Erkek arkadaşıma güvenemiyorum, yorum atar mısınız?

lütfen alakasız yorum atmayın, biraz dertleşmek istiyorum sadece. zaten terapistimle de konuşacağım bunu ama arkadaşım yok ve biriyle paylaşmak istiyorum bunu.
eskiden erkek arkadaşımla tartışsak da 1 2 gün yazışmasak da güvenirdim deli gibi.
5 senelik ilişkimiz var. sonradan her tartışmada birkaç gün yazmamaya başladı.
son 6 7 aydır işinden dolayı stresli, babaannesi ile yaşıyor zaten ailesi ayrı ve uzaktalar. işe girince babası para istedi birsürü falan derken onların da stresiyle tartışma çıkardığı oldu.
benim üniversiteyi il dışında okumak istemem de geriyor. ve son birkaç sefer ayrılık konusunu da açınca ben iyice güvensizleştim.

oturduk konuştuk. ayrılmak sorun değil ama bunu söyleyerek bi ihtiyacını mı söylemeye çalışıyorsun onu düşün dedim. ben galiba pek değerli hissetmiyorum dedi. pek hislerinden bahseden biri değil.
genel olarak hesap öder, geçenlerde canımın çektiği bir tatlıyı alıp gelmiş. hatta geçen hafta sürekli görmek istediğinden ben de pek müsait olamadığımdan da değersiz hissetti sanırım sonra bu konu açıldı işte.

neyse
ben artık nolsa direkt aklım buna gidiyor. gördüm mü bunca sene, hayır. fazla detay verip konuşur mesela ama aldatır demeye dilim varmıyor, duymadım görmedim uzun süre.
işten çıkınca arar konuşmak için vs
bugün ufak bir iltifat edip fotoğraf istedim öylesine (kendisi de atar bazen işteyken) duruşmadayım şimdi canım dedi. ilk defa da 3 4 saat kadar yazmadı işteyken.
aniden aklıma geliyor tamam aradı çıkınca ama fotoğraf atmadı, çok az yazdı, başka bir yerde miydi neydi. of
Erkek arkadaşıma güvenemiyorum, yorum atar mısınız?