Küçücük mutluluğu bile çok gördü tam iyi oldum diyorum ya sağlığımla ya başka bir şeyle sınıyor ard arda imtihan veriyor artık yoruldum genç yaşta canımı da almıyor öyle doldum ki psikolojik olarak artık şimdi de saçlarım dökülüyor az da olsa kellik oldu ve bu da gücüme gidiyor her aynaya baktığımda ağlıyorum sadece keşke int*har edecek gücü bulabilsem tükendim artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kank sence Allah nasıl adil olabilir? Herkese güllük gülistanlık hayat yaşatarak mı? Ben de çok şeyler yaşadım zorluklar adla peşimi bırakmadı ama hiçbir zaman neden ben demedim hayat bu kimisi krallar gibi takılacak kimisi acılarla pençeleşecek sonuca ise Allah karar verecek belkide bizi çektiğimiz acılar yaşadığımız zorluklar kurtaracak ne dersin?
03 Yorumla- Soran1 yıl
Bizim hiç mutlu olmaya hakkımız yok mu sözde merhametliydi Allah merhamet sahibi acı cektirir mi
- 1 yıl
Bilemezsin ki belki de senin için hayat yarın veya sonra başlayacaktır! Çok şey yaşamışsın belli ama sabrederek bekle bakalım ne olacak fazla da kasma kendini üzme aksi takdirde daha kötü olur akışına bırak Allah nasıl bir kader çizmiş izle ve gör sana tavsiyem asla neden ben deme okey?
- Soran1 yıl
Şuana kadar gençliğimi bitirdi zaten bundan sonra da vereceğini zannetmiyorum yoruldum artık psikolojim vücudum kaldırmıyor artık acıyı bende gariban bir insanım
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
bazen insanların milletle dalga geçen hallerini gördükçe senin gibilere üzülesim gelmiyor çünkü bu hale gelmeden önce bu da onlar gibiymiştir kesin diye düşünüyorum ama yine de vicdanen rahatsız oluyorum üzülüyorum sizin gibilerin durumuna.
10 Yorumla
Allah sevdiği kulunu yerden yere vururmuş, üzülme düzelir, kötü düşünerek moralini bozarak daha da kötüleşebilirsin, negatif olunca negatifi çekersin. biraz pozitif olmaya çalış,
11 Yorumla- Soran1 yıl
Maalesef hep negatif şeyler yaşayınca psikolojik olarak negatif şeylere odaklanıyor insan artık. Sozde seviyor ama merhametli davranmıyor sevdiği kullarına
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Nasıl bu kadar umutsuz olur bir insan... Gazze'ye bak yaaa Gazze'ye oradakiler Müslümanlığın en alasıni yaşayanlar onların çektiği zulmü görün yaa Allah bana haksızlık yapıyor demeye utanır insan... elbette zorluklar yaşıyoruz her şey imtihan hersey dört dörtlük olamaz Allah her insanın her isteğini vermek zorunda da değil.. adı üzerinde imtihan herkes İçin var.. önemli olan o imtihana gösterdiğin sabır..
22 Yorumla- Soran1 yıl
Allah merhamet ve adalet sahibi Kur'ana göre ama tam tersini uyguluyor imtihanı çekenler cennette gidecek deniyor e belki son anda kararını değiştirecek Allah in gücü yetiyor sonuçta her şeye istediğini yapar yani zaten diğer kutsal kitaplara da bakarsaniz anlarsınız ne demek istediğimi
Aşk İlişkileri konusunda 23,9b cevap paylaştı. 12 Yorumla- Soran1 yıl
En haklı video izlemiştim
- 1 yıl
Bu düşünce ile çok mutlu olmazsın hep depresif hep bir mutsuzluğu çekersin kendine
08 Yorumla- Soran1 yıl
Maalesef yaşadığım şeyler yüzünden bu hale geldim keyfimden değil ki
- 1 yıl
Ne yaşadın dönülmez bir hata mı
- Soran1 yıl
Hayır ama psikolojiyi aşırı etkileyecek şeyler
- 1 yıl
Taciz veya aile ile ilgili mi
- Soran1 yıl
Taciz değil, aile ve insan ilişkileri ile ilgili çoğu
- 1 yıl
Ailede her zaman seni anlayacak durumunu görüp empati yapacak insanlar olmuyor maalesef buna göğüs gererek güçlü durarak sen yol bulacaksın
- Soran1 yıl
Güçlü dura dura yoruldum artık
- 1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınd a
Bence kendini biraz geri çekip daha sakin bir akılla düşünmen gerek
015 Yorumla- Soran1 yıl
Akıllı düşününce de aynısı adil olduğunu da düşünmüyorum artık şahsen
- 1 yıl
Kaynar suda kendi suretini göremezsin. Benim sana vaktim var bu konuda ne zaman istersen dinlerim ictenlikle konuşabiliriz. Asla ölüm intihar çare değildir. Seni tanımam senden çıkarım yok ama gözümün önünde su halinle kayıp gitmeni istemem. Diler bir abi olarak gör diler bir arkadaş dilersen el olarak ne olarak gördüğün önemli bile değil sana vaktim var haberin olsun.
- Soran1 yıl
Benim ahım gitmiş vahım kalmış canımı alsa en azından acı çekmem bir mutluluğu çok gördü ölümü de çok görüyor ben bu saatten sonra mutlu olacağımı zannetmiyorum
- Soran1 yıl
Umut dolu olup sonra hayal kırıklığına mi uğrayayim
- Soran1 yıl
Hep bir umut denedim aynı şey ama bundan sonra iyi olmayı falan bırakacagim ne olduysa hep iyi niyetli iyi olduğumdan oldu biraz da ben insanları çıkarıma göre kullanıp, keyfime göre erkekleri kullanıp kullanıp atayım ki en azından hayat biraz yüzüme bakar kalbim kırılmaz
- Soran1 yıl
Yaptım yaptım üzüldüm neden üzüldügumu bildiğim halde iyi insan olayım kötü olsam üzülmem en azından bu insanlar haketmiyor özellikle erkekler maddi yük olup kullanıp atmak lazım öyle bir şeyler maddi yük olmadım diye aldatıldım zamaninda yani haklı değil miyim dediğim şeyde
- Soran1 yıl
Zaten dediğim gibi kullanıp atacağım duygularını kullanacağım belki işte o zaman kıymetim bilinir ya da Türkiye deki bir erkekle ilişki yaşamam bir daha çünkü cidden kıymet bilmiyorlar
- Soran1 yıl
Takıntıli olmakla alakası yok beni üzen iyi niyetimin suistimal edilmesi kişiler umrumda değil
- Soran1 yıl
Artık bir duygu hissedemiyorum nötrum her şeye karşı ne yapan yapsın giden gitsin kalan kalsın artık düşünmekten beyin nöronlarim iflas edecek
- 1 yıl
Psikiyatriste gidin ben de çok zor süreçlerden geçtim ama hiç pes etmedim
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Ölünce ne olacağını düşünüyorsun? Hayatın tam tersine dönecek ve sonsuz bir mutluluk seni kucaklayacak mı?
00 Yorumla - 1 yıl
Biz sana burada ne desek boş.. en iyisi Ailenden yardım iste anne babandan onlar seni bizden iyi bilirler. Allah yardımcın olsun
019 Yorumla- Soran1 yıl
Allah bana yardımcı olmadı şuana kadar bilmiyorum ama torpilli kullarına yardım etmekten görmüyor benim gibileri herhalde
- Soran1 yıl
Torpilli kullarına imtihanın kolayını veriyor şöyle düşün sınavda hoca herkese farklı farklı soru sorsa bu adil olur mu. Zamanında dindar biriydim ama maalesef o zamanda çokça acı yaşattı sonra sorgulaya sorgulaya bu raddeye geldim adam akıllı dua edip namaz bile kılmıyorum artık
- 1 yıl
Cocugum kanser atlatti kanser olma ihtimalini ogrendik esim bni defalarca aldatmis bunu ogrendim ve devam ediyordu onun pskolojisi bozuktu büyü yapildi Kuran a yonelmedi yonelene kadar yapti yapacagini maddi acidan da çöktük cocuk kanser oldu ve bn bütün acilarima rağmen ordaki 2 yil 3 yil hastalik cekmis agri cekerek olen çocuk gördüm dedim benim hic bir acim aci degilmis
- 1 yıl
Babam 14 yasindayken intihar etti bn bir hafta oncesinde onu intihar edecekken pisman olmus elinde iple sandalyeden inerken gordum bi hafta sonra intihar ettikten sonra cok pisman oldum okula gitmesydim basinda bekleseydim diye depresyondaydim anneme kötü davraniyordum annem o kadar yalnizdi ki bn bile destek olmadim o kadinin çektiklerini biliyorum bn
- Soran1 yıl
Bak size de çokça acı vermiş Allah. Merhametli insan bile sevdiği kişiye kıyamıyor. İnsandan daha merhametli olan birinin böyle davranması normal mi sizce
- Soran1 yıl
Annen Allah a inandığı için acısının hafifledigini zannediyor psikolojik olarak dayanağı olduğunu biliyor bende diyorum ki neden veriyor acıyı madem merhametli özellikle de iyi insanlara veriyor hep
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bu tanrı "bana inanmıyor" diye kullarını yakıyor :D sence böyle bir tanrı gerçek olabilir mi? Ya da tanrı var mı da yardım istiyoruz?
00 Yorumla Cahillik denildiği zaman elle gösterilecek soru
024 Yorumla- Soran1 yıl
Tuzu kuru seni keyfimizden bu hale geldim zaten
- Soran1 yıl
Adaletli değil demek ki bazılarına gününü gün ettiriyor maalesef
- Soran1 yıl
Kur'an ve diğer kutsal kitapları okudum sadece etrafima ve dünyaya bakınca görüyorum bazı şeyleri inşallah bu raddeye gelmezsin
- Soran1 yıl
Bulamadım ki soruyorum zamanında da imtihan verdi şükrettim daha kötüsünü verdi bu raddeye kolay gelmedim daha yaşın genç dediğim gibi umarım mutlu yaşarsın beni anlaman çok zor
- 1 yıl
Sana burada hayatimi dokmicem eminim benim hayatim daha zorlu geçti görmediğim pislik kalmadi, bir yaratıcıya adaletsiz demek cahilliktir yaratıcı yok demek daha mantıklı Allah'ın sana ne kastı var ki sana ağır bi imtihan vermiş şu an nefes alıyorsan demekki dayanacak gücün var boşuna şikâyet etme senin dayanak noktan olmadığı için bu düşüncede sin
- Soran1 yıl
Dayanıyorum diye de burnumdan getirmesi mi gerekiyor hep iyi biri olmaya çabaladim benim yasimdakiler nasıl mutlu
- Soran1 yıl
Çoğu kişinin psikolojisi kaldırmaz buna emin olabilirsin dediğim gibi çok acı çektim bu raddeye gelesiye kadar yine de bir umut çabalamaya çalışıyorum ama yine hayal kırıklığına uğrayacagim ayrı mevzu tabi
- Soran1 yıl
En büyük örneği kan bağım dediğim kişinin int*har etmeye kalktığını gördüm hadi geçtim iyi niyetli oldum diye kullanıldim ailemde 2 kişi psikolojik tedavi görüyor , ben zaten üzüle üzüle karaciğerime vurdu zamanında stresim üzüntüm 6 ay hastane hastane gezdim azıcık mutlu olmayı çok gördü Allah bana
- 1 yıl
Bu kelimeleri soyliyerek dinden çıkıyorsun farkında değilsin Allah kuluna zulm etmez elin kolun tutuyor gözlerin görüyor, bahsettiklerine de acı demezsin azıcık Allah'ı tanısan sorularına cevap bulacaksın ama zerre tanımıyorsun Kur'an'ı Kerim falan da okumadın, Allah kimsenin taşıyamıyacagi yükü yüklemez sen şikayetcisin durumundan bu da Allah'ı tanımamaktan geliyor, yazık valla ecel gelip canını alsa bu kelimelerinden dolayı yaradanın karşına cikicaksin
- Soran1 yıl
Bahsettiklerine acı demezsin diyerek zaten tuzun kuru bir tip olduğunu kanıtlamış oldun veya insan psikolojisinden anlamıyorsun neyse zaten benim yerim belli ne kadar da iyi olsam da cennete giremem adaletli olmadığını düşündüğüm için umarım sen girersin cennete
- Soran1 yıl
O kadar hak hukuk yiyen tipler var insan öldüren tipler var ne hikmetse günahını çekip çıkacak ama ben adaletli olmadığını düşünüyorum diye sonsuza dek yanacagim kendi halimde bir insan olduğum halde
- Soran1 yıl
Sana göre her acı veren şeyde şükretmek lazım o zaman seni döven bir insana da teşekkür etmek lazım sizin mantığınizla neyse umarım siz mutlu bir hayat yaşarsınız ki benim gibi düşünmek zorunda kalmazsınız bende zamanında çok dindar namazımda Kur'an okuyan, Allah a dua ederken bile yanlış bir şey söyler miyim diye tedirgin oluyordum
- 1 yıl
Sen anlamatka zorluk mu cekiyon olum seni döven kişiye hakkını savunucaksin Şükür'ünü Allah'a ediceksin gelip Kur'an'ı Arapça okuyup demeyin ben Kur'an'ı Kerim okudum bir tane ayetin Türkçe mealini soyliyemezsin düşüncen çok yanlış bu düşüncelere ışık bulmazsan çok kötü yerlere gider
- Soran1 yıl
Ne dediğimi de anlamadin neyse dediğim gibi umarım sen Allah'ın ağır imtihanlarina maaruz kalmazsin
- Soran1 yıl
Bana neden ters gelsin , seninle Allah arasında bu ben bir şey diyemem kimse de diyemez neyse umarım fikrinden dönmezsin
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. hayat tek dünyada değilDir..
037 Yorumla- Soran1 yıl
Değil diye de sürekli acı çekmek zorunda mıyım
- Soran1 yıl
Güzellik falan istemiyorum azıcık mutlu olsam yeterdi benim için burnumdan getirdi yaşadığım hayatı
- Soran1 yıl
Keşke kansız karaktersiz kötü olsaydım da bu hale gelmeseydim hep iyi kalpliligim yüzünden böyle oldum canım acıyor dayanmıyorum artık
- Soran1 yıl
Ne diyeyim mutlu olacağım mutlu sonla biten hayatım olacak mı diyeyim
- Soran1 yıl
Çok şükrettim de bir sey değişmiyor maalesef hayat bu belki de bazı insanlar Tanrı nin unuttuğu kullarıdir
- Soran1 yıl
Küfre giriyorsam da iftira atmıyorum yaşadığım şeylere göre söylüyorum ben de bu raddeye gelmek istemezdim ama maalesef imtihan adı altında bazı kullarını psikolojik olarak mahvediyor
- Soran1 yıl
21 yaşındayım yolun yarısına geldim bile
- Soran1 yıl
Yaptım zamaninda hayal kırıklığının alasını yaşadım şu an dua bile etmiyorum uzaklaştım ne kadar inansamda
- Soran1 yıl
Etsem de etki etmez ki edeyim yine de denemek için
- Soran1 yıl
Hayır
- Soran1 yıl
Şükredince geçiyor sanki aynı döngü devam ediyor
- Soran11 ay
Orta ruh halindeyim
- Soran11 ay
Merhaba
- Soran11 ay
İyiyim biraz daha sancılı dönemlerim oluyor ama kariyerime ve sevdiğim insanlara vakit ayırıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum
- Soran11 ay
Yalan dünyada hepimiz yok olacağız zaten olsam ne olmasam ne olacak ki
- Soran11 ay
Tek çözümü de int*har benim için kimseye anlatamıyorum kendimi.
Sizi kim üzdü bu kadar tek cevap istiyorum
00 Yorumla- 1 yıl
İsyan etme şimdisi için şükret
00 Yorumla - 1 yıl
Tövbe de
015 Yorumla- Soran1 yıl
Tövbe dedim işte ne oldu şimdi mutlu mu edecek hayır zamanında kaç kere sığındım yardım istedim yanımda yardımcı olmadı bana
- 1 yıl
Neden çok yönlü düşünmüyor ve bulunduğun zaman diliminde kısıtlı kalıyorsun. Hersey imtihan ve bu yaşadığımız şeyler bizi güçlendiriyor olmayan şeyler için ya zamanı gelmemiştir ya kişinin kendi eksikliği vardır ya da olmaması hayırlıdır
- Soran1 yıl
Sadece küçük mutluluk istiyorum ne var bunda çok mu şey istiyorum yani
- 1 yıl
Peki şuanda neden mutsuzsun? Bu durumun daha kötü hal de alma olasılığı var. Senin şu yaşadığın hayatın hayalini kuranlar da vardır
- Soran1 yıl
Daha kötüsü olursa da artık yaşamanı sonlandırırım büyük ihtimalle dayanacak gücüm kalmadı artık
- 1 yıl
Söyleme böyle şeyler. Seytana kapı açarsın. Uc günlük dünya hayatı gelip geçici bir dünya. Sabirli ol , olabileceğin en güzel şekilde olmaya çalış geriside Allah in bileceği iş. Yeise kapılma. Umut hep olmalı
- Soran1 yıl
Sabırlı olacağım diye sağlıgimdan oldum daha ne yapayım kimseye zararım olmaz. Allah a dua ediyorum canımı al diye almıyor ne yapayım yani sabredecek psikolojim yok artık biraz kullarına adaletli ve merhametli olsaydı ne olurdu sanki
- 1 yıl
Bulundugun şartlar nedir bilemiyorum herkesin kendine gire bir sıkıntısı vardır elbet. Ben bile nelerle uğraşıyorum ama söylediğin şeyler arşı titretecek cinsten şeyler. Allah tüm kullarına merhamet besleyen birisi adalet konusu ise tüm olay bittikten sonra verilen hüküm ile anlaşılacak bir şey. Ne vuku bulan olaylar bitmiş ne mahkeme görülmüş nede hüküm verilmiş değil. Dogal olarak adaletli olup olmadığına kesin hüküm vermek için çok erken. Allah a canını alması için dua etmek yerine sabır dile güç kuvvet dile ve en önemlisi diline hakim olmaya çalış. Cektigin şeyler bari boşa gitmesin. Belki imtihanın zor zamanları geçecek ama bu sözlerinden sonra en başa saracaksin belkide. Belkide senin imtihanın da budur. Umarim Allah kalbine huzur verir ve sıkıntılarının gitmesini ve en önemlisi buna dayanacak guc verir
- Soran1 yıl
Bu dünyada mutluluk vermediyse diğer dünyada da vermez zaten gideceğim yer belli ne kadar iyi de olsam Allah'ın adaletini sorguluyorum sürekli çünkü
- 1 yıl
Neden böyle kesin hükümlü konuşuyorsun. Bu durum sana zarar veriyor. Yarinin bile neler getireceği bilinmezken
- Soran1 yıl
Bende zamanında umut doluydum ama Allah tüm umudumu kaybettirdi bana
- 1 yıl
Yinede yanlış düşünüyorsun. Allah sen hiç bir şey vermeden sana bir çok şeyi veren. Hiç birimiz hiç bir şey vermedik Allah a. Ne verdiyse o kendinden verdi.
- 1 yıl
Peki bu kadar büyük sıkıntın nedir sormamda bir mahsuru var mı?
- Soran1 yıl
Sürekli hayal kırıklığına uğrattı her konuda, iyi oldum diye başıma gelmeyenlee kalmadı neymiş sınavmış iyi bir insan oldum diye sürekli imtihanla sınıyor beni ard arda hiç mi bitmez yani bu saatten sonra da ne yaparsa yapsın zaten en zor zamanımda bile yardımcı olmadı bana şu an olsa ne olur
- 1 yıl
İmtihan son nefese kadar bitmez. Aslinda imtihana tabi olmak güzel bir şey. İmtihanvedilmeye layık görüluyorsun. Yinede isyan etme.
- 1 yıl
Haklısın
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kesme
02 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Filistinliler su an ki durumda. bile. allahtan. umidini. kesmemis. allah ne guzel. vekildir diyolar sendeki. dertki agzimi actirma simdk haline sukret bi bela gelir basina onceki halini ararsinn hadi byby
- Soran1 yıl
Nereden biliyorsun yanlarındq mısın içini mi okuyorsun Filistinlilerin gelmişsin tuzun kuru konuşuyorsun
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Allah tan ümidimi kestim yaşattığı şeylerden dolayı haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi