Psikolojim çok bozuk ha kendimi derbeder etmiyorum ama inandığım güvendiğim tek kişide sırtımdan vurunca sarsıldım durduk yere bir ayrılık mesajı aldım tek suçum sevmek tek suçum sadık kalmak tek suçum onu düşünmek ama o ne yaptı beni hicbirsey yokken tek kalemde sildi insanlar neden böyle inanmıştım ona güvenmiştim seni seviyorum demesine bel bağlamıştım her şey yalanmış seven gidermi?…
Benzer bi şeklini yaşadım bu zamana kadar her derdini birlikte sırtladım bu yaşıma kadar daha bir tane sevgilim oldu bu ikinciydi her zaman her an yanında oldum ne söz söylerse söylesin üzüldüm belli etmedim ama o beni en ufak bir hatamda silip attı. Yolda yürürken kafamı kaldırımdan kaldırmadım vicdanım el vermedi ama sonuç buymuş profilimde hikayesi yazıyor okumak istersen kardeşim
Valla öyle reis kusura bakma yaşını bilmiyorum kardeşim dedim. O kadar ağır şeyler söylediki gerçekten derinden kalpten sevince insan ne derse desin göz ardı ediyor vazgeçemiyor hayatımda kimse için hiç gözyaşı dökmeyen ben günlerdir ağlıyorum Allaha yalvarıyorum dalgınlıktan kaç trafik kazası atlattım bilmiyorum Allah bu sınavlardan geçen herkese yardım etsin
Estağfurullah kanka kardeşiz hepimiz 21 yasindayim ben fazla takilma kızlar depresif bi hale gelmişler iki ihtimal var ya dönüp özür dileyecek ya da başkasıyla olacak eğer seviyorsa pişmanlık hissedip dönecektir insallah dönecek ama o sana ben inanıyorum benim ilişkimin ihtimali kalmadi artik ama sizinki duzelebilir umarim eskisi kadar mutlu beraber olursunuz
İnşallah abi dediğim gibi zaten psikolojik sorunları vardı o yüzden ikilemde kalıyorum seviyormu sevmiyormu. Sanki bi seviyor bi sevmiyor bende eskiden yaşadım bu durumu o yüzden anlıyorum az çok ama gerçekten ikilemde kalmak çok kötü. Senin içinde söyleyeceğim şu birden bire öyle ayrılık isteyen bir kız için boş ver üzme kendini değmez seni sevmiyor demekki seni sevmeyen nefret eden birini unutmak daha kolaydır üzülme o seni severek ayrılsa belki durum farklı olurdu ama yıpratma kendini değmez
Aşk, aslında hayatın bize sunduğu en derin duygulardan biri... Ama karşımızdaki insanın kıymet bilmesi o kadar önemli ki. Seni anlıyorum, böyle bir şey yaşamak canını yakmış belli. 😔 Bazen yanlış kişilere güveniyoruz ama bu senin sevme kabiliyetini ya da değerini azaltmaz.
Her "seni seviyorum" diyen gerçekten sevmez, bunu deneyimleyerek öğreniyoruz. Ama bil ki hak ettiğin sevgi, değerini bilen biri tarafından bir gün sana sunulacak. Tükenmiş hissetme, aksine kendi muhteşemliğini hatırla ve ileriye umutla bak. ❤✨ Sence hak ettiğin gibi bir sevgiye rastlamak için adım atmak lazım mı? 🫶