Bir gün ablam akşam ekmek üstüne tuz serpip yersen şu içmeden uyu ve dua edip yatarsan sevdiğin kızı rüyanda sana su getirirken göreceğini söyledi ben yaptım o gece rüyamda benim ortaokulun önünde arabayla beklerken güzel bir kız yan aynalardan yaklaştığını gördüm şoför koltuğundan sonra ön koltuğa oturtu vs rüyadan uyandım bir sonraki gün hiç dua etmedim aynı kişiyi türbanlı şekilde rüyamda gördüm bembeyaz yüzü sanki ben bir kamerayim etrafında dönüyorum o sadece duruyor cennet gibi bir yer manzara yemyeşil gölgelik bir yer rüyadan uyandım rüyamdaki bu hali daha büyük biri gibiydi ilk gördüğüm 18 yaşındaki bir kız gibi bu 26 yaşındaki bir kız gibiydi aynı kişilerdi rüyamda gözlerinin içine zoom yaparmışcasina yaklasti ve beynime kazındı tanıdığım kimseye benzemiyorsun hayatta böyle bir insan görmemistim ben bu kişiyle ne zaman karsilacagim diye heycanlandim o turuncu saç rengi açık kahve gözleri renk tonları çok sıcak çok naif bunu çevremde aradim 3 ay boyunca o sıralar Hürrem kizili çok meşhur bir saç rengi olduğu için çok kişinin yüzüne bakıp o gözleri görmedim 3 ayin sonunda ben artik rüyaya inanmamayı umutsuzluk içinde okula giderken çarşıdan yürüyordum birden başım eğim giderken karşıma baktım bir kız geliyor aramızda 100 metre var bu kim ilçede böyle birini hiç bilmiyorum diye hayıflanırken saç rengi dikkatimi çekti yaklaştıkça ben dikkatimi kız yaklaştıkça meraklarim arttı sonunda aramızda 2 metre kalana kadar onunda başı eğikti sonra birden kaldırdı başını ve geçti küçük kızın gözleri saçları rüyamdaki kız ama daha küçük çok hemde benim rüyamdaki kız 175 gibiydi bu kız 160 falandı ve çocuksu yüzlüdür qma gözler aklıma kazınmıştı kızı takip ettim rüyamda gördüğüm orta okulun oraya geldi bu bir tesadüf mü ben ama nasıl kalbim pir pir kelebek uçuyor midede kelimesini o zaman anladım içimde bir enerji pozitif merakla karışık ben okula hep servisle giderdim servisi bıraktım sırf çarşıdan aynı saatte o kızla karşılayabilmek için haftada 2 gün staja giderken
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sjsj kızı muhtemelen başka bi zaman gördün hafızanda kaldı aradan zaman geçince rüyanda gördün ve bunu ilahi bi durum falan sandın, rüyalarımızda gördüğümüz tanımadığımız kişiler genelde daha önce yolda karşılaştığımız ama dikkatimizi çekmeyen kişiler olabiliyor
Doğru bencede
İyide ben kızı ilk gördüğümde rüyamdaki kızın aynısı degildi küçük bir orta okul bebesiydi
Rüyamdaki haline nasıl dönüştü
Bilinçaltı
Uzun halini cevap halinde paylaştım tam okursanız daha faydalı yorum olabilir teşekkürler
Demek ki kızı orta okula giderken falan gördün bebe haliyle şimdide büyümüş versiyonunu görünce farkındalığın falan oluşmuş
Hayir yani sen bir insanı bilinc altında kilo verdiğini veya kilo aldırmış veya yaslandirmis büyümüş boy atmiş versiyonu nasıl bilinç altı oluyor tam oranla gerçek hayata vurunca
Orta okulda görmemiştim çünkü babası bana bu yere yeni taşıdıklarını söylemisti ki
Ben rüyayı gördüğüm de onlar buraya tasinmislar
Kardeş şimdi rüya gördün evet çıkmış karşına evet ama sen kıza açıldın mı söyledin mi bu durumu anlattın mı
Devamı var kardeşş
Soru sorma sayım bitmiş yeni açtım
Bi 3 sayfa daha devam atacagım
Allah yardımcın olsun kardeşim
Saol kardees
haftada 2 gün staja giderken de görüyordum hastane de çarşı istikametinde ben bir gün okula gittim öğle saatlerinde içeri girdim eski ögretmenlerimi göreyim onunla da karşılaşırız diye girişte yoktu öğretmenlerle hasret giderdikten sonra öğretmenler odasından ciktim bir de ne göreyim çıkış kapısında okulun kalorifere yaşlanmış tek başına bana bakti bende ona söz etmedim devam ettim ama mutluydum sonra bu kızı arastirdim 8. Sınıfa gidiyormuş ben o ara 11. Siniftaydim lisede kızın ablası varmış onu öğrendim gel zaman git zaman kızın ablası bizim okula transfer oldu serviste onu görüyordum artık biraz flörtözdü ablası hoşuma pek gitmemişti bu durumu sonra ben Bayadır kızı görmedim bekledim sakince daha çok küçük diye uğraşmayın açıkçası abest geldi hastanedeyim acilde stajerim hastane de çok aktifim bir gün aşı yapmaya gidiyorlardı hastaneden beni cagirdilar normalde acilden ayrılmam ama o gün bir ses git dedi gittim ilçelerdeki bütün 8. Sınıflara aşı yapacakmisiz öğünde benim aklımda bir ihtimal onların okula da gidiyormuyuz acaba 1. Okula gittik orası degildi 2. Okula gittik orası degildi 3 . Okula gittik orası degildi. 4. Okul benim orta okulumdu hah dedim sonra 8b sınıfına girdik benim gözüm kızı arıyor yok ortada Allah allah diyorum nerde bu herkese aşı yaptık tam çıkıyordum okuldan gözümüze 8a sınıfı farkettik girdik benimki tam sınıfın ortasında oturuyordu aşı için gelmistik ve tedirgindi sınıfta bir tek o korkuyordu sonra yanımızda bizi hastaneden okula getiren söfor senem kızım gel buraya diyince oha dedim kız geldi ama bana yaptırmadı aşıyı neyse okuldan çıktık aşı yüzünden aşı yapılanlar tatildi söför abi kızımda bizimle gelsin arabayla onuda eve bırakayım dedi onunla ilk defa bir arabanın içinde gitmek bile beni heyecanlandırıyordu kızı evine bıraktık arrik evini de biliyordum hastaneye çok yakındı ablamda hastanede stajer bende bu durumu anlattım gel zaman git zaman okul
gel zaman git zaman okul 2. Dönemin sonuna doğru ablam bana geldi o kızın annesi gelip tasinacaklarini söyledi dedi burada okutmak istemiyormuş liseyi kıza demiş ben çok üzüldük kaderlerini ayrılıyor diye yaz geldi geçti ben son sınıf oldum okul başladı yeni dönem öğrencileri normalden 2 kat fazlaydi istiklal marşı okundu ilk gün diye yoklama aldılar 60 kişiyi diğer sınıflar avluda dağınık duruyordu ben hoparlörden sesi dinliyorum kızın ismi çıkmadı bu kız benim kaderimse bu okula gelirdi demistim yoklama bitti dağılın dedi müdür 60 kişi birden dağılınca avluda bir kalabalık oldu ama ben çok mutsuz oldum arkadasimin omzuna kolumu attim yürüyelim dedim filmlerde olursa hani baya kalabalık ortamda bir kişi ortada ışıldar aynı öyle kalabalık dağıldı yürürken o karşımıza çıktı birden allahim ben mala döndüm sevincten neden derseniz o küçük kız rüyamdaki gibi evrimlesmis diyecegim afet olmuştu tıpkı rüyamdaki kız olmuştu aynı saclar aynı fizik ilkruyamdaki hali ben artık kaderim olduğu konusunda şüphem kalmamıştı kızın ablası da okulda ben geçen sene bu başımdan geçen mevzuyu bizim stajdaki okuldaki kızlara anlatmıştım onlarda kızı görünce bu o değil mi diye sordular okulun sonra gelen günlerinde evet dedim gel zaman git zaman ben hep derste cam kenarına oturup disarda o otururken onu izlerdim boş derslerinde onlar artık ilçede degildi ile tasinmislardi ablasıyla gelip gidiyordu rüyamda bir gün kızı gördüm yine o gittikleri il servisinde beraberdik bildiğim bir semtte beraber indik bennonu rüyamda takip ettim bir yere kadar geldim ordan sonra evini bulamadim ama evin önündeyim o caddede net ondan sonra ben ehliyetim yok tabi daha arabayı kaçırdım babamın o ile gittik arkadaslarla gezdik eğlendik dönerken farklı yoldan gidip rüyamdaki o takip ettiğim caddeye gittim orada dolandim aksam 9 gibi saat 5 10 dk dolandim sonra sanki bulacam diyip hadi
sanki bulacam diyip hadi arkadaşım bir anda kızın babasının arabasını bildi ben dedim sen onu nerden biliyorsun plakasını ezberlemiş adamın yakın sohbetleri varmış way be dedim inanamiyorum ben bu olanlara hayatında hoc görmediğin birinin büyük halini oturduğu semti bilmeden koca ilde rüyanda evinun olduğu caddeyi görmeyi kadersel sayarım ben neyse zaman ilerledi ben kızı hep izliyorum okulda o kaloriferde ben bir yerde ona bakıyorum hep sonra bir gün stajdayken okulda olay olmuş ben onunla sevgili olmuşum diye dedikodu çıktı kızın ablası kızı dövmüş baya hakaretler falan bana Facebook tan yazmış o gün kardeşimle çıkıyor musun diye hayır dedim kim diyor onu dedim yemin falan ettim işte onun bir suçu yok dedim ben sadece onu sevdiğimi bir kaç kişiye söylemiştim insalar kurmuş sende haksızlık etmişsin demistim bana onu seviyor musun diye sordu evet dedim kapandı konu kız okula geldiğimde benden kaçıyordu artik korkuyordu 1. Dönem bitti karneleri aldık herkes sivil kız karşımda 2 arkadaşıyla oturuyor yanına geldim ve
konusabilir miyiz kızlar onunla izin verirseniz dedim yanındaki kızlar kalkti giderken ikisinide kolundan yakaladi oturttu senle ne konusacagim konuşmak istemiyorum dedi kabaca o ses o kadar kabaydiki ondan çıktığına inanamadim o görüntü ve ses çok orantisizdi ya kızdındi sonra üzüldüm baya böylesine davranmasını ağlama hissi geldi okuldan çıktım okul avlusunda cardakta kimse yoktu orada ağlarım diye koluma çantamı alıp çıktım tam giderken oraya kızın yanındaki 2 kız geldi ne diyeceksen bize diyecekmissin demis kız bende ona bu dedikodu olayını ben cikartmadigimi bu durumdan dolayı mahçup olduğunu açıklamak için konusacaktim dedim kızlara neyse bu kız sonra bana hiç yüz vermedi başka insanlara bakti benden daha kötü gördüm tiplere okul bitti böyle zorlayamadim o tavırda sonra sonrası da bir olay yani kadersel olduğunu biliyorum dahasını anlatacagim