23 yaşında hamile boşanmış aile evine geri dönmüş bir kadın olarak sanırım başarısızlığın vücüt bulmuş haliyim.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 yaşında hamile boşanmış aile evine geri dönmüş bir kadın olarak sanırım başarısızlığın vücüt bulmuş haliyim.

Bu sadece seninle ilgili bir başarısızlık değil. Bir çiftin anlaşamamış olmasıdır sadece.
kişisel başarısızlık değil kendine haksızlık etmemelisiniz
Sayılmaz. Erken yaşta evlenmişsin ama bence çocuğun mutsuz bir şekilde büyümesinden daha iyi. Hayırlısı olsun umarım diğer konularda allah sana ve evladına kolaylık verir. Güçlü bir anne olucaksın bundan eminim🌸
Çok da erken mi ki? 20 yaşımda evlendim. İşte beni korkutan şey çocuğumun mutsuz büyümesi çevremdeki herkes beni suçluyor çocuğumu babasız büyütmeyi göze aldığım için. Herkes soruyor dövüyor muydu aldatıyor muydu bunlara yok deyince çok buldun bunuyorsun oluyor…
Ben yakında 26 olucam. 20 yaşımdaki ben ve şimdi ki halim arasında uçurumlar var. Tecrübe her şey. şu an biriyle evlenince neye dikkat ediceğini biliyorsundur artık. Eskiden mesela hediyeye ya da maddi şeylere kandıysan şu an insanlığına merhametine dürüstlüğüne daha çok önem vereceğini biliyorsun. Ben evlenmedim hiç hamile de kalmadım hatta 1 tane ilişkim oldu o da uzak mesafeli fazla tecrübem yok. Ayrılık sebebi ne bilmiyorum ama mutsuz olduğun bir ortam hem sana hem eski eşine en çok da doĝucak olan evladınıza haksızlık olurdu. Sürekli kavga, huzursuzluk mutsuzluk içinde büyümekten iyidir ayrı olmanız. Senin içinde kolay karar olmadığına eminim. Başkaların ne dediğinin önemi yok sen o evde kalıyordun onlar değil. Elalemin ne dediğine bakarsan mutlu olamazsın zaten soranlara da ben kararımı verdim sizi ilgilendirmez aramızda ne yaşandıysa de geç. Kusur arayan hep bir seyler bulur. Evli değilim bana ne zaman evleneceksin hayatında da mı kimse yok diyorlar. Arkadaşım yeni evlendi bebek ne zaman diyorlar. Diğerin çocuğu var herkes böyle emzirme böyle tutma kalın giydir diyorlar. Hiç lafları bitmez. Eskiden kadınlar erkeğe muthtaçtı aldatsalar kuma getirseler de susuyorlardı. Bide boşanmak ayıp gibi gösteriyorlar. Bence sen sağlam ayakta durmayı becereksin. Kendin ve bebeğin için en doğru kararları ver diğerleri ne derse desin kafana takma
Cevap
5Cevap
Tam tersi bacım her şey rağmen mutsuzluğu kabullenmeyen birisin . tabiki yanindaki zorluklarla baş etmesi kaldı.
yolunda gitmeyen canını sıkan ruhunu daraltan seni huzursuz ve mutsuz eden şeyler ile bağını koparmak başarısızlık değil aksine BASARIDIR
başarısız olan senmi, yoksa boşandığın it kocanmı aw..
Hayır bence
Basarisizlik ne alaka
Böyle düşünme
Sen misin
Lütfen böyle düşünme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?