Ben bu çocuktan ret yedim çocuk ısrarla beni sevmediğini söyledi eyvallah dedi ben de kendi yoluma devam ettim. Çocuk bana bir de 4-5 gün önce "yazmayı kesersen hoslanmayi da kesersin" yazdı. Sonra ben buna bugün hiç bakmadım onunla karşılaşmaya çalışmadım. Çocuk benim karşıma cikmsya başladı. Hatta ben disaridayken uzun uzun camdan baktı sonra 5-6 arkadaşı da camdan baktı. Ardından bu 4 arkadaşıyla dışarı geldi. Boş banklar varken benim göz hizamin tam önündeki banka oturdu arkadaşlariyla birlikte inci gibi yan yana dizildiler 1-2 defa baktım çocuğa beni izliyordu ama aynı zamanda da arkadaşlarıyla birlikte şakalaşıp konusuyirlsr ama gözü hep bendeydi sonra ben bunu unursamamaya başladım kalkıp gitti arkadaşlarıyla... Benim bu şey yapmam gerekiyor mu yoksa böyle devam mı etmeliyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğlence olarak görmüyor Öyle olsa ya yalandan evet demesi gerekir seni oyalar ya da evet hayır arası seni oyalayacak cinsten yuvarlak bir cevap vermesi gerekirdi. Dürüstce sana umit vermek istememiş mesafe koymuş Ve vazgeçmeni istemiştir. Belli yani peki bu arkadaşlarla olan biten mevzu ne Bu durumdan gurur duyuyor olabilir ve arkadaşlarına anlatmıştır. Bu kız cesur davranıp bana itiraf etti diye Onlarda bi helal felan çekmiştir muhtemelen Tabi doğal olarak meraklılar ve senin tavırlarını gözlemliyorlar bi yandan bu kız mı Haaa gibisinden şeyler oluyordur.
Kasımdan beri bu durum böyle yemin ederim birlikte okey oynadığı sınıf hocası bile biliyor beni ama adam bana hiç kötü bı teoki vermedi aksine daha çok konuşmaya başladı benimle. Daha güzel ve sık sık konuşmaya başladı benimle. Aslında arkadaşları falan da kötü bakmıyor sadece dikkatli bakıyorlar. Aynı şekilde benim hoşlandığım kişi de kötü bakmıyor dikkatli bakıyor
Bence hiç taviz verme ben bunu yaşadim meğersem duygularımla oynuyormuş hiç oralı olma giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Bence seni kendine tekrar aşık ettirmeye çalışıyor. Yazdığı mesajtan belli.
Ama kesin bir şekilde reddettiğini belirtmiş olmuyor mu
Sadece senle oynuyor. Senden hoşlanmıyor, dikkatini çekip seni tekrar aşık ettirmeye çalışıyor ama kanma. Erkek milleti böyle zaten yapmayacakları şey değil, reddetti ve sonradan böyle bir mesaj yazdı, garip değil mi sence?
Erkek milletini anlamıyorsun emin olabilirsin
@Milabeni İlişki deneyimlerimi gözden geçirdiğimde sonuç çıkıyor ortaya zaten. Geneliniz böyle, kabul edin.
Demek ki yanlış değerlendirmissin Kadınlarda gördüğüm en sık hata kendi algı ve perspektifinden bakıp Erkekle bir tutması ve ona göre olayı yorumlaması oluyor. Ne olup bittiğini açıkladım yorumda
@Milabeni Keşke gerçekten öyle olsaydı😂 Kabul etmemeniz komik oluyor doğrusu.
Hayır deyip ilişkinin önünü kesiyorsun ortada bildiğin bariyer var ve sen kullanmaktan aşık ettirmekten bahsediyorsun Sen sadece inatlaşıyorsun başka bişi değil 😄 ben birini kullanmak istesem ki bunu asla yapmam Evet derim veya yuvarlak cevap veririm Oyalar dururum. Bu kadar basit gayet mantıklı ve akla yatkın
@Milabeni Biz senden bahsetmiyoruz yanlız. Ayrıca bir insan neden reddettip daha sonra onun dikkatini çekmeye çalışsın? Hiç mantıklı gelmiyor. Eğer seviyorsa reddetmez kabul ederdi. Bomboş konuşmanın bir anlamı yok.
Benden bahsetmene gerek yok bir Erkek olarak örnek verdim. Bir insanı kullanmaksa maksadın potansiyel ilişkinin önünü niye kesesin Al içeri kandır ne yapıyorsan yap burada yanlış kanıya varıyorsun işte Dikkat çekmeye felan çalıştığıda yok bu yine senin bakış açın belli yani arkadaşlarına söylemiş. orada dönen olay ha bumu knk felan gibisinden şeyler. Merak ve Gözlem Bak senle ilgileniyorum bana yine aşık Ol felan ne alaka zaten hoşlanmış niye reddetsin o zaman Bu kadın mantığıdır Erkek kafa yapısı aynı çalışmıyor. Kadınlar hayır deyip süründürme peşinde egosunu beslemek için hep gördüğümüz şey Peşimde koşsun olayı
@Milabeni Sen bunlar gibi olmadığını söylüyorsun bu örnek bir işe yaramaz. Ayrıca illa herkes severek sevgili olacaklar diye bir şey yok. Sadece kullanmak için sevgili olan insanlar var. Ayrıca neymiş şu erkek mantığı anlat bakalım, peşinde süründürüp takıntı yapmak için mi kabul etmedi yoksa? saçma sapan şeylerle burada haklı çıkmaya çalışma.
Benim olmadığım şey insanların duygularını kullanmak yedek yapmak kendimi tatmin etmeye çalışmak veya sömürmek Onu yapmayan birisi olduğumu söylüyorum. Kullanmak dediğim olay bu şekilde olur. Başlamamış birşeyi keserek bitirerek değil Bak kendin söylemişsin sadece kullanmak için sevgili olan insanlar var diye zaten kullanabilmek için sevgili oluyorlar diyorum bende. Peşinde süründürmüş olmuyor onun içinse yuvarlak cevaplar verilir. Emin değilim bi bakalım tarzında Baya basit bir mantık saçma sapan çıkarımlar yapan sen oluyorsun."Hayır sevgili olmak istemiyorum,,, Ha şimdi evet amacım kullanmaktı zaten Şimdi iyi halt ettim Mevzuyu kapatmışken çok rahat şekilde kullanabilirim Oysa yalandan evet diyeyip seviyormuş gibi davranmak varken Çok mantıklı değil mi?"""ARtık anlarsan
@Milabeni Anlamakta güçlük çekiyorsun sanırım? o çocuk senle aynı şeylere sahip olmayabilir tamam anladım farklısın sen tamam? Kendini karıştırıp durma, peki söyle o zaman reddettikten sonra niye kızın peşinde dolaşmaya başlıyor? aşık falan dersen çok fena gülerim şimdi sana. Flörtlerim oldu ve bu konuda gayet tecrübeliyim emin ol. Kullanıp atıcak bu kadar, artık anlarsan.
Oda erkek bende erkeğim başından beri erkek kafa yapısından bahsediyorum zaten kimse kimsenin peşinde dolaşmıyor. Merak Gözlem hepsi bu