Bence dürüst olsa daha az üzer böyle daha derin yaralar açıyor...

Bence dürüst olsa daha az üzer böyle daha derin yaralar açıyor...
Ben kendimden soğutmaya çalışmam ki seviyorsam ve sevmiyorsam da kesinlikle hemen ayrılırdım zaten, ama ayrılmak isteyenler ise Açık ve dürüst olun: Sevgilinize karşı hissettiklerinizi açık ve dürüst bir şekilde ifade etmek en iyisidir. Sevgilinizi yargılamadan ve saldırganlık göstermeden hissettiklerinizi söyleyin.
Zaman ayırın: Bir ilişkiyi sonlandırmak kolay bir karar değildir ve hızlı bir şekilde gerçekleşmez. Zaman ayırın ve kararınızı iyice düşünün. Böylece, kararınızın doğru olduğundan emin olabilirsiniz. Mesafeli olun: Sevgilinizle olan temasınızı azaltarak mesafeli olun. Mesajlara geç yanıt vermek veya planlara evet dememek gibi ufak değişiklikler yaparak ilişkinizi yavaşça sonlandırabilirsiniz. Diğer insanlara yönelin: Sevgilinize karşı hislerinizi azaltmak için başka aktivitelere odaklanın. Arkadaşlarınızla zaman geçirin, hobilerinize yönelin ve kendinize zaman ayırın. Özetle, sevgilinizi kendinizden soğutmak yerine, açık ve dürüst bir şekilde hissettiklerinizi ifade edin ve saygı çerçevesinde ayrılın.
bir buluşma ayarlardık afralı tafralı gelirdi otururdu. hal hareket mimiklerine bakardım sonra gri gömleğimin cebinden uzun marlbora paketini çıkarır dişlerimle sigarayı alırdım siyah kumaş pantolonumun cebinden zippo çakmağı çıkarır ( şlak sesi arka masalardan bile duyulurdu) sigarmı yakar derin bir fırt çeker 30 derecelik açıyla yana üflerdim topuğuna bastığım sivri burunlu ayakkabı giyer kösele olan topuklarını tok bir şekilde bir birine vururdum ve derdimki ben senin peluş bebeğin değilim canın sıkıldığında oynuyacağın ben seni hayatımın anlamı yapmaya geldim sen beni okeye dördüncü yaptın ve masadan öyle bir kalkardımki kendini garsona bırakılmış bahşiş gibi hissederdi ayağa kalktığımda belimdeki revolverimi düzeltir gümüş tesbihimi sallayarak çıkardım yüyürken ayakkabıların yere vurduğunda çıkardığı tok sesle mekan yankılanırdı. sonra mahalleye gidip 2 adet arkadasımı yanıma alıp beyaz şahinde kutu kutu efes içerek aşk acımı içimde yaşar hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ederdim. :)
Cevap
2Cevap
Doğal gaz faturasını ödediğine dair dekont gösterirdim.
Bende başlarda kendimden soğutmaya çalıştım soğumadı sonra beni kendine aşık etti 3 yıl çok sevdik birbirimizi sonra da ayrıldık üzdü 😔😔
Nedenini öğrenirdim ilk olarak.
Bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?