ayrıldım, ayrıldım diye şu an sizde önyargı oluştu mu? bu kadın kesin dırdır etmiştir, kocasının sözünü dinlememiştir, harcamasını bilmemiştir ondan, çok gezmekten hanımlığını unutmuştur, karısını aldatmıştır, şiddet meyillisidir, kumar peşindedir.. tamam benim sebebim önemli olabilir ama çevremde eski duygular olmadığı için ayrılanlar da oluyor önemli sebepler bazen anlaşmalı olarak da ayrılabilir herkes yıl olmuş 2024 neden halâ bu tarz ön yargılar oluyor ülkemizde? neyin ön yargısı bu üstelik boşanma oranları artmışken neden bu zihniyet değişmiyor bana genelde kurtaramazdınız mı yuvanızı? vah vah kimde suç vardı tarzı sorular soruluyor ve ben artık gerçekten tahammül edemiyorum evlilik hayatı bir başarısızlık değil bence bazen soğursun eski duyguları hissedemediğinde de boşanabilirsin.. insanları artık rahat bırakılmalı elalem ne der deyip yıllarını mutsuz şekilde harcayan evli çiftler oluyor dışarıdan mutlu gözüküp hayatı birbirlerine zindan edenler bırakın hayat kısa herkes istediği gibi tercihler yapsın
Yıl olmuş 2024! Boşanmayı başarısızlık olarak görenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Boşanmak başarısızlık mıdır?
Kımsenın derdı yanına yoldas bulmak degıl cunku, yaslılıkta bakıcı elalem ne der dıye basında bı erkek/evınde bı kadın olsun öantıgı, maddıyat kısısel ıhtıyaclar. Bunlar varsa tamam sevgı saygı sınırlar vs duygusal sebeplerı kımse sebepten saymıyo cunku "evlenmek ıcın evlenenler"ın ulkesıyız bızde evlenmek mecburı bı durum aksı butun durumlar yadırganır