Bana ayak bağı oluyon rahat bırak beni diyor naptın adama la
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçmalamayın ne ayak bağı olması? 2 hafta önce iletişimde bile kalmak istemiyorum dedi. Cevap bile yazmadım. Bugün benim göreceğim şekilde bunu yazmış.
Yazın bana evli olduğum sürece olamayız dedi, sonra boşanıyorum dedi, sonra barıştım dedi. Şimdi de evliyim olmaz, bekar olsam da olmaz, biz senle çok farklıyız dedi. Bende cevap yazmadım. 2 hafta önce oldu bu olay. Bugün de bunu paylaşmış whatsappta. Eminim o durumu sadece ben görüyorum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Önce seninle iletişimde bile kalmak istemiyorum diyen birinin “sözlerim ayaklarıma dolanıyor” diye paylaşım yapması, pişman mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana ayak bağı oluyon rahat bırak beni diyor naptın adama la
Saçmalamayın ne ayak bağı olması? 2 hafta önce iletişimde bile kalmak istemiyorum dedi. Cevap bile yazmadım. Bugün benim göreceğim şekilde bunu yazmış.
Bunlar dengesiz erkekler uzak dur 4 milyar erkek var uğraşma bunla benden demesi
Öyle mi dersin? Bende çok dengeli sayılmam sanırım
O evli olduğu için beni istemediğini , bekar olsa bile istemeyeceğini söyledi
Sana küfür etse daha iyimiş kendine nasıl yakıştırıyon bunları. İstersen gel seninle konuşalım
Eee bugün bunu paylaşmış, çaktırmadan ümit vermiyor mu yani
Bilemiyorum git konuş onunla istersen
Ne diyim yine ümit veriyorsun oynuyorsun benimle mi diyim
Benimle misin değil misin erkek gibi ol konuş. De böyle tehditvari konuş anlarsın ne olduğunu o zaman
Yazın bana evli olduğum sürece olamayız dedi, sonra boşanıyorum dedi, sonra barıştım dedi. Şimdi de evliyim olmaz, bekar olsam da olmaz, biz senle çok farklıyız dedi. Bende cevap yazmadım. 2 hafta önce oldu bu olay. Bugün de bunu paylaşmış whatsappta. Eminim o durumu sadece ben görüyorum
Sen niye evli adama yazıyon anlamadım gitti
Aşık oldum
Çivi çiviyi söker başkasına aşık ol
Defol
Ayıp
Kesin değil ama o anlama çıkabilir
Cesur biri değil, pişman olmaya başladığını ima ediyor değil mi?
Aynen
Ne yapmalı sence?
İçi içini yerse senden özür diler galiba
Beklemeli miyim sence ondan hamle gelmesini
Yani 2 hafta falan bekle en az
Bugün paylaşmış, 2 hafta önce demişti bu iletişimde bile kalmak istemediğini , daha da pişman olur demi hiç tepki göstermezsem
Aynen öyle
Bos işler bence
Yani cesur biri değil zaten ama korkak birine göre bu pişman olmaya başladığı anlamına mı geliyor?
Bundan bi anlam çıkmaz takilma seven isteyen gelir
Gelecek zaten önce hep böyle paylaşımla nabız yoklar o
Gelecegi varsa gorecegide var bekle o zaman
Hiç bir adım atmamak mı en doğrusu
Bilsem zaten bende yanliz olmazdim
Hahaha o zaman senin dediğinin tam tersini yapmak lazım
Genelde baskasina verdiğim tavsiye tutar bi ben kendime tavsiye veremiyorum
Ne tavsiye edersin