Birini sevip yakınlaşmaya başlayınca aniden soğuyorum ama belli etmemeye çalışıyorum?

Merhabalar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki anlatım biçimimden kaynaklı sürekli başka bir erkekle gezen sadık olmayan biri sanılabilirim ama değilim. Hayatımda sadece 1 kişiyi aşırı derecede sevdim şu ana kadar ama o bana yıllardır bakmayınca ben de şansımı başka biriyle denemeye karar verdim ama sonra sevgilim varken sevdiğim çocuk da hala onu unutamadım sanıyor biraz da yanlış anlaşılmalardan dolayı olabilir aslında her neyse konumuz bu değil. Çok uzatmadan başlıkta da bahsettiğim gibi; birini beğeniyorum, yakınlaşıyoruz ve bir anda soğuyorum, sanki daha önce bütün gün aklımda değilmiş gibi. Elimden geldiğince belli etmiyorum kimse de bilmiyor arkadaşlarımdan ama kendi içimde iğrenmeye başlıyorum sonra. Biliyorum bu iğrenç bir huy. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Yani mesela bunu şöyle yaşadım; Sevdiğim çocuğa açıldım, o da benden hoşlandığını söyledi fakat derslerimizi etkilemesin diye sevgili olmadık. Ardından ben onu elde edince nedense soğumaya başladım. Bunlar olurken de konuşuyorduk havadan sudan. Neyse sonra iyi geceler dedik yattık ve bu kişi bana baya uzun bir süre yazmadı. Bana yazmayınca ondan tekrar deliler gibi hoşlanmaya başladım ama yazacak cesareti bulamadım. Aynısı birkaç defa daha yaşandı öncelerde ve ben şu an kendisini unuttum diyebilirim. Ne zaman beğendiğim biriyle konuşmaya başlasam bir anda vazgeçiyorum ve o kadar da abartılacak biri olmadığını düşünüyorum. Ayrıca sevdiğim çocuk bana asla yüz vermediği için (karakterimle alakalı falan değil bu arada sadece hazır hissetmiyor) de baya yakın bir arkadaşımla sevgili olup denemeye karar verdik ilk başta bahsettiğim kişi o. Ve ben ondan da soğudum fakat günler öncesinde sürekli aklımdan çıkmıyordu resmen, ayrılamıyorum da. Bir lanet gibi tövbe tövbe. Bu acaba gerçek anlamda kimseyi sevemediğimden dolayı mı yoksa benim aptal kişiliğim yüzünden mi? Siz ne diyorsunuz kırıcı olmadan görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Birini sevip yakınlaşmaya başlayınca aniden soğuyorum ama belli etmemeye çalışıyorum?