selam tek isteğim bu soruma bir cevap almak 11 ay boyunca birlikte olduğum kız arkadaşımı şüphelerimden dolayı terk ettim birbirimizi çok sevsekde ben bir erkeğim ve egoma yenik düştüm her zamanki gibi kendisinden ablasıyla olduğunda telefonu açmıyor diye inanmadığımdan kanıt istediğimde asla atmamasından dolayı terk ettim hep şüphelerim vardı son dönem ki şeylerden bana ilgisi azalmıştı etrafa ilgisi çoğalmıştı çok kavga ediyorduk hep beni anlamıyorsun diyordu okuldan hep ablası arabayla alıyordu yani en azından o öyle söylüyordu kendisinden bir gün gerçekten kanıt istediğimde çıldırıp hayır atmayacam dedi ve ben de ayrıldım şüphelerimden dolayı sormak istediğim tek şey şu sizce aşık olduğunuz kişiyi şüpheleriyle yalnız bırakıp onu kötü hissettirir misiniz yoksa bana güvenmeyen defolsun gitsin der misiniz ben hiç bir zaman aldatmadım ve yapmamda çok samimi söylüyorum benden kimle olursam olayım kanıt isterse aşık olduğum kişi ona kanıt atmak benim için güzel bile olur beni merak ettiğini gördüğüm için sizce iyi mi yapmışım ayrılarak çünkü daha sonrada konuştuğumuzda olayda hep suçlu ben çıktım hep ben güvensiz ve bencil oldum yorumlarınızı bekliyorum sağ olun
Hayatımın aşkı mı yoksa hayatımın yalanı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an rakı iciyoruz super
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar