Kadersel mi kadersel degil mi aşk?

Bir gün ablam akşam ekmek üstüne tuz serpip yersen şu içmeden uyu ve dua edip yatarsan sevdiğin kızı rüyanda sana su getirirken göreceğini söyledi ben yaptım o gece rüyamda benim ortaokulun önünde arabayla beklerken güzel bir kız yan aynalardan yaklaştığını gördüm şoför koltuğundan sonra ön koltuğa oturtu vs rüyadan uyandım bir sonraki gün hiç dua etmedim aynı kişiyi türbanlı şekilde rüyamda gördüm bembeyaz yüzü sanki ben bir kamerayim etrafında dönüyorum o sadece duruyor cennet gibi bir yer manzara yemyeşil gölgelik bir yer rüyadan uyandım rüyamdaki bu hali daha büyük biri gibiydi ilk gördüğüm 18 yaşındaki bir kız gibi bu 26 yaşındaki bir kız gibiydi aynı kişilerdi rüyamda gözlerinin içine zoom yaparmışcasina yaklasti ve beynime kazındı tanıdığım kimseye benzemiyorsun hayatta böyle bir insan görmemistim ben bu kişiyle ne zaman karsilacagim diye heycanlandim o turuncu saç rengi açık kahve gözleri renk tonları çok sıcak çok naif bunu çevremde aradim 3 ay boyunca o sıralar Hürrem kizili çok meşhur bir saç rengi olduğu için çok kişinin yüzüne bakıp o gözleri görmedim 3 ayin sonunda ben artik rüyaya inanmamayı umutsuzluk içinde okula giderken çarşıdan yürüyordum birden başım eğim giderken karşıma baktım bir kız geliyor aramızda 100 metre var bu kim ilçede böyle birini hiç bilmiyorum diye hayıflanırken saç rengi dikkatimi çekti yaklaştıkça ben dikkatimi kız yaklaştıkça meraklarim arttı sonunda aramızda 2 metre kalana kadar onunda başı eğikti sonra birden kaldırdı başını ve geçti küçük kızın gözleri saçları rüyamdaki kız ama daha küçük çok hemde benim rüyamdaki kız 175 gibiydi bu kız 160 falandı ve çocuksu yüzlüdür qma gözler aklıma kazınmıştı kızı takip ettim rüyamda gördüğüm orta okulun oraya geldi bu bir tesadüf mü ben ama nasıl kalbim pir pir kelebek uçuyor midede kelimesini o zaman anladım içimde bir enerji pozitif merakla karışık ben okula hep servisle giderdim servisi bıraktım sırf çarşıdan aynı saatte o kızla karşılayabilmek için haftada 2 gün staja giderken
Kadersel mi kadersel degil mi aşk?