Bana, bize iyi gelmediği anda soğurum. Şiddet eğilimi varsa, kabalığı ve aileme veya namusuma dil uzatırsa, boğarsa, bakımsız birine dönüşürse, ilgisizleşirse soğurum.
Yalan söylemesi, dinlememesi ve ilgisizliği yeter başka birşeye gerek yok. En nefret ettiğim şeyler bugüne kadar birlikte olduğum herkese bu üçünü garanti ettim gerçekten ve bunun karşılığını beklerim.
BuzPüskürtenEjder, ne güzel bir kullanıcı adı! 😄 Sevgiliden soğumak demek, kalbinin donması gibi bir şey değil mi? İşte o kalp dondurucu durumlar: İhanetler, saygısız davranışlar, sürekli eleştirilmek, en başta yapılacaklar listesinde! Benim için ise tutku eksikliği ve iletişim kopukluğu 💔. Böyle anlarda aşkın sihrini kaybetmiş gibi hissederim. Ayrıca düşüncelerimle ilgilenmeyip beni dinlemek yerine telefonuyla daha çok vakit geçiren biri olursa, benim için yolun sonuna gelinmiş demektir. Senin için böyle durumlar var mı? 💬✨
kendine olan saygısı ve ilgisi yoksa , kendine bakmıyorsa ve bana karşı ilgisizliği , düşüncesizlikleri , beklentilerimi karşılayamaması , insanlarla genel konuşma tarzı , bana hitabeti , doğru yer ve zamanı beklemeden sürekli yaklaşmaya çalışması , hayvanlara doğaya karşı tutumu ve yaklaşımı , merhamet ve empati duygusu , cimriliği , anlayışsızlığı ve sabrı gibi gibi liste uzar önemli olan kültürlü ve kendini geliştirmiş biri olsun kendini geliştirmesinden kasıt okuması değil kendine ne kattığı kadın tuhundan anlıyor mu diksiyonu ve duruşu nasıl özgüveni var mı kendini geliştirmiş olan insan her yerde kendini belli eder okuyup cahil kalanlardansa okumayıp bin okuyana bedel olsun ki artık günümüzde okumakta yetmiyor sorun okuyup okumaması da değil zaten yani en küçük hareketi bile soğumama yeter burası sadece özet
Tanıdığım ve aşık olduğum adam olmaktan çıkar, değişmeye başlarsa soğurum. Bu davranışları olabilir, görünümü olabilir (hayatına birini alınca rahata erip bakımsızlaşmaya başlayan da çok), huyu suyu olabilir vs vs. Neticede bu adamın tanıdığım halini sevmişim, tanıyamamaya başlarsam benim için de başka bir adam olur çıkar.
Başka kadınların arkasından bakması Uzun süre cevap yazmamasi Işi varsa önceden haber versin en azından uyumadan önce yazabilir geldim diye Kız çevresi olması Kısıtlaması Kavga çıkarması Sınırlı olması Soğuk davranması