Konustugum cocukla tartistik. Beni seviyor ve ben de onu seviyorum. Bunu biliyoruz ama sevgili olmamakta israrciydim. Uzun zamandir konusmuyoduk. Iki gundur tekrar konusuyoruz ve bugin biraz gergindim. Tartistik ve bu konusmayi yasadik. Dikir verin lutfen sinirden mi yoksa gercekten sevmiyor mu?
Sizce bunu sinirden mi soyledi yoksa artik sevmiyor mu beni?
Sinirle söylemiş olabilir. İnsan bazen ağzından çıkanları kontrol edemeyebilir. Yanlız ağır konuşmuş biraz. Zamana bırakmanı öneririm. Gerçekten sevip sevmediğini o zaman anlayabilirsin. Biraz rahat bırak onu bir süre kafa dinleyin ikinizde. Eğer gelirse gerçekten seviyordur. Gelmezse söyledikleri doğrudur. Anlamanın en güzel yolu bu.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ilk defa boyle yapiyor. Ne olursa olsun hic sevmiyorum dememisti bana. Canimi acitti laflari :(
Biliyorum yani ne hissettiğini az çok anlayabiliyorum. Kafana takma kimse için değmez. Mutlu ol gez toz eğlen kafanı dinle. Hayat sadece ondan ibaret değil ya. Sevmiyorsa onun kaybına inan. Kimse için üzülmeye değmez. Hele hele bir erkek için. Zamana bırak. Umursamaz ol. Peşinden gelir eminim.
En İyi Cevaplar