Sevgiline yürüyen kişiye tepkin ne olur?

#DeliMavi
10 Ağustos 2022
Sevgiline yürüyen kişiye tepkin ne olur?

#DeliMavi
10 Ağustos 2022
Sevgilimin tepkisine bağlı, hoşuna gittiyse kılımı kıpırdatmam, ex aşkım oluverir. Aksi halde sevdiğimin adını zikredenin nefesini kesmem, içimdeki psikopatı dışa vurmam, çıktığı yere sokmam, uzun sürmez.
Aaa ne kadar tanıdık geldin bana 🤣🤣
Kendinden biliyorsun değil mi? 😃 sjshs
Kesinlikle ben🤣🤣
Sanal ortamda ister istemez böyle şeyler oluyor. İnsanlarda gereksiz bir cesaret geliyor. Gerçek hayatta varlığımı her türlü belli ederim zaten.
Seninki baya belli ediyor sevgilisi olduğunu yinede yürüyen varsa direk içinden geçmen normaldir
Bende gelirim. Ayar olurum öyle kamillere.
Yürüyen bacaklarına veda edebilir
Hmm iddialı söz
Kır öyle bırak.
Reelde sıfır sıkıntı abla. Sanal ortamda adres alda gitte falan filan uzun iş. Sponsor bulmam lazım 😄
Resmi varsa bulunur 🤣🤣
Diyorum ya masraflı oluyor 😄
Kolayı var bir kız hesabı ile randevuya çağırdı mi gelir🤣🤣 denenmis ve onaylanmıştır.🤣🤣
Öyle sazan çok abla 😄 güzel taktik
Kardeşim buluşmaya çağırdı geldi saftirik abazan önce bir araba dayak yedi bir güzel sonra saçlarını çakmakla yaktı. Gönderdi..
Saçını başını yolarımın bir değişik versiyonu olmuş 😄
Kesinlikle
Teşekkürler abla
Ricalar kardeşim.
Bi daha yürüyemez hale gelir
Cevap
59Cevap
Nereye yürüyor yavaş yürüsün 😂
Aşırı sinirlenirim ve gerekeni yaparım
Oyle bırsey geldı sevgılıms kız ınstgram takıpten cıkıyo ıstek atıyo hesabından yazdım lıseden arkadasıyım dedı kıza ayar verdım engelledı bırdaha ne lıse ar kadası ne de ılkokul arkadası ıstek attı Yavas yuruyusun ıcımdekı kıskanclık duygusu cıkar ortya
İyi yapmışsın 👍
Biraz mantıksal yaklaşacağım diğerlerinin aksine.
Sevgilisi olduğunu bilmeden yürümüşse, varlığımı gösteririm, bir daha yazma/konuşma derim. Olabilecek şeyler bunlar.
İkinciye diretirse, geçmiş olsun kendisine, tanrısı bile elimden alamaz.
Üçlü olsun güçlü olsun 🤣😜🤣😜🤣
bizim köyde bi söz vardır , dişi it kuyruk sallamazsa erkek etrafında gezinmeZ.
irdeleyip yaklaşılması gereken olay sonuçta sevgili falan bahsediyoruz eş falan değil.
Ben bu söze katılmıyorum. Hiç kimseye kuyruk sallamadim kimseye gel bana yürü demedim. Aksine sınırlarımı hep belirledim buna rağmen yürüyen şerefsiz sayısı o kadar çok ki ve benim gibi olan kadın sayis8 oldukça fazla..
Abazan erkeklerim hep bir bahanesi var zaten.
Dışı kuyruk sallamasaymis hadi oradan...
Bü sakin. Sana ithafen kurulan cümle değil.
Bura arizona kertenkelelerinin üreme alanı kenar mahalle keZzoları ile.
Bir kadına nasıl davranılacağını bilmeyen ahmak sürüleri ile yaşıyoruz. Senin humanıst ınsancıl olman onlar için üreme sinyali.
Yorumlarım ben dışı ve sen dışı.
Do you understand me?
Biliyorum bana itafen yazmadığını ve ben sana otafen hadi oradan demedim. O zihniyetteki kendini adam sananlara dedim zaten.
Sen ve ben konu değiliz.
