Artık çok öfkeliyim haksızmıyım?

“Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor…Sosyal medyanın ortaya çıkışıyla beraber kadınların erkeklerin sadece yüzde 5-10 luk kısmına ulaşma arzusu yüzünden yaşanan olay işin acı şu ki değiştiremediğimiz şeyler yüzünden bile elendiğimiz oluyor. Tipin olsa boyun kısadır boyun olsa tipin yoktur bu ikisi olsa paran yoktur bunların hepsi olsa ağzın laf yapmasa yine eleniyorsun. Şimdi burada sizde kadınlardan güzellik bekliyorsunuz diyen kadınlar olacak ama erkeklerin çoğu 5/10 üstü kızlara razı ki kadınlar ilişkide güzellik dışında sunduğu şeyler kısıtlı kadınlara güzellik, kilo konusunda toplum tarafından politik doğrucu davranan bir erkeğin kısa olması durumunda bütün aşağılayıcı ifadelere katlanmak zorunda. Kadınlar kesinlikle duygusal düşünemiyor 10/5 erkekle 10/5 kız aynı değeri görmüyor hiçbir kadın yalnız değildir ama erkek olup normal klasmanda olsan bile kadınlar seni çirkin statüsüne koyarlar