Güncellemeler
+1 yıl
Linkedinde neden 25-30 tane günde erkek yazıyor hepsi 30 yaş altı
35 yaşındayım tercihen 25 30 yaşındaki erkeklere bakıyorum
Ve onlarla ciddi düşünüyorum sonuçta çok güzel bir kadınım yurt dışındaki Avrupa'da erkekler bile peşimden koşuyor hem de genç çıtır sarışın mavi gözlü bu kadar çok seçeneğim varken neden 30 yaş üstü Türk erkeği düşüneyim ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çok haklısın bacım. Zaten türk erkeği 35ten sonra göbeğinden ayağını göremiyor 😂😂🌹
Aynen öyle canım ya vallahi çok doğru söyledin 35'ten sonra hepsi kel zaten göbekli 😅
Doğru diyorsun bende 27 yaşındayım 30-35 yaşındaki olgun kadınlardan hoşlanıyorum mesela bu içten gelen bir tercih meselesi
Sen bilirsin. Gençler sadece seks yapıp geçerler, heveslerini alırlar. Olgun erkek ise evliliğini düşünür. Sadece seks düşünüyorsan sıra ile heps, ini dene.
gercekten dedıgın gıbı bırı olsan sana bakan 30 yaş ustunu gormezden gelırdın mesela ben 21 yaşındayım yıllardır kucuk buyuk erkekler peşimde oldu ama kımse kendını nımetten mı sayıyor falan demedım :D
25-30 tane günde linkedinden bana tanışma teklifi geliyor
istek kabul etmezseniz mesaj atamazlar
Kabul ediyorum genelde
iletişimide kabul edıyorsun demektır guzel bir işin varsa çalışıyorsan ik kısmında degılsen istek kabul etmen iletişim labul etmektır bır adam sana ne verecek baska
Ben hiç kimseye yazmıyorum orada ama genelde kabul ediyorum sıkıntı 25-30 tane mesaj geliyor en az
kabul edersen gelir diyorum bundan anladıgınız nedir
İyide seks için iyi ama uzun soluklu ilişki için toy erkek zor
Yok genelde evlenme teklifi de alıyorum
Oo baya iyisin onzaman
Şimdiye kadar Arda'nın içeriği bulamadığın için olabilir mi aradığın yaş gruplarında istediğin yaş grupları tatmin etseydi senin hala arıyor olmazdı
galiba sen kendini öyle sanıyorsun, karşındkileride kendin gibi görüyorsun. ukela
Hiç öyle değilim ya inan ama günde 21.30'lar linkedinden erkekler yazıyor hep kariyer sahibi insanlar
25 30 erkek yazıyo
niyet önemli, seni ne olarak gördükleri yani. bir tanesine sorsana ben senin için ne ifade ediyorum diye? eğer dürüsse niyetini gerçekten söyler. şuanki yaklaşımların çoğu kadını seks objesi olarak görmek, aşk meşk sevgi yalan olmuş.
Orasını bilemem ama genel o şekilde bakıyor olabilirler Evet cinsellik için tüm kızları ilk etapta o şekilde bakıyorlar zaten
istediğin yaş aralığına karışma hakkım yok. yanlış yaa, 3 yaş küçük olabilir ama fazlası inan seni kaldıramaz, 35 yaşındasın kendini senin seviyene çıkartamaz çünkü 35 yaşı görmemiş.
yinede senin tercihin, umarım yanılmazsın ve mutlu olursun canm
8-10 normal bana
sen biraz daha düş :) 4-5 te anlaşalım olmaz mı? valla kurtarmıyo :P işin esprisi bir yana ben fikrimi söyledim, yüreğin ne diyorsa onu yap ok. biraz flört dönemi yaşarsan anlarsın yürüyüp yürümeyeceğini.
30 yaş üstüde seni düşünmüyor zaten boş ver 🤣 herkes dengi birini bulur
Her gün linkedinde 25-30 tane 30 yaş altı erkek yazıyor ama 😅😅😅
Çüklerinin aklıyla yazıyorlar hevesleri geçince topuklarlar
Sen öyle zannet onları bırak Avrupalı erkekler bile öyle snapchat'te WhatsApp'ta görüşüyorum Avrupa'ya gidiyorum görüşüyorum hep 30 yaş altı sarışın mavi gözlü çok yakışıklı erkekler
Yaşım zaten gözüküyor. Orta dereceyim. Ve hiçbir zaman burnum kaf dağında olmadı.
gereksiz ego kasmanın bir anlamı yok
Okadar güvenıyosunda kendine burada neden harcanıyorsun vaktını harcıyorsun aceba
Kafana silah mı dayadık. Git kimi istiyorsan onun ol
Linkedin profilin varsa güzel bir mesleğin de vardır muhtemelen ne iş yapıyorsun?
Bilgisayar mühendisiyim
Ben de eczacıyım iyi anlaşırız kesin 😂
Ne dersin?
Likedin iş bula platformu yahu
Ahahahahah biri sunu durtsunde uyansin haspam
Hayır
Ama kibirli birisiyle birlikte olmam
Sende haklisin aferim
Ben sana bakmam kendini bişey sanma
30 yaş üstü sün artı sarışın mavi gözlü müsün bakalım Sen hayatta beğenmem
Zenginsen bakarım sana yoksa neden bakiyim yakışıklı kaslı boylu poslu bir adamım senin neyin var
Sarışınim
Yahu ben de çok güzel bir kadınım o kadar 30 yaş altı çok yakışıklı bırakıp tarzında Avrupalı erkekler varken sana neden bakayım?
Ben otuz yaş altiyim senin görüştüklerin benim ceyregim olamaz 187 boyum var kaslı yakışıklı bir adamım benim gibisini bulman için 500 bin dolarin olması gerekli
Ahahajaaj 😅😅😅 Ben trilyoner verseler senin suratına tükürmem emin ol yani o kadar Avrupalı Brad Pitt tarzında yakışıklı genç erkekler varken
Brad kim lan benim karizmam yanında benim kas kg Brad kadar toz ol burdan
1.90 boylu adamı kimle kiyazliyor
Düşünme teyzecim
😅😅😅😅 tamam dayı
Dayısının gülü
Ahhd 24 olmaz mı
Egoya bak
Eee yani bunu neden bana anlatıyon narsist kadın
😂tabi canım
Vallahi billahi bak
Eee öyleyse takıl linedinde
Hiçbirine cevap vermiyorum gözüme Avrupalı erkeklerde hep