Bi mukabele !
@aichaa sana göre o zaman tecavüze uğrayan kadınlar kuyruk salladı ve hak etti öyle mi? Dün akşam haberlerde 16 yaşında kızı adamin biri 3 yıl boyunca taciz etmiş ve evine gidip öldürmüş. Sana göre kuyruk sallamış olması gerekiyor bunu hak etmiş öyle mi? Ya da ben burada cinsel yaşam etiketi altında sorular soruyorum hak ediyorum. Fakat cinsel yaşamda soru sormazkende taciz vari mesajlar aldım ama sana göre benim bir şey yapmış olmam gerek öyle mi? Ya da evliyim bu platformda olmam erkeklerin bana yürümesi için yeterli bir sebep öyle mi? Hangi penceren bakıyorsun acaba? Çok merak ettim? Şort giydi diye taciz edilen kadın o tacizi gak etti öyle mi?
Hadii başa döndük , yorumları okumaya geldim 🤪😜😂
Komik değil gerçekten boş
Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuzdur..
Ama o an yanında olamamak en acı şey..
Sevgili olduğumuzu bilmiyorsa efendi gibi uyarırım.
Hee yok biliyor yürüyorsa dalağını yola dökerim
Varya cok mük 👏👏👏👏
Olması gereken abla 😏
Kesinlikle haklısın..
Eyvallah
İçimdeki canavar uyandı bu akşam birini dövmek istiyorum sebepsiz 🙈
Yemin ederim kac gündür o durumdayım 🥺 ama evde çay içiyorum
Hayırdır?
Antrenman abla
Ben gibi desene sebepsiz
Arada esiyor bana abla ondan sanırım 🤔
Neyse çay iyidir👍
Ben bu konuda bile duruşumu ve üslubumu bozmam. Kaldı ki sevdiğim adama son derece güveniyorum. Onun kimi sevdiği ortada iken o ancak yürümekle kalır. Fakat onda da sevgilim tarafından direkt olarak reddedilişi görecektir.
Yok cidden seni tastik ediyorum bu ortamdaki belki gercekten en esas kisilerden birisin Allah karsina senin gibi birisini cikarsin
Bişey olmaz çünkü zaten sevgilim yok çünkü tipsizim boyum kısa diye beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim bka değdi diyor bana bokboceginin bukalemuna benzeyen mutanti diyor
KS' den Sevgilisi olanın instagramına kadar gelen karakter yoksunudur.. Uyarırım anlamıyorsa da kendi karaktersizliğiyle kalsın benim için sorun değil..
yürüyen kişiye değil sevgilimin tepkisine bakarım, eğer yılışık bir tepki ise ve karşı cinse sulanıyosa sevgilimde sorun bulurum. ve ayrılığa kadar gider
Bi tepki vermem. Sevgilim cevabını verir zaten. Ama sevgilim insanlara çok iyi niyetli ve samimi davrandığı için bazen müdahele etmek zorunda kalabiliyorum.
Kendileri sevgili bulmadan önce başkalarının sevgililerine yürüyen bulunca burada namus abidesi kesilenlerin ve özelden fıkra gönderen çokoook abazanlarin burada defterini dürdük yine düreriz
Yorumlar gerçekten ilginç, ben karışmaz izlerdim sevdiğim dediğim kişi zaten onun ağzının payını verecektir diye güvenirdim. Ha onu seçmek isterse de helalleşir gecerim kimse benim malım değil.

1 gün sonrası..
Benim sevgilim ise gerekli cevabı kendisi vermiştir zaten
Benim extra bir şey söylemem gereksiz olur.
Benim hatunum verir vermesi gereken tepkiyi zaten ama baktim adam ısrarci abazanin teki döverim başka çarem yok
Herkes atar gider yapmis ama şöyle bi durum. var toplumun tamami birbirine yuruyor. Bu yazilanlar dogru olsa mohac meydan muharebesi gibi şafak söktüğünfe etrafta pek bi canli kalmazdi.
Öyle hadsizler heryerde varlar ama birilerinin yürümesinden çok sevgilimin tavrı, duruşu daha önemli
Önce uyarırdım eğer devam ediyorsa işi şiddete dökerdim. Arabasını yakmak bence iyi bir çözüm.
Sevgilim yok şu an ama öyle bir durum olsa yürüyen arkadaşın paspas niyetine üzerinde yürürdüm.
"Benim" olana yürümek? Sevgilim olabilmişse o kişi zaten, yürümesine fırsat bile vermeden sınırını ve mesafesini koyabilecek biridir.
düşüncesi bile beni kızdırıyor erkek arkadaşımın tepkisine bağlı ağzının payını veremiyorsa ikisini birden hırpalarım sanırım. 🙄
benim sevgilime yürüyen el üstü yürümeyi bilen biri olsa gerek şayet öyle durumda o sevgilime yürüyenin ayaklarını net kırarım 🙃
Ya hastanelik ederim ya hastanelik olurum.
Bu pespayeliğin içinde hayatımdaki kadın da varsa o da bundan nasibini fena alır.
Once sevdiğim kadının duruşunu ogrenirim eğer yolluysa bende yolar gecerim😌
Bende ona yürürüm ama ezer geçerim doğduğuna pişman olur 🤭🤣
Yolarım net, ama yürümesinin yolunu kapatacak kişi de benden önce sevgilim olmalı..
Yürüyen organlarını bir yerine monte ederim bir daha kimseye yürümeye cesaret bile edemez 😈
o gereekn tepkiyi verir benim bir şey yapıp söylememe gerek kalmaz
İkisi için ufak bi buluşma ayarlarım yürüme karşılıklı olursa ben aradan çekilirim
Önce uyarırım hayvanlar aleminde yaşamıyoruz. Sonra dalarım
Benimkine doğru yürüyorsa salavat getirerek yürüyordur. 😀😂
Tepki vermem yürümesine izin verir gibi davranıştır tavrım kendisine karşı değişir sadece
Önce pis uyarırım baktım devam ediyor ucan tekme atarım.
Sevgilime yürüyen kişiye suç bulmam. Ona birinin yürümesine izin veren sevgilimdir suçlu olan.
Yürüsün istediği kadar önemli olan sevgilimin tepkisi
illa ki elimi saçına mı dolayayım yani kadını yolmak için
Anasına bacisina yüzüne karşı soverimki kavga çıksın sonra doveyim
Koşabilir de😅 Ben yiğidonun tepkisine bakarım👌
Sinirden deli olurum direk sevgilimle kavga ederim
Adama sinir olup sevgilinle niye kavga ediyorsun bu nası bişi
Niye ona yürümesine izin veriyor
Heee ben yanlış anladım pardon
Sorun değil
Kafasını tutarım ters tarafa çeviririm tersten bakar dünyaya bir kaç saniye
Tepki vermesi gereken sevgilim olmaz mı bu durumda🤓
Benim 20 yıllık mağarada kalmış kezo ortaya çıkış şekli olur
Bakıyorsa uyarırım devam ediyorsa ağzının ortasına yumruğu çakar ayağımın altına alıp bi güzel ezerim. O suratına suratına tekmeyi yedikten sonra bir daha kimseye bakacak yüzü kalmaz.
Sevgilim yürütmez
O kıza hiç acımam yakarım ciddi ciddi
Sanırım kemiklerini etinden çıkartırdım. :) Çok zevkli olabilir.
Buyur yürüsün sevgilimi elimden alabiliyorsa zaten sevgilim beni sevmiyordur ama eğer seviyorsa kızı tersler bende o zaman kızın ağzına ederim
Şimdi bağırırım diyorum da bagiramam.
Dövülüp gelirim gibi geliyor.
Sevgilime birakirim otomatikmen yüz vermezse gider.
Kişiye değil de tepkim sevgilime olurdu sebebini yakınlığını sorup uzaklaşmasını isterdim.
Swvgilim tepki versin önce bi onu görüyüm anpıyor ona göre
Ben bir şey yapmam. Sevgilimin ağzının payını vermesini beklerim açıkçası
Benim sevgilim gereğini yapar
Sevgilim karşılık verecek mi diye beklerim.
anasını avradını s... im
var mı öyle birisi hhahahahaha
Yürütmeyecek adamla beraber olurum
Annesiyle munasebet yasariz
Yürüme sanatını izleyin derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?