
Bana sorarsanız saçma gelir. İstanbul'da yaşadım bodruma yerlestim. yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Boşuna parçalamıßız kendimizi. butun sene çalış bir hafta tatil için bizde yaşadık dönmeden işin gucun stresi baslıyor
- +1 yıl
Sevgilinizle konuşun neticede birbirinizi anlayacagınızdan eminim
- Soran+1 yıl
Ya kaç kere kızdım ona bağırdım çağırdım. Anlamıyor. İnsan gibi söyledim yine anlamıyor. Benden önce uyanıyor. Tamam hastanede yoruluyor da insan günaydın yazamaz mı uyandığında. İyice saldı. Bende salıyorum. Takmıyormuş gibi yapınca o daha da salıyor. Beni sinir ediyo. Kendimi toptan çekip soğuk mu davranayım ne yapayım ben buna ya
- +1 yıl
Bilemedim ne diyeyim. Mutsuz rtmeyede değmez kendinizi.
- +1 yıl
bizim bir komşumuz vardı eşi yogun çalışıyordu gelin bıraktı eşini gitti duvarlarla kaynanamla evlenmedim ben diye söylemiş etrafta
00 Yorumla - +1 yıl
Yani evet eminsen yoğun çalistindan tabikide kesinlikle anlayisli olmak gerekir
00 Yorumla - +1 yıl
ilişki de anlayış çok önemli. anlayış göstermelisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. rahat bırak adamı. ne güzel kariyer yapıyor işte. hiç sevmem sizin gibileri
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Gereksiz aşırı ilgi bekliyorsun diyenleri takma. Drla sevgiliyim. O öğrenciyken başladı ne intörn ne tus ne de öncesinde ilgisiz kalmadım.
03 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
İstese bal gibi ayırır zaman. Demiyorum tüm gün ergen liseliler gibi olursunuz ama zaman mutlaka olur.
- Soran+1 yıl
Ayırmıyor bütün gün tek bir mesaj atmış sadece nasıl oldun diye dün biraz hasta gibiydim 7 gibi yazmış. Bak sabredemiyorum attık. Sinirden elim ayağım titriyor.
- Cevap sahibi+1 yıl
Bu kadar sinir de normal değil. İyi düşün taşın, olmuyorsa ayrılırsın. Oluru varsa ne ala ama bu öfke normal değil. Bak kabul ediyorum çok zor süreçler. Yeri geldi majör depresyona da girdi ama destek olarak yanında beni istiyordu. Biraz da karakterle alakalı sanırım ondan önce de uzun soluklu bir ilişkim olmuştu ama o beni ilgi beklerken suçlardı meşgulüm vs hayatım senden ibaret değil diye. Halbuki bizim de hayatlarımız onlardan ibaret değil. Çalışan, sosyal hayatları olan, ayrı kalabilen insanlarız. Günde bir mesaj bile atacak zamanının olmaması mümkün değil.
Bir çok konuda anlayışlı olmak gerekir.. Ama iş hayatı özel hayatın çok önüne geçmeye başlayıp hiç denecek kadar vakit ayırıyorsa.. İşte orada bir sıkıntı var demektir.. Vakit ayırmak isteyen fırsatını mutlaka bulur..
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç ayırmıyor ya bugün nasılsın diye bile sormadı bu kadar da olmaz
yani tabii ki işi çoktur ama bence iş ile aşk karıştırılmamalı. eğer bir ilişkisi varsa sorumluluğu olduğunu da bilmeli diye düşünüyorum. anladığım kadarıyla sorgulamıyor yazmıyor ve ilgisiz böyle de ilişki mi yürür
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Sorma bak daha saat 8 de yazdı o da napıyorsun falan değil bir şey sormak için. Akşamın 8 i. Bu kadar sorumsuzluk sinirimi boşuyor. Kaç kere söyledim ona insan gibi . Bağırdım çağırdım o da olmadı. Bu kadar olur mu ya? Ben arayıp sormuyorum mesaj da atmıyorum sörf böyle olduğu için. Eee biz sevgili miyiz arkadaş mıyız belli değil. Ben ona uyum sağlamak zorunda mıyım
- Soran+1 yıl
Bence de öyle ne yapayım kş bende sallamaz davranmaya çalışıyorum
ayrıl gitsin ya :D bi öküzle sevgili olmuşsunuz hanımefendi tebrikler. şaka bi yana mesafe koy sonra da duruma göre ayrıl o ne öyle ya benim içim darlandı
00 Yorumla- +1 yıl
Ona bu durumun hoşuna gitmediğinden bahsettin mi hiç?
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Kaç kez kavga ettim artık her şeyi içime atıyorum ata ata dağ oldum. Kavga edicem en sonunda bağıra çağıra
- +1 yıl
Bunu bildiği halde dikkat etmiyorsa pek düşünmüyor seni ne yazık ki. Böyle stresli bir ilişki yıpratır seni bence ilişkini tekrar gözden geçir derim. Ona durumun ciddi olduğunu söyle gerekirse bitirme noktasına getir belki farkına varır hatasının.
- Soran+1 yıl
Nasıl bitirme noktasına getireyim ne diyeyim
- +1 yıl
Yani bu şekilde giderse devam etmek istemiyorum diyebilirsin mesela sadece senin değil onun da anlayışlı davranması gerek
benim iş için çok yoğun olduğum bir dönem vardı o zaman ki sevgilime hep mesaj atıyordum aklımdan çıkmıyordu önemsese atardı.
00 Yorumla- +1 yıl
En ufak boşluğunda bile seni arıyorsa ya da sana geliyorsa Tabiki de anlayışlı olmak gerekir
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aramıyor farklı öncelikleri var. Saat kaç olmuş hala aramadı mesaj atmadı.
- +1 yıl
Adam günde kac tane kızla görüşüyor dur hastanede seni yedekte tutuyor anlasana
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmem olabilir güvenimi kıracak bir hareketi oldu zaten
- +1 yıl
Peki senin ilk sevgilinmi bu
- +1 yıl
Sen ona karşı cok ilgilisin ama o seni hic takmıyor çünkü çevresinde bir sürü kız var seni kaybetse bile hiç üzülmez
- Soran+1 yıl
Hayır çok ilgili değilim ama çok sevdiğimi biliyor. Bilmiyorum belki de üzülmez..
- +1 yıl
Peki cinsellik oluyormu aranızda
- Soran+1 yıl
Seks yapmıyoruz ön srvişme gibi oluyor bazen
- +1 yıl
Bakiremisin sen
- +1 yıl
Ön sevisme nasıl oluyor
- +1 yıl
Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Asistanlığı bilmeyenlerin yorumlarına bakma sen asistanlıkta telefonun yüzüne bile bakılmıyor nefes alacak vakti kalmıyor insanın çok normal.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Akşam peki? Güniçi hadi tolere ediyorum ama akşam? Bıktım onun dersinden ondan bundan. Ne yapayım ben?
- Cevap sahibi+1 yıl
Maalesef ki uzmanlığı alana kadar böyle aldıktan sonra bol bol vakti olacaktır.
- Soran+1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun? Ne yapayım ben ya çok sinirlerim bozuluyor. Başkası olsa elli kere boynuzu takmıştı.
- Cevap sahibi+1 yıl
Ben uzmanlığımı aldım onun için rahatım :) Kadın hastalıkları jinekoloji
- Soran+1 yıl
Ne yapayım ben ya çok üzülüyorum bu duruma :( ya bir gün gidip beni aldatırsa hastaneden başka bir doktorla hemşireyle
- Cevap sahibi+1 yıl
burada o konuyla alakalı bir açıklama yapamam :)
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Gün içinde hiç konuşmuyor musunuz?
Benim sevgilim de asistan doktor ama gün içinde felan arar yazar.010 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır hiç arayıp yazmıyor 0
- Cevap sahibi+1 yıl
Branşı ne
- Soran+1 yıl
Kbb ci yoğun bir hastane de çalışıyor ama bu bahane değil
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet akşamları yazabilir ya da gün içindeki boşluklarında
- Soran+1 yıl
Kaç kere söyledim ya düzeltmiyor kendini. Kendine dönük bir insan ve stresli. Ne yapmamı önerirsin çok sinir oluyorum.
- Cevap sahibi+1 yıl
Benimkinin bölümüde ağır nöroşirürji onun branşı da ama dediğim gibi böyle değil yani bence kaybetme korkusu oluşturabilirsin onda
- Soran+1 yıl
Ne yapayım?
- Cevap sahibi+1 yıl
Özelden yazalım istersen
- Soran+1 yıl
Olur gizliden çıkarsan yazayım
- Cevap sahibi+1 yıl
Çıktım
- +1 yıl
Evet empati yapmalısın
02 Yorumla- Soran+1 yıl
O empati yapmıyor ben neden yapıyorum bazen günde bir nasılsın bile demiyor
- +1 yıl
Yorgundur
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrıl be milletle mi uğraşacaksın
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bazen bende öyle diyorum.
Gecici bir sureligineyse evet
00 Yorumla- +1 yıl
tabiki anlayıs gerekir keyfe değil sonucta
00 Yorumla - +1 yıl
Evet anlayışlı davran.
00 Yorumla Ne yaparsan yap bana ne m k
20 Yorumlatabıkıde anlayıslı olmalısın yoksa terkeder
10 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz kal bi süre, bakalım ne tepki verecek.
00 Yorumla Bence anlayışlı olman lazım
00 Yorumlaanlayışlı
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Isteyen seven icin her zaman firsat vardir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aramıyor işte. Mesajda yok.
- Cevap sahibi+1 yıl
boş ver umursama sendd onu. Bos kalmamak icin senle
Tabiki
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yoğun tamam da günde 5 6 mesajlaşıyoruz o kadar. Çok sinir bozucu
Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. Tabiki de
00 YorumlaAnlayıslı karşıla
10 YorumlaEvet
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Bazen bir şeylerin ters gittiğinin farkında olursun ama sürekli o ters giden şeyin yerine mantıklı bir şey koymak istersin. Sebebi en kötüyü düşünmemek, kendini teselli etmekten geçer. burada da yaşanılan ilişki durumu olması gereken bir ilişki durumu değil.
Nedenlerine gelecek olursak;
Tabii ki herkesin iş temposuna göre yoğunluğu değişir. Hatta ara ara gerçekten çok yoğun olunur ve vakit ayrılamayabilir. Ama bu sürekli yaşanılacak bir durum değildir. İnsan isterse 1 dakika bile ayırıyor, unutmayın.
İkincisi "Günaydın" mesajı çocukça bir şey değildir. Güne beraber başlamanın ufak gibi görünen fakat insanın yüzünü gülümseten bir mesajdır. Yani şart mı, değil ama yapılması da zor bir şey değildir. Yeter ki içten olsun. Görev gibi yapılması durumu pozitif yapmaz.
Kadınlar ilgiyle çiçek açıyor. Bu da demek değildir ki işi gücü her şeyi bıraksın sürekli ilgi alaka göstersin anlamında değildir. Yeter ki ilişki de olması gereken sorumluluğu üstüne alsın. Karşı tarafa değerli olduğunu ve özel olduğunu hissettirsin.
Birini çok severken sürekli sabır göstermek, ha bugün düzeldi, ha şimdi düzelecek derken sonradan sorunu insan kendinde aramaya başlar. Bende mi bir sorun var acaba diye. O yüzden öncelikle kişinin kendine ne istediğini sorması, nelerden mutlu olacağını bilmesidir.
Bir ilişkiyi güzelleştiren nedir?
Huzur ve mutluluk vermesidir. Ara ara herkes sorun yaşar. Önemli olan sorunların sürekliliğin olmaması, çözüm odaklı devam edilmesi. Bireyin kendini yalnız hissetmeden içinin rahat olmasıdır.
İlişki yaşadığınız insana yaşadığınız sorunu söyleyip sürekli aynı cevabı ve aynı sonucu alıyorsanız belli ki sorunlar çözüm yerine rahatsızlık verici bir hal alıyor.
O yüzden sevgi gerçek anlamda emekten geçiyor. Sabır, şefkat, değer, zaman hepsi birer emektir. Tek taraflı emek bir yere kadar devam eder. Sevgiyle🌹