Erkekler lütfen yardım edin erkek afamı erkek anlat en iyi erkek arkadaşımla 6 ay önce tanıştık ve bir kez ayrılık yaşadık beni başkası için terketmişti ilişkimiz bitmişti tamamen ve biraz zaman sonra onun arkadaşıyla normal konuşurken zamanla hoşlantı olmuştu bir kaç kere buluştuk ve onunlayken önceki erkek arkadaşım yazdı ve ben de görüştüğüm kişiyi engelledim şimdi sevgilim benden ayrıldığında arkadaşıyla olduğum için güvenmiyor olabilir mi bugün bana "ona mı dönmek istiyorsun?" Diye sordu arkadaşının hala bana ilgisi var ben sevgilime her şeyi anlattım her şeyin farkında ama sanırım benden emin olamıyor bana daha az yazmaya başladı benden uzaklaşmaya başladı sanki umursamıyormuş gibi önceden de biriyle konuştuğumu düşünüyordu ama kimseyle konuşmuyordum hayatımdaki tek erkek sevgilim başka kimseyi almıyorum aradığında ki o da gün içinde max 20 dakika falan sürüyor sonra bahaneyle telefonu kapatıyor seni kimseye vermem sen benimsin gibi şeyler söylüyor acaba benim arkadaşına karşı bişeyler hissettiğimi mi düşünüyor korkuyor mu yoksa rekabet içine mi giriyor arkadaşıyla?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi söylesem inanmazsın ama Erkeklerin doğasında kaybetmeme duygusu var, kadını sahiplenmiş bir erkek ondan ayrılsa bile başkası ile olmasını istemez bunu atlatabilmesi için zamana ihtiyacı vardır. Yani çocuğun senle duygusal bağı olmasa bile başkası ile konuşmanı istemiyor
Ama bu düzelir mi yani tekrar yanına gidicem onunla daha ayrıntılı konuşabilirim böyle konuları bana açılmadığını düşünüyorum bu konuda yani ben başka erkekler konusunda üzerime düşeni o söylemeden yapıyorum çok dikkat ediyorum hala böyle hissediyor sanırım o başka erkeklerden bahsetmiyor sadece herhangi bi şekilde "başka biri" dendiğinde o kişinin arkadaşı olduğunu düşünüyor
Konuyu hiçbir zaman başkası kısmına getirmeyin, bazı şeylerden bahsedince sohbetin de sizinde tadınız kaçar
Ben demiyorum öyle ama onun konusu açılınca ya da açıldıktan sonra benim sevgilim bebeğim erkeğimde biraz uzaklaşma oluyor kurban olurum ben ona ama inşallah beni seviyordur ve sevmekten vazgeçmez bir kaç kere ayrılığın eşiğinden döndük büyük kavgalar oldu ayrılalım dedim izin vermedi gitmeme düzeltelim dedi ona olan aşkımı düşününce ağlayacak gibi oluyorum özür dilerim çok boş boğazlık ettim
Özür dileme burada senin sorununa odaklanmak için konuşuyoruz, ben yazını tekrar okuyayım hepsini okumamıştım
Diğer yorumları da okur musunn orada cevap alamadım pek
Şu kısmı anlamdım, biri ile sevgili oluyorsun sonra bu senden ayrılıyor, sende şimdi onun arkadaşı ile sevgilisin ve ayrılmak istemiyorsun doğru mu?
Diyelim ki ben A kişisi ile sevgiliyim ilk başta sonra A benden ayrılıyor başkasını seviyorum diyerek sonra A nın arkadaşı B var zamanla biz daha çok tanışıyoruz ve bi kaç kere takılıyoruz daha sonra A bana geri dönüyor ve o geri dönünce ben B yi engelliyorum hemen A ya da her şeyi bir bir anlatıyorum ve kabul ediyor beni
Ama B nin haberi yok her şeyi anlattığımdan sevgilim her şeyi biliyor ama arkadaşına çaktırmıyor
Anladım, şimdi sen zaten başkası seni terk eden kişiye neden bu kadar önem veriyorsun ki? Yine başkası için seni bırakıp gidecek
Bence ikisinin de bir birinden haberi var ikisi de seni idare ediyor
Ama konuşmuyorum ki diğeriyle her yerde engelli ve bunu düşündüm önceden test ettim ama yok idare etmiyor beni o kadar şeye rağmen yanımda kalıyor değer veren erkekle değer vermeyeni bi noktada anlarız ortada büyük şeyler var benim yurtdışına çıkmam üniversitede onun yakınında okuyacak olmam önceki sevgilisi sosyal medyadandı bu onun slaklığı etti buldu ama kafamdaki şüpheler bitmiş durumda anlattığım gibi oldu
Anladım, peki sen neye bağlıyorsun onun sürekli sana soğuk yapmasını?
Sürekli soğuk değilde oyunda arkadaşlarıyla çok zaman geçirir oldu eskiden çok zaman ayırırdı bana şimdi aramalar kısaldı zaman ayırması kısaldı varsa yoksa oyun uyanıyor oyunda eve geliyor oyunda bi uyumadan önce arıyor sabah uyuyor gece çalısıyor birde işe gitmeden önce arıyor günümün nasıl geçtiğini soruyor kendi gününün nasıl geçtiğini anlatıyor ama aynı zamanda eskiden böyle değildi çok ilgiliydi çok arar sorardı saatlerce konusurduk belki artık birbirimizi gördük buluştuk diye belki gercekten sevmiyor ama sevmese neden yanında olmamı çok istesin ki o uzakta ama arkadaşı çok yakınımda bu yüzden "ne olur ne olmaz ya yaparsa ya benden saklı buluşurlarsa" diye içine kurt düşüyor olabilir hak veriyorum ama biraz yıprandım çünkü boşu boşuna böyle düşünüyor belkide sandığımdan daha çok seviyordur
Anlattığım kadarıyla sen ne düşünüyorsun yüzeysel olarak?
Bana alıştığı için mi çok üzerime düşmüyor yoksa korktuğu için mi
Senin onu bırakmayacağından emin ve o da senin yerine başkasını bulana kadar senle idare ediyor. Sen istersin ki senin onu sevdiğin gibi o da seni sevsin ama görünüşte öyle değil sen çok değer verdiğin için bunu göremiyorsun sadece
Eğer öyle düşünüyorsa o zaman kendisini bilir yaparsa hiç umrumda olmaz zaten bi yazsam arkadası hemen geri bana döner düşünsün hangi kız ona benim yaptığım gibi tüm uzaklığa zorluğa rağmen sadık kalır ki eğer öyleyse beni ölse unutamaz çünkü o hiç böyle sevilmedi eminim çünkü onun her şeyini biliyorum ama yinede yapmasın ya😔
Onun arkadaşına da yazma, bir insan arkadaşının sevgilisine yazarsa sence sevdiğinden mi yazar? bir yabancıyım senin için biliyorum ama güven bana yeterince şey gördüm yaşadım ve duydum, bu ilişkide mutluluk ile bitecek bir son göremiyorum ve üzülmeni istemiyorum. Hayatına devam et hayatta çok iyi insanlar ile karşılaşacaksın ve göreceksin ki sana çok iyi davranacak insanlar olacak. Sen kendine kıymet ver ki başkası sana kıymet versin.
Haklısın ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim bekleyip göreceğiz bakalım nasibimizde ne varsa o olacak olacak olan her türlü olur olmayacak olanı sksen de olmaz çok teşekkür ederim zaman ayırıp fikirlerini paylaştığın için iyi günler dilerim umarım çoğu zaman şanslı günlerin olur :)))
Rica ederim, aklına bir şey takılırsa yine yaz elimden geleni yaparım
Çokk teşekkür ederimm☺️
Rica ederim, iyi şanslar 😊
Evet güvenmiyor
Gerçekten hiç bişey yapmıyorum ama ne yapmam gerekiyor onun güvenini kazanmak için
Gerek var mı
Tabiki var onun kötü hissetmesini istemem :( yurtdışında yaşıyor onu görmek için herkese yalan söyleyip 2 gün yanına gittim yakalansam öldürürler beni ne zaman arasa açıyorum geç yazsa bile anında cevap veriyorum yetmiyor uzak olduğu için aklı kalıyor olabilir ya da arkadaşı şüpheli şeyler söylüyor olabilir ona çünkü bi keresinde ona "ona selam söyle" demişti sevgilime ben her şeyi anlattım ama arkadası hala saklıyor ya da ne bileyim sevgilimi çok seviyorum güvenmemesini anlarım ama böyle yapması çok üzüyor beni
Tmmm