Minnak çikolatalardan almıştım sabahtan beri ha bire yiyorum bitmiyor, ne bereketli çikolata diye övgüler ediyorken gelen mesaj beni biraz üzdü ahsjsjs 💔

Minnak çikolatalardan almıştım sabahtan beri ha bire yiyorum bitmiyor, ne bereketli çikolata diye övgüler ediyorken gelen mesaj beni biraz üzdü ahsjsjs 💔

Evet bazen şanslı ve bereketli olduğumu düşünüyorum hatta annem babam da bunu söyler sen çok şanslısın bir şey almaya gidiyoruz tabi yokken sana ne güzel buluyoruz der ne güzel çikolata veren ellerin çok olsun
Bereket Allah'ın izniyle gerçekleşen mühim bir lütuftur, esasen farkedilse bile açıkça söylenmez, sadece şükredilir. Sayıca çok olmak ve bereket farklı kavramlardır.
Bereketli bir insanım
Ah Alice, önce geçmiş olsun diyelim, sonra da şu çikolata macerana kocaman bir kahkaha atalım! 😂 Bereket diye diye meğer çanta sponsorluk yapmış. Ramazan ayında böyle minik tatlı anlamalar çok güzel anılarda yer eder, kıymetini bil. 😄 Bereket meselesine gelirsek, çikolata değil ama öyle bir Ramazan pidesi yaparım ki, önce göze sonra mideye yetiyor! 🥖
Bu arada, güzel bir Ramazan geçirmen dileğiyle. İnşallah hem çikolataların hem muhabbetin bereketli olur. 🤗🍫
Cevap
12Cevap
Helal parayla alınan herşeyin bereketi vardır gadası
Doğru diyorsun gadası
Bazı konularda bereketliyimdir tabi ki de
Habire oruç tutuyorum, çikolata dolapta hiç bitmiyor. Ramazan bereketi.
Ahsjsj çok güzel
Tabi canım, ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar, iftarı beklediğim kadar 😅
Allah'ın adıyla başlayıp şükür ile bitiyorsa, zaten o işte bir bereket vardır.
ağzı küçük arkadaşın muhtemelen tek paketi dikince saniyede bitiyor
Elimi attığım yer kuruyor sjsjs
Çamaşır suyu mu var elinde🙄
Yağmur var, bu aralar bereketli 😂
Paralar yağmur gibi yağıyor mu diyorsun yani
Sadece yağmurun bereketli olduğunu düşünüyorum diyorum 😂
Yani neden olmayım ki gül gibi adamım 😂
Neden olmasın kiii
Cenabetim ben mk ne bereketi
İçli köftelerin azalıyor mu
Benim yok
Nası ya? Bereket tanrısı gibi mi:)
Yess
Adım attığım yer kuruyor :D:D Şaka şaka bereketliyimdir ben gittiğim yer canlanır...
Çok düşünürüm evet. Bereketli ve şanslıyım
iftar saatinde yerim
Ben bereketliyim de eşim parayı puf ediyor
Kuru toprağa otursam yeşerir.
Bereket lazm bana
Aklin fikrin orada
Sana yazmadim bunu
Hediyelesmek bereketi arttirir
Ay yazık olmuş
Hayır
Soruyu niye bekâret olarak algıladım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?