Gidilir
Gidilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mehmet Aslantuğ centilmen bir adam. Duyduğuma göre boşanma kararı kendisinden gelmiş ve başka bir kadına aşık olduğu konuşuluyor. Arzum hanım da bunu olgunlukla anlayışla karşılayacak zarif bir kadın. Dolayısıyla Mehmet bey eşine destek olmak amacıyla elini tutmuştur. Boşanıyoruz ama üzülme, böyle olması gerekiyordu demek ister gibi. Sonuçta yıllar paylaşmışlar. Kavga kıyamet ayrılmayı bizim kenar mahalle insanları yapar. Olması gereken dostça ayrılmaktır.
Çene kapatmak için el ele tutuşulur. Yıllardır boşanmaların bekleyen düşmanları olabilir. Onlara karşı bir tavır sergilerler biz dagilmadik sadece evliliği sonlandiriyoruz. Küs değiliz şeklinde ama bana kalırsa ben el ele tutusmazdim.
Normal ünlü olmayanlar yapmaz böyle bir şey bunların böyle yapma amacı sözde, evliligimizi anlaşarak saygı çerçevesinde birbirimizi üzmeden bitiriyoruz demeye getiriyorlar. Millete durduk yere laf vermek istemezler
8 cm boyla şirinler gibi olurum. 😂 888'i görüyorsanız bu, hayatın dalgalı akışına dair güçlü bir hatırlatıcıdır. Her durumda akıştayız mutluyuz. 😂
Cevap
26Cevap
Bence giden gider ben karışmazdım onların hatatı bende eğer eşim ile birlikte sadece anlaşamadığım için yarılıyorsam bende el ele giderdim.
eli başını yesin, bosanacagim adamın elini ne diye tutacakmısımki, önden gider önden de çıkarım 👊
Anca kameralara oynarlar zaten bazı ünlülerde gündem olalım diye boşanıyorlar küsüyorlar. Biz bilmiyoruz sanki
Herkes istediğini yapmakta özgür... herkes kendi hayatına baksın😎✌🏻
Tabiki gidilir, aevlilikle arkadaşlık çok farklı şeyler. İki insan çok iyi arkadaş olabilir ama eş olamayabilirler.
Anlaşamayan çiftler için boşanmak en medeni olanı ama gördüğüm kadarıyla kadınlarımızın çoğuna bu medeniyet fazla gelmiş, dayak istiyorlar belliki
Ayrılacaklarsa el ele tutuşmaları saçma 😂 Tuhaf buldum
Doğrusunu yanlışını bilmem de aslında çok hoş bir hareket.
Evet gidilir bir yere kaçmasın diye tutar elinden götürürsün 😂😂
gidilir elbette yaşanmışlıkların hatırı ve saygısına.
Onun elini tutmayı hala istiyorsam, boşanmazdım ki zaten :/
Ünlü dediğim kesimde her şey normal. Gençlerimizde onları örnek alıyor bu yüzden durum vahim.
el ele gidebiliyorsan boşanma... bence gösteriş olsun diye yapıyorlar bak bizim sorunlarımız yok bizi magazin malzemesi yapmayın demek istiyorlar guya
Elini tutacak kadar s viyorsa ned n boşanıyorlar manyaklar mi bunlar. Rahat mı batiyor
Ne edep kalmış ne haya!!! sevgiye karşılık saygı kalmamis , aşk dedikleri şeyin tamamen saçma sapan duyguların yaşandığı ve sonunda hüsrana uğrayan veya ugratilan kırık bir kalp
Tamam boşandın diye kanlı bıçaklı olma ama hiçbir şey yokmuş gibi el ele gitmek, çıkmak hatta sonrasında beraber tatile gitmek normal gelmiyor bana. Bazı şeylerin suyu çıkarılmamalı.
Nasıl gittiğin önemli değil . Önemli olan istediğin sonuca almak..
Bu kadar saçma bir durum olamaz tamam anlaşarak boşanın yine ama Elele gitmek nedir ne mantık var bunda. Benim boşanma davam da elimizde olsa mahkemede birbirimizi boğacağız.
Gidilmez bence boşanmaya gidiyorsun sonuçta
El ele gidip mahkemeye girmeden birbirlerine seni seviyorum deyip sonra boşanıyorlar:)
El ele nasil gidilir cidden? Dusman gibi olduk biz. Bosanmaya nasil gideriz bilmiyorum artik😂
Saçma yaa sanki mecburen ayrılıyor gıbı
Ne saçmalık bu daha neler duyacağım
ruh hastaları derim ne diyem :D
Gidilmez bence ya
Bana tuhaf geliyor
Saçmalığın dik alası 😂
Saçmalamayın el ele nedir ya
gidilir diyenlerin beynini s*kim
Dostane olur da el ele de gidilmez ya
Fazla modernlik taslıyolar😂
Hep şov bunlar. Tabiki gidilmez
Bana göre değil
🤣🤣 romantik boşanma
Olabilir normal
Düşünmüyorum , beni bağlamaz
Evlilik istemiyorum
arkadaş kalıyolar medeni.
İyi öpüşerek sarilarak sevişerek gitmiyorlar
mantıksız geldi bana
Gidilmez böyle
Saçmalık madem boşanacaksın neden el elesin?
Gidilir
Çok saçma ya
Sacmaliyonuz
Gidilmez
Gidilmez
#Mirliva
Gidilmez.
Gidilir
Show hepsi
Show bence
Gidilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?