Bu konuda şef ve aşçıların görüşleri herkes için değerli. Nasıl ısıtıldığını gösterin bakalım insanlara. :D
Size karşı soğuk yapan sevgiliyi tekrar ısıtmanın yolları nelerdir?

Bu konuda şef ve aşçıların görüşleri herkes için değerli. Nasıl ısıtıldığını gösterin bakalım insanlara. :D
Size karşı soğuk yapan sevgiliyi tekrar ısıtmanın yolları nelerdir?
Soğuk yapmasıyla soğuması farklı şey.. Soğuyanı ısıtmaya çalışmak boş çaba.. Kendimden biliyorum..
Soğuk yapıyorsa kısık ateşte kendiliğinden ısınmasını beklerim.. Bir süre sonra derecesi yükleselecektir..
Soğuk davranır sonra sorarsın "neden soğuk davranıyorsun" diye. Alınan cevap "soğuk davranmıyorum" yani gerçekten sinir küpü olunacak durum. 😂😂
O yüzden soğuk davranan kişiyi bırakın soğuk olarak kalsın o şekilde davranıyorsa zaten soğumuştur, bitmiştir. Bence bir kere soğuyan geri de ısınamaz. Isınmasın da.. Dengesizlik sevmem.
Nereye bakayım nereye bakmamı istersin 😂😂
Soğumuşsa uğraşamam başka adam mı kalmadı. :d
Ovvv çok sert :D
jsjsjsjs
Teşekkür ederim :D
Ne demek 😅
Bana karşı neden soğuk yaptığı önemli.. yani mutlaka bir hatam var mı diye bakarım durduk yere kimse kimseye soğuk yapmaz diye düşünüyorum.. bir şeye alınmış olabilir ya da benim fark etmemi bekliyordur konuşurum tabi ki de..
Cevap
5Cevap
Soğuk yapmasının sebebini öğrenir ona göre yol izleriz.
Sebebini sorarım önce ben net olmayı severim ona göre sonra bir yol aranır
⭐Bana soğuk yapanı çoktan, bekletmeden gömmüşümdür Antarktika'ya. Hayatıma da kâlbime de giremez gerçekten. Tavrı, duruşu, niyeti ve duygusu ciddi olmayan biri bana soğuk yapmaya kalkmasın çünkü ben bana yapılan sıcağı da soğuğu da hiç unutmam⭐
Soğuk davranmasının nedeni önemli. Eğer bir problem varsa konuşarak halletmeye çalışırız. Eğer düzelmiyor ise ve durduk yere böyle bir davranış sergiliyorsa o zaman ben de soğurum..
En nefret ettigim şeydir ergen işi. soğuk davranmak nedir sorun varsa adam gibi söylesin net insan severim. O yüzden soğuk davranan sevgiliden ayrılırım 🤷🏼♀️
Soğuk yapıyosa bi sıcak makıyato yaparım yanına da tatlı niyetine ben varım. Isınsın bi zahmet kutup ayısı değilse ısınır.
Kendi bilir çözmeye çalışırım ama tercihi oysa saygı duyarım
Bence yol verin gitsin uğraşmayin seven her türlü sever sevmeyende bir kılıf bulur gene sevmez
Ateşini körükleriz sıkıntı yok
Bir soğuk bir sıcak yapıyordu ben de ayrıldım. Manüpületif, narsist pislik di birde
Mangalda ısıtsak olur mu seinjcan
Sacda ısınsın D:
Ayy ne lezzetli olur
Kaynar kazana atarım :D
Kendi kendine bi tavırlar yapıyosa uğraşamam
Beklemek. Isınası varsa ısınır tekrar
Gider bir battaniye alırım. 😂😂
Bırakırım kendi ısınsın.
Mikrodalgaya at 2 dk
Ayrılmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?