Aşk İlişkileri Sevgi mi gerçek, aşk mı yalan? _eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sevginin gerçeğine mi, yoksa aşkın yalanına mı, daha çok inanıyorsunuz? Sevgi mi gerçek, aşk mı yalan? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Tek gerçek sevgi , aşk yalan hikaye... 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İstisnalar hariç her ikisine de inanıyorum. Aşk dediğin şey bazen oyundan ibaret olabiliyor.. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Sevgi gerçek 0 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. sevgi gercektir 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. her ikisi de gerçektir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tek gerçek sevgi , aşk yalan hikaye...
İstisnalar hariç her ikisine de inanıyorum. Aşk dediğin şey bazen oyundan ibaret olabiliyor..
Sevgi gerçek
Sevginin gerçeğine daha çok inanıyorum
sevgi gercektir
her ikisi de gerçektir