Bulunmaz hint kumaşımısınız? Hadi bakalım pamuk eller klavyeye. Görelim bakalım prens ve presesleri sahnede :D
Bilmeyenler için sözlük anlamı: kendine çok değer vermek, kendini bir şey sanmak...

#ZorundamıyımEfsane ✌ 1903 ✔™ foRz@
Bulunmaz hint kumaşımısınız? Hadi bakalım pamuk eller klavyeye. Görelim bakalım prens ve presesleri sahnede :D
Bilmeyenler için sözlük anlamı: kendine çok değer vermek, kendini bir şey sanmak...

#ZorundamıyımEfsane ✌ 1903 ✔™ foRz@
Hayır ben sıradan bir insan olduğumu düşünüyorum. kendimde değer veriyorum ve kendimi seviyorum ama asla havalanmam ya da kendimi bir şey sanmam.. ama bazı insanlar var ki maalesef kendini fasulyeden sanıyor ve kendilerini bir şey sanıyorlar onlara da gülüp geçiyorum zaten takılmıyorum hiç bir şekilde.. :D bence insan biraz mütevazi olması gerekiyor. çok fazla yükseklerde uçmaması gerekiyor ondan sonra çakılıyor hiç beklemediği bir anda yere..
O bazı insanlar kendini bulutların üzerinde zannediyorlar.
Maalesef abim sansınlar bakalım çakılacaklar nasıl olsa yere
Bulunmaz değilim belki ama her yerde, sık sık bulunan biri de değilim.. Makam, mevki, statü, maddi güç, güzellik.. Bunlar değil bahsettiğim şeyler.. daha soyut daha içsel duygular ve yaklaşım tarzı olarak kendimi etrafımdaki birçok insandan farklı görüyorum ve gerçekten bunları hissederken oldukça tarafsız yaklaşıyorum.. bulunduğumuz toplumun şartlarına, akla ve mantığa, ahlak, vicdan, karakter gibi birçok etkeni bir arada düşünüp ona göre davranıyor konuşuyorum.. tabii yine aynı noktaya geliyoruz; kime göre, neye göre..
Evet bazı kişiler kendini çok yükseklerde görüyorlar.
Arada çok ince bir çizgi var aslında. Kendını bulunmaz hint kumaşı sanmakla, kendini değerli görüp hayatının merkezine koymak arasında. Fazla egoya takılmadan başka insanların da hakkına girmeden kendimizi hayatımızın merkezine koymakla kendimizi her zaman birinci sırada tutmanın kimseye zararı olmaz. Ben bunu yapıyorum hiçdegilse
Günaydın. Çok güzel cevap. Benden bir tane simit sana.
Günaydın 🙃🙃
Sana ne oldu? 🙄
Allah'ın bir kuluyuz yani..
Yok bana bir şey olmadı bea 😂
Dün bir arkadaşla muhabbet ediyorduk. Sohbet sırasında aklıma geldi konusu geçince yarın ben bunu sorarım dedim ona 😄
Ahahah 😂😂
Kopyacı seni..
Hayır kopyacı değil 😂
Sohbet esnasında gelişen bir durun diyelim 🤣
Hababam sınıfında bir hoca vardı "Ben kül yutmaz kopya çektirmem!" diyordu, aklıma o geldi.. 😂😂
Çok benziyorum 😂
Evet.. 😂😂
Neden insanlar beni yanlış anlıyor acaba ben anlamıyorum. Hakkında olur olmadık şeyler söylüyorlarmış bir de.
Kimin?
Benim
Bilmiyorum..
Cevap
13Cevap
Evet kendime çok değer veriyorum, kendimi çok seviyorum, aşığım kendime. Aksi asla düşünülemez. Kaldı ki, neden sevmeyeyim :D bulunmaz hint kumaşı değilim ama değerliyim, kendime ve kendimce.
Helal sana delikanlı. Değerlisin zaten :D
Öyleyim 😌
Özel, değerli biriyim ama hiç kimse vazgeçilmez değildir
Hepimiz vazgeçilmez değiliz evet.
hocam gel bu soruda mütevazi olmaktan cikalim derim ben biz mütevazi oldukca kendini bi b ok sananlar hindi gibi kabariyor ya yetti valla
evet kusurlarimiz var ama coguna gore nimetiz be kumasimizda iyi pamuklu bunaltmaz sever sarar sıcak tutar 😀
Hem de ne kabarıyorlar. Bir bakıyorsun bulutların üzerine çıkmışlar.
bundan sonra bacagindan tutup yolalim hepsini 😀
Ağaca ters asalım :D
asalim dur kirbacimi getirim hazir asmisken bi kac yapistirayim 😀
hocam gof nerde hic yok
Vardı ama dün
iyi degil gibi sanki bana mi oyle geldi
İyiydi ama. Bir şey de demedi. Sorayım bir ara
dur ben bulup sorayim bakim
son 1 saat içinde online görünüyor ama sorularda yok.
ney burada oyle bi muhabbet te mi var
nerde o görüldü kismi
Choremeden girince görünüyor. Profil açık ise tabii en alt kısımda
hic profillerin en alt kismina bakmadim desem 😀
7. ayda yeni bi özellik 😀
Chrome kullanıyorsan bakabilirsin zaten.
hocam ikisinide kullaniyorumda inan hic o kadar asagilara inme geregi duymadim bilsem bakardim 😀😀😀
Her gün bir bilgi :D
öyle bulunmaz nimet burasi büyük larursse ansiklopedisi gibi 😀😀😀
Ahaha büyük bir okyanus 🤣
öyle artik burdan da nasiplenmeyen kendini gelistirmeyen ölsün gitsin ahhaa 😀😀
Öyle egolu kibirli biri değilim bulunmaz hint kumaşı oldugumuda sanmiyorum bu konuda çok mütevaziyim. Mükemmel değilim bir kere. Eksiğim kusurum hatam illaki var. Kendimi severim ozguvenim var ama insanları yok sayıp görmezden gelip onlari eziyorum demek degil.
Sadece ilk basta mesafeli uzak soğuk ters bir yapım var bu onyargi oluşturuyor. İnsan olmaya çalışıyorum diyebilirim.
Çok güzel. Hepimizin illaki kusurları var evet ama bazıları kendilerini yüksek tepelerde zannediyorlar.
Ben biraz dumanım bazen biraz güneş bazen ayaz.. yani aslında her insanı özel kılan bazı yönleri vardır bu da sevgi ve değerle doğrusallık gösteriyor o açıdan yorumlarsam bana da bulunmaz Hint kumaşı diyen olabilir sana da o nedenle sakin olalım herkes kumaşına ve terzisine sahip çıksın... Ortalıkta sahte kumaş çokken özellikle kıymet bilsinler
Kıymet bilen yok işte
Kıymeti biz bileceğiz 😀 yani herkes kendi elindekine sahip çıkacak biz erkekler zaten kıymetliyiz bize bir şeye gerek yok😎
:D o da güzel
Öyle ama bunlar hayatın gerçekleri kıymeti verecek erkek görecek kadındır görüp mallık ederse de napacaksın😀
Doğru diyorsun :D
Tekim ve özelim. Her canlı öyledir. Aslında, insan üretimi olan şeyler bile öyledir. Hepimiz "bir şeyiz" kesinlikle ve farkında olmalıyız.
Ancak böyle olması kimseye diğerlerini küçümseme hakkı tanımıyor. Diğerleri de çok özel.
Hiç birimiz özel değiliz bence. Hayatımız pamuk ipliğine bağlı.
Bulunmaz hint kumaşı değilim tabii ki. Ama çok değerliyim. Kendime değer veriyorum, seviyorum. İnsan birine, birilerine değer vermeden önce ilk önce kendisine değer vermeli. Biz kendimize değer vermezsek, sevmezsek başkası bize neden değer versin, sevsin ki..
Evet bulunmaz değiliz ama kendimizce biraz değerliyiz.
Bazı bazı kendimizi çok ciddiye alıyoruz. Bu da modern zamanın getirilerinden olsa gerek, insanın içine sinsice yerleşiveriyor. Sahibinin kanından beslenerek büyüyor. Oysa ki insan o kadar küçüktür ki içindeki kibirli özü ne kadar beslerse bir o kadar küçülüyor.
Kesinlikle çok doğru.
Çok şükür kendimizi dev aynasında görmedik ama insanlar bu dünyalık yaşadığı için kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor bilmiyorlar ki mezarla vazgeçilmezlerle dolu 🤲😉
Yarın ölmeyecekmiş gibi yaşamalarına ne diyorsun.
Evet bence ben büyük bir nimetim, kıymetini bilip bilmemek karşımdakine kalmış. He ama şu var ki aynı şekilde karşımdakini de nimetten sayarım 🙃
Bak ya. Nimettensin demek :D
Ee öyleyim tabi cicim benim gibisini bulmak zor 🤪😂
Senden iyisi şamda kayısı :D
Hahahah aynen öyle 😂😂😂
Benim kendime çok değer vermeme gerek kalmadan aile bireylerim iş arkadaşlarım çevrem sağolsun çok değer verir ve sever. ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor yani :)
Çok güzel ✌️👏
Kendini seven barışık özguvenlı bir adamım ama şunu bılıyorum ve asla aklımdan çıkarmam “ben ölümlü bir faniyim “ bu kadar basit. Şahda olsak kralda ne olursak olalım toprak altı son evimiz..
Egoist olmamak güzel ✌👏
Bulunmaz hint kumaşı değilim doğru ama günümüzde birçok kişiden farklı olduğumun da farkındayım karakter olarak. Yanlışların içindeki doğrulardan biriyim diyelim.
Yani farklı olduğunu düşünüyorsan elbet doğrudur.
Uzun yıllar kendimi bir yere konduramadan başkaları için yaşadım.
Şimdilerde kendi kıymetimi biliyorum. Egoist değilim ama Hint kumaşından da halliceyim.
:D bu da güzelmiş
Yok canım niye öyle sanayım sıradan insanım işte fasulye olsaydım sayardım ama çünkü onun faydası çok yani😀
Yok canım fasulye olmadan da nimetein 😊
Bence ben bir nimet gibiyim 😃yani kimse bulunmaz değil, benden binlerce olduğuna inanırım fakkkat 🤭
Sendekilerden binlercesinden sen birincisin 😀
İkisini düşünmek lazım.
😎heyt maşallah bana
Benim bir lafım var.
Herkes kendini bir bok sanıyor sen iki bok 😀 tam bu tür insanlara göre
Tövbe estağfurullah 😀
Ahahah haklısın 😂
bi laf vardı insan kendini beğenmese camdan aşağı atar diye nfkffkfk velhasıl kim kendini mükemmel ya da mükemmele yakın bulsa da hepimizin birçok kusuru var gideceğimiz yer de eninde sonunda toprak olacak.
Yazık
@LastSummer07 bunu dediğin nokta nedir tam
“Camdan aşağı atar “
Sen hiç camdan aşağıya atan gördün mü
@LastSummer07 mübalağa yaptık insan kendini beğenmezse düzgün yaşantısı dahi olmaz kendini değerli görmeyen bir insan ne kadar kaliteli yaşayabilir bu hayatı kendini diğerlerinden farklı ve biraz da olsa özel görme hissiyatının her insanda olduğunu düşünüyorum her ne kadar bunu yansıtmasa da kimse
Elbette mübalağa yapılabilir yapılmalı da ama damdan desek daha güzel ve doğru olmaz mıydı ayrıca siz bu söylediklerinizi hayatınızda ne kadar uygulayabiliyorsunuz
@LastSummer07 uygulamaya çalışıyorum kendimi dört dörtlük gördüğümü belirtmedim olanları söyledim sadece.
Zaten kimse dört dörtlük olamıyor yaşamıyor da
@LastSummer07 evet
Eğer mümkünse saygı çerçevesinde sizinle bu hayatı ve insanlığı konuşabilmek adına diğer kutuma yazabilir misiniz
Evet sonumuz orası ama yine de camdan atlamayız :D
karakter, zeka olarak evet. tabii sayilarimizin cogalmasini cok isterim.
Bende isterim.
Had önemli hadimizi bildiğimiz sürece bi sıkıntı yok
Çok güzel kardeşim ✌️👏
Nimetim, nasibim, kaderim, kısmetim. Boyum bion, adım nimet.
@melankolikMelaike sabah sabah bu kafa için ne içtin 😃
@SarışınHukukçu ilacımı bile içmedim daha. Bu arada biri hukukçu arıyodu onu bul. 🤣🤣🤣
Soruya yazdım geri dönmedi muhtemelen gece dolandırdığı erkeklerden birisi suç duyurusunda bulunacağım dedi o da yerimi bulabilirler mi diyw soracaktır 😃
Bu arada ilaç konusu sıkıntı aksatma
Günaydın melaike
Sabah sabah coşmuşsun yine
@SarışınHukukçu merak etme ben de yazdım. Ek ücret olduğunu söyledim. Ondan dönmemiştir. 🤣🤣🤣
Ek ücret falan yok aaüt sabit danışmanlık ücreti için saat değil yer ayrımı var
Günaydın efsanee uykumu alınca bana olan 🤣
✌️👏😀
Herkes özünde değerlidir, haddimi bilirim aşırı değer aşırı ego içerir...
Evet kesinlikle ✌️👏
Bana verilenleri nimetten sayıyorum evet ama ben nimet değilim
Çok güzel cevap ✌👏
Herkes özeldir ama bulunmaz Hint kumaşı sanmkyorum tabii
Kişilere göre özeldir belki de
Adam haklı ne zannediyorsunuz kendinizi haaaa hangi çetenin üyelerisiniz sizzzz
Açılın yoldan bay kemal geliyor :D
Tutmayın küçük enişteyi :D
Ben bulunmaz hint kumaşı değilim ama insanların birçoğu sarı bez
Sarı bez ne oluyor temizlik bezi mi :D
Aynen 😂
Temizlik bezi bile değil bulaşık bezi oluyor ya ondan 😂
Mutfak bezi de denebilir
Farklı kullanım alanları çoğaltılabilir :D
Evet yani her neyse demek istediğim anlaşıldı diye düşünüyorum 😂
Anlaşıldı komutanım :D
Hahaha komutan da olduk şurada dünya gözüyle ya helal olsun bana 😂
Bulunmaz bir hint kumasi degilm elbet ama kendimi nimetten saymayacak kadar degersizde gormuyorum
Çok güzel ✌👏
Bulunmaz Hint kumaşıyım bence ama vazgeçilmez değilim. Değerliyim beni ben yapan çok şey var
2 kere aldım laktozsuz süt. Sana denk gelmeye çalışıyordum :)
Evet çok güzelmiş. Sanki şekerli gibi.
Tat olarak şekerli gibi ama içinde ki kimyasal olarak şekersiz :)
Teşekkürler 🙏
Haddini hududunu bilen bir insanım, kibrin insanı alçaltan sinsi bir düşman olduğunu iyi bilirim.
Ne güzel ✌👏
evet. annem ve babam için bir hediye gibiyim.
Aaa onlar için başkayız canım. 41 yaşındayım hala annem çocuk gibi davranıyor.
Yalaka olmadığım için sanmıyorum doğruya doğru eğriye eğriyim , bu yüzden sevilmedim.
Yalaka olmadığımız için biz daha iyiyiz.
Sebastiana söyle Rapunzel saçlarını topladı 😅
Ahahah
Çıkacak yer mi kalmadı :D
Merdivenleri çıkacak ağır ağır 😅😅😅
Yok onun zevki saçlarını çekerek yukarı çıkmak 🤣
Çektiririm hea tayyare tutsun artık 😅
Teyyarimi tutar helikopter mi tutar yoksa UFO ile mı gelir bilmiyorum artık 😂
Pata pata pata 😂😂😂
Kendini nimetten sayan baksın mezarlığa ibreti alem için
Egoist bir insan bunu anlamaz :D
Hazır olan mezara girsin direk :D
Gassal da meşhur bu ara
O bulunmaz hint kumasi benim iste 😂😂
Ahahah çok güzel maşallah nazar değmesin.
Yokyaa hiç öyle biri olmadım olmamda
Ne güzel ✌️👏
Hayır tam tersine olumluyuz biz insanlar
Evet Allah'tan öleceğiz yoksa bu popülasyon çoğalsa kim bilir daha neler olurdu.
Hayır tabi ki ama değerliyim bir yerde ✌🏻😁
Yani değer verenler vardır illaki
Yo hayır zannetmiyorum.
Evet sen alçak gönüllüsün.
Teşekkür ediyorum 🙂🙏
bunu kendi adıma söylemek bana düşmez.
Kişi kendini bilir ama biraz.
Tabi ki
Yo ne alaka her yer insan dolu
Kendin ile alakalı ama
Öyle olduğumu düşünmüyorum
Beni anlayana oyleyim