Erkek arkadaşım güvenmiyor mu?

Erkekler lütfen yardım edin erkek afamı erkek anlat en iyi erkek arkadaşımla 6 ay önce tanıştık ve bir kez ayrılık yaşadık beni başkası için terketmişti ilişkimiz bitmişti tamamen ve biraz zaman sonra onun arkadaşıyla normal konuşurken zamanla hoşlantı olmuştu bir kaç kere buluştuk ve onunlayken önceki erkek arkadaşım yazdı ve ben de görüştüğüm kişiyi engelledim şimdi sevgilim benden ayrıldığında arkadaşıyla olduğum için güvenmiyor olabilir mi bugün bana "ona mı dönmek istiyorsun?" Diye sordu arkadaşının hala bana ilgisi var ben sevgilime her şeyi anlattım her şeyin farkında ama sanırım benden emin olamıyor bana daha az yazmaya başladı benden uzaklaşmaya başladı sanki umursamıyormuş gibi önceden de biriyle konuştuğumu düşünüyordu ama kimseyle konuşmuyordum hayatımdaki tek erkek sevgilim başka kimseyi almıyorum aradığında ki o da gün içinde max 20 dakika falan sürüyor sonra bahaneyle telefonu kapatıyor seni kimseye vermem sen benimsin gibi şeyler söylüyor acaba benim arkadaşına karşı bişeyler hissettiğimi mi düşünüyor korkuyor mu yoksa rekabet içine mi giriyor arkadaşıyla?
Erkek arkadaşım güvenmiyor mu?