Güncellemeler
+1 yıl
bu ben değilim bizim sınıftaki kız. bence yapılmaması ve itici bir davranış bu. ama erkekler ne düşünür. bu konu hakkında kızlar benim gibimi düşünüyor onun için sordum.
kız üst sınıftan birine bariz şekilde yürüyor. çocuk meafeli oldu uzak da dursa kız yie her fırsatta yanına gitti şimdi konuşuyorlar. ama arkadaşça.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevgilim varsa arama mesafemi koyarım. Ama burada sevgilisi olduğu halde yürüyen insanlar var cidden sorunlular. Ona çanak tutana ne demeli
Karaktersizdir aldatmaya meyillidir.. zaten sevgilim varken başka hiç bir kadına bakmam bile.. bu yüzden de engellerim sadece
"Arkadaşça" diyerek kendini kandırıyorsun ergen, ondan aldığın ilgi hoşuna gidiyor. Senden hoşlandığını bildiğin birisiyle "arkadaşça" görüşemezsin.
ben değilim bizim sınıftaki bir kız üst sınıftan bir çocuğa bariz şekilde yazıyor sınıfta kızlarla gıcık olduk.
Aynı kendi sevgilisne yapılsa ne düşünür yani, hiç ilgilenme onla
Yalnızdan ben varım o zaman
aynen kendi sevgilisi olsa aynısını yapsalar ne düşünür insanın empati kurması lazım ama yok maalesef
Kalede kaleci var diye gol atmiyalim mi yani sozu gelir
hayatımda biri varsa ve benim için önemliyse diğerleri umurumda olmaz bi şey düşünmem...
Uzak durulması gereken biridir, o çocuğu elde etse bile asla onda kalıcı olmayacak
Karaktersiz oldugunu düşünür tepkimi gösteririm net yani
Yani artık normalleşti diyebiliirm
O işin sonu yatakda biter
Ortadoks çocuğudur
Sümsük insan hareketi
Karaktersiz biri olduğunu düşünürüm.
kale de kaleci vra diye gol atmayalım mı
Karaktersizlik ve arsızlık.
Yılışık derdim
Yawşak uqkahssjsozhjsjdjdbsdjdkdnxddkdd
Şimdilik arkadaşça
Sen yüz verme gider