Yani konuşmak istemiyorsa ne diye uzatıyor neden açıklıyor, konulara giriyor? Konuşmak istiyorsa da neden saatlerce yok?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yazdığı senin gibi kaç kişi var kim bilir
Sana ancak sıra geliyor
Evet onu düşündüm de ne diye uzun uzun yazıyor o zaman çok saçma
Vaktini boşa harcama bence. Yol ver gitsin.
Evet bir şey yok zaten sadece merak ettim
Böyle asalak birini merak bile etmeyeceksin, değmez.
Ben bununla şununla yazışmadığım için, merak ettim neden böyle yaptığını. Oysa değemez tabi
Senin yaptığın normal zaten de, değmez işte baktın ilgilenmiyor vakit kaybetmeyeceksin yol vereceksin hemen.
Bir daha yazsın da güzel bi mesaj atayim sonra gitsin nereye gidiyorsa boş beles insan
Ağzının payını ver aynen. Yazmazsa da sen böyle yap yine de.
Yok yazmazsa onu kovalayamam önemli biri değil. Kendisi uzun yazdığı için merak ettim. Ben uzun zaman yalnızım ne yazıştım ne sevgili yaptım o yüzden bu tarz insanları anlamamakta zorlandım. Bende bir insana yazıyorsan hele ki uzun vs ilgili yazıyorsan o zaman saatler geçmemeli.
Ama yazacak akşama kadar, sadece derim ki Benim mesajıma saatler sonra cevap veriyorsan bir zahmet verme. Çoluk çocukla yazışamam :)
Bu arada 35 yaşında bir adam
Yaşının 35 olması olgun olduğu anlamına gelmiyor. Diğer üyelerin dediği gibi evli bile olabilir. Sen haklısın dediğinde, onu asla kovalar gibi bile görünme sakın doğru.
Evli değil tanıdık biridir yalnız de yaşıyor. Boş beleş ama. Takılıyor büyük ihtimalle. Bende düzgün bir şekilde sohbet ettiğim için anca sıra geliyor 😂 Yazında da kendisini akıllı bir şey olarak göstermeye çalışıyor.
Ama evet asla ben kovalıyormuşhm gibi gostermem. Nerdesin neden yazmıyorsun yolunu mu izleyecem. Bu tarz konulara girmem.
Anca mesajıma saatler sonra cevap veriyorsan bi zahmet verme derim. Kendisi de bilir. aben çoluk çocukla uğraşmak istesem onu adam sanıp cvp vermezdim zaten.
Anladım. Böylesini yok sayacaksın direkt.
Evet kesinlikle.
muhtemelen evli:DDDDDDDDDD
Yo tanıdık bir evli değil
biri*
o zaman sen kaçıncı kızsın hayatında
Ben onun hayatında değilim ki kendisi bana yazdı kalp atıyor foto beğeniyor ben anca cvp verdim. Bende bununla şununla yazışmadığım için, merak ettim neden böyle yaptığını
fazla mal göz çıkarmaz
Evli olabilir
Yo tanıdık biri evli değil
konusmak istemiyor olabilir boş ver bence
İstemiyorsa uzun uzun yazmasın istemeyen insan bir kelime yazar anca
Yaptığı meslekten ötürü olabilir mi?
Bilmiyorum ama kendisi patron yani o kadar olamaz diye düşünüyorum
O zaman kesin evli
Tanıdık yani evli değil, yalnız yaşıyor bide
O zaman başkaları vardır hayatında
Neyse birdahaki bir şey yazdığında söyleyeceğım ne bu herkesle yazışırken sıra gelmiypr demek ki ne saçma insanlar
evet kim bilir kimler var
Bu gibi durumlar hiç kaale bile alınmaması lazım büyütmeyin bence direk yol verin gitsin sizde vaktinizi boş bir insana harcamayın
Evet de kendisi yazınca çok ilgiiliymış gibi yazıyor. Bu yeni zaten daka 2-3 defa konuştuk. O yüzden şimdi dedim artık abartı. Bir mesaj daha atarsa hemen söylerim.
Benim mesajıma saatler sonra cvp veriyorsan bi zahmet hiç verme.
Aynen öyle cevap ver bu ne böyle yolunu mu gözleyecem de 😊
Benim mesajıma saatler sonra cevap veriyorsan bir zahmet verme. Çoluk çocukla yazışamam :) anca böyle derim.
Bu arada 35 yaşında bir adam
Yani garip, ben de hep tam tersi olduğum için karşı tarafın g**ü kalktı ve istenmedim. Sende bu yüzden yolver gitsin insan sevdiğine ilgi duyduğuna hep müsaittir
Tabi bana yazan oydu zatrn tanımak istiyprsa yazsın, ben ondan geç gelen mesaja napim
Aynen öyle dediğim gibi seven ilgi duyan her zaman bir müsaitlik bulur ve yazar. Böye kişilere hayatınızda yer vermeyin
Adamndegil eemekki
👌🏻
Calisiyormusun
Neden
Soru nedensiz