Merhabalar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki anlatım biçimimden kaynaklı sürekli başka bir erkekle gezen sadık olmayan biri sanılabilirim ama değilim. Hayatımda sadece 1 kişiyi aşırı derecede sevdim şu ana kadar ama o bana yıllardır bakmayınca ben de şansımı başka biriyle denemeye karar verdim ama sonra sevgilim varken sevdiğim çocuk da hala onu unutamadım sanıyor biraz da yanlış anlaşılmalardan dolayı olabilir aslında her neyse konumuz bu değil. Çok uzatmadan başlıkta da bahsettiğim gibi; birini beğeniyorum, yakınlaşıyoruz ve bir anda soğuyorum, sanki daha önce bütün gün aklımda değilmiş gibi. Elimden geldiğince belli etmiyorum kimse de bilmiyor arkadaşlarımdan ama kendi içimde iğrenmeye başlıyorum sonra. Biliyorum bu iğrenç bir huy. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Yani mesela bunu şöyle yaşadım; Sevdiğim çocuğa açıldım, o da benden hoşlandığını söyledi fakat derslerimizi etkilemesin diye sevgili olmadık. Ardından ben onu elde edince nedense soğumaya başladım. Bunlar olurken de konuşuyorduk havadan sudan. Neyse sonra iyi geceler dedik yattık ve bu kişi bana baya uzun bir süre yazmadı. Bana yazmayınca ondan tekrar deliler gibi hoşlanmaya başladım ama yazacak cesareti bulamadım. Aynısı birkaç defa daha yaşandı öncelerde ve ben şu an kendisini unuttum diyebilirim. Ne zaman beğendiğim biriyle konuşmaya başlasam bir anda vazgeçiyorum ve o kadar da abartılacak biri olmadığını düşünüyorum. Ayrıca sevdiğim çocuk bana asla yüz vermediği için (karakterimle alakalı falan değil bu arada sadece hazır hissetmiyor) de baya yakın bir arkadaşımla sevgili olup denemeye karar verdik ilk başta bahsettiğim kişi o. Ve ben ondan da soğudum fakat günler öncesinde sürekli aklımdan çıkmıyordu resmen, ayrılamıyorum da. Bir lanet gibi tövbe tövbe. Bu acaba gerçek anlamda kimseyi sevemediğimden dolayı mı yoksa benim aptal kişiliğim yüzünden mi? Siz ne diyorsunuz kırıcı olmadan görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaşla sevgili olunursa soğursun tabi ondan o yakın davranışı beyninde canlandıramadığından gerçek olduğunda tuhafına gidiyor tavsiyem soğuyorsan zaten doğru kişi değildir
Şimdi anladım, teşekkür ederim
Taciz olayı ile hiç karşılaştınmı
Karşılaştım diyebilirim de niye ki?
,
Travman sonucu bunlar
Mantıklı aslında olabilir, görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkür ederim.
İyi günler
Slkız
Doğru düzgün yazın lütfen. Bana canım dediniz diye ebenize sövecek değilim.
*canım
*canım
S@LAK YA AUTOTYPE NAPIYON
Kess
lan autotype S@lak kelimesini canıma çeviriyor ne kesi. demek istediğim saçma sapan konuşmadan kısa cevaplar vermeyecekseniz görüşünüzü belirtin lütfen
Yazdığım kelimeleri İdrak edebileceğini sanmıyorum
slkız ve kess. evet, zeka düzeyim yetmedi sanırım. Eğer kusuruma bakmazsanız, lütfen bu gergin tavrınızın sebebini açıklayın. Ergen misiniz? Troll müsünüz? Davranışlarım benden nefret etmenizi mi sağladı? İnternetten millete sallamayı mı seviyorsunuz?
Açıklayayım o halde kadının utunqtamadığı biri varsa kalbinde yeni o kişiyi ona unutturacak kadar iyi olmadığını düşünür ve soğursun daha sonra tekrar yeni arayışlara girer bu kadın kendince unutamadığı kişiden çok iyi birini bulup onu unutmaya çalışır bu böyle devam eder mükemmelliyetçilik ve saplantı seni bu hale getiren yazdığın şeylerin hiçbiri değil sinir oldum okuyunca.
evet sinir olmakta haklısınız. takıntılıyım ama mükemmeliyetçi olduğum tartışma konusudur. sinir de olabilirsiniz yazarak açıklamada kabiliyetli değilimdir. 8 yıldır sevdiğim bir insanoğlu benim yüzüme bile bakmayınca kendimi ezik göstermek istemedim ve başka insanları bulmaya çalıştım. sevdiğim çocuğu da unutamadım sevgilime de ihanet oldu. ama yapabileceğim başka bir şey yoktu. o kişiyi düşünmek derslerimi etkiliyordu onun için de çok fazla şeyi yapmaya hazırdım. kazık yedim. kazık attım.
ayrıca son dediğiniz asla doğru değil. ben gayet sadık bir insanımdır ve gerçekten karşımdaki kişiyi seviyorsam mükemmel olması umrumda değildir. doğru kişi benimle olursa benim için başka hiçbir seçenecek olmayacaktır ve yeni kişileri aramaya da çalışmam.
Aferin yi yaptın unutamadığın kişi insanoğlu da diğerleri hayvanoğluhayvanmı kafaya bak
ne alaka a iyi misiniz. adama bak aq evet aldatıyorum ikisini de saplantılıyım psikopatım hep en iyisini istiyom bütün erkekleri deneye deneye soylarını tüketecem unutamadığım kişiyi de annesi sevsin aynen.
Ne diyorsun sen kardsm ya boşboş konuşup sinir etme unutamadığım erkek demen bile senin sadakat kelimeni boşa çıkarıyor yazma uzun uzun yorulma anladım ben seni.
alaka arıyorum. bir kişiyi unutamam da ne problem var. aynen uzatma sen. kendini ancak bu kelimelerle teselli et
Bir kişiyi unutamamanda çok problem var diğer erkeklere ümit vermek gibi bari ciddi düşünme takılmalık flört gibi yap, teselli falan yok olanı konuşuyorum
bahsetmemişim, sevgilimle ikimiz de birbirimizden hoşlanmıyorduk. takılmalık denemek için sevgili olduk sadece.
Ok öyle yap