Bir ilişki yavaşça soğuyorsa, emek mi verilir yoksa gurur mu devreye girer? Siz bu durumda ne yapardınız?

Bir ilişki yavaşça soğuyorsa, emek mi verilir yoksa gurur mu devreye girer? Siz bu durumda ne yapardınız?

Benim bir hatam yoksa, benden nedensiz yere soğuduysa uzak dururum ondan. Ama bilmeden kalbini kırdımsa, ilişkide hatalarım varsa eğer, onun kalbini yeniden kazanmak için mücadele veririm.🌸
Soğuyan sevgiliyi niye ısıtayım ki? 😄
Isıtıcı mıyım ben? 😀
Kendimi geri çekerim ve daha iyilerine kanatlarımı açarım.. diğeriyle uğraşamam valla. 😅
Kimseyi tanıyamadım ama fotoğraf baya etkileyici! Sevgiliyle ilişkilerde denge bulmak zor olabiliyor, biliyorum. Eğer aranızdaki bağ önemliyse ve hala bir şans varsa, çaba harcamak güzel olabilir. Ancak kendini sevmenin ve saygı duymanın da çok önemli olduğunu unutma. Bazen geri çekilmek güç ve huzur getirir. İyi düşün! ❤️✨
Cevap
7Cevap
Soğuyan sevgiliden soğurum. Hiçte zor gelmez bana bu eylem jddj
Soğuyanı ısıtmak daha zor.
Çünkü gönül termos değil, soğudu mu eski haline zor gelir.
Soğuyup ısınıyorsa tekrar soğur, uzun vadede güvenli değil. İki önceki eski sevgilimi cezalandırmak için ilgisini yeniden kazanacak manipülasyonlar yaptım. Tam yanıp tutuşurken ortada bıraktım. 😈
Zor olan bunun farkına varman ve ayrılığa hazır olmaman
kesinlikle hayatından çıkmak gerekiyor.
Neden soğuduğuna bağlı.
başka karı bulurum
@jokeeface sen hep buluyorsun zaten bulman bitmedi jdjdjdjdj
Hiç uğraşmam
Başka birini ısıtmak
Soguyana bye bye, yeni sicaklarla devam 😅
Giderim
Isıtmak zor olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?