En kötü zamanlarımda da bana yardımcı olmadı ibadet falan da yaptım zamanında asla sevemedi bazı tuzu kuru kulları gelipte saçma sapan konuşuyor maalesef.
Ne dış görünüş vermiş ne insan ilişkilerinde yüzüm güldü sürekli kullandılar iyi niyetimi. Bu yaşta yaşadığım şeyleri başka biri yaşasa tımarhaneye yatardı. Dayanmaya çalıştıkca burnumdan getirdi bazen düşünüyorum da kulları bile bencil adaletsiz belki o da kullarına benziyordur
Ne dış görünüş vermiş ne insan ilişkilerinde yüzüm güldü sürekli kullandılar iyi niyetimi. Bu yaşta yaşadığım şeyleri başka biri yaşasa tımarhaneye yatardı. Dayanmaya çalıştıkca burnumdan getirdi bazen düşünüyorum da kulları bile bencil adaletsiz belki o da kullarına benziyordur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kötü biri değilsiniz tabi ki de.
Evet Allah sakın benden umudunu kesme demiş yaptığın nankörlük istediğin şeyler senin için hayırlı olmayabilir aklını kullan 🙄
Zamanında çok denedim nankörlük değil yaptığı adaletlisizlige isyan sadece. Size göre Allah a her koşulda şükretmek gerek psikolojin de bozulsa bile öyle olmuyor ben zaten çok sorgulayan biriyim. Kur'an da denilen şeylerle çelişen şeyleri yapıyor maalesef
Sende doğru yolda yürü
Doğru yol hangisi doğru yol ki Allah bile kuluna yardım etmiyorsa bazı şeylerin cevabını bulamazsın maalesef
Senin kalbin körleşmiş ne desem boş
Daha yaşın genç umarım hep mutlu olursun benim yaşadığımı başka birisi yaşasa zaten çoktan ateist, deist falan olurdu
Yaşam ile alakası yok
Dediğim gibi daha hayatın başındasin hayatın gerçekleri yüzüne acı şekilde çarpınca anlıyor insan sana söyle diyeyim kendime zarar verdiğimde bir omuz aradım sarılacak yoktu dua ettim geri bildirim olmadı zaten bazı şeyler bazı insanlarin dönüm noktası oluyor bende bir zamanlar inançlı bir insandim. Umarım hayatın acı yüzünü görmezsin
Neymiş acı yüzü söyler misin lütfen 🤔
Sen Allah'a dua etmiş insana sığınmak istemissin inanç bu değil ve dua edip oturup beklemek yerine kalkıp bir şeyler yapmayı dene o kadar güçsüz olamazsın anladın mı
Bide o zamanlar inançlıyım dedin de inançlı insan inancını kaybetmez ne yaşasa bile hiç bir şekilde yaşam ile alakası yok dediğim gibi belki ben senden daha beterini yaşadım bilemezsin değil mi
Daha hala anlattığım şeyleri normal bir şeymiş gibi görüp bana din dersi vermeye kalkıyorsan senin insan psikolojisinden anlamadığını düşünürüm ve öylesinde büyük ihtimalle çünkü tuzu kuru tiplerin verdiği cevapları verip şükret edebiyatı yapıyorsun. Bizim milletin sukretme edebiyatı bitmiyor iki elimiz kanda olsa yine şükret der sizin gibi zihniyette olanlar
Ve görüyoruz ki çok akıllısın
Bende öyleyim senin gibi son zamanlarda amaaa ümidi kesme be yani buraya boş yere gelmiş olamayiz ki yaşadiğin şeylerden sen sorumlusun bunu unutma balina ne gelirse bunda senin payin var genelde bu hayat senin
Bence geldiysek bile Allah bazı kullarına aşırı derecede acımasızca davranıp izlemeye göndermiş bence
Bu sandıkların konusunda ve düşüncelerin de ki hem fikirlerim seninle ölümüne kapışır
Belkide senin sınavın budur tuzu kuru olanlara bakma onlardan da hakkını alacaksın merak etme
Bilmiyorum yoruldum artık etrafimda görüyorum millet nasıl mutlu sevildiği insanlarla ben int*har etmeye falan kalksam kimse farketmez kolay kolay belki
Döneceğim biraz işlerim var kusura bakma lütfen
Sıkıntı yok tavsiyeleriniz için teşekkür ederim umarım gönlünüzce olur her şey
yas kac daha be
21 yaşındayım
kesme kardeş ümidi neler çıkar neler
Bilmiyorum ya ne olursa olur artık bu yaşımda yoruldum aşırı bir şekilde
neden be
İnandığım inanç çelişkili bir şey. Sonra insan ilişkilerinde sürekli iyi niyetim kullanildi. Kan bağım olan kişiler psikolojik olarak acı çekiyorlar yardımcı olamıyorum bile. Bne de 5 sene depresyon batağında sürünüyorum zaten
Bilmiyorum ki