Bir erkek neden “naber” diye mesaj atar, cevap verince de saatlerce dönmez, madem yazışmak istemiyo niye yazıyo?

bir çocuk mesaj atıyo bana naber diye. cevap verirkenben içerde oluyo çevrim içi. çıkıyo hemen o an, ben msjı yazıp yolluyorum saatlerce cevap gelmiyo? ve bunu hep yapıyo. ima ettim bunu bir kaç defa, çok iş oluyo kafamızı kaşicak zamanımız olmuyo işte diyo ama bazen whatsappde içerde olduğunu görüyorum. veya iş bittikten sonra cvp ver dimi hiç mi eline telefonu almıyorsun 2 dklığına bile? hem yazıyo hem çok geç yazıyo bekletiyo, neden yapıyo böyle nasıl bu durumdan nefret ettiğimi onun bana böyle yaparak çok itici olduğunu belli edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
bugün çocuğa artık whatsappde onunla bir daha konuşmak istemediğimi yazdım, kırıcı konuşmadan. kendisiyle instada da arkadaşız, whatsappde bundan sonra yazışmasak iyi olur, nr nı siliyorum. instada beni silebilirsin veya bırakabilirsin sana bırakıyorum hoşcakal yazdım. şu an bir sürü mesaj attı. açıkcası hiç cevap yazacak gücü bulamıyorum kendimde, baya bir konuştuk ona ciddiye alınmadığımı hissettirdiğini söyledim açıklama falan yaptı sonra da numaramı geri kaydet ve bugünkü konuşmayı unutalım yazdı
Bir erkek neden “naber” diye mesaj atar, cevap verince de saatlerce dönmez, madem yazışmak istemiyo niye yazıyo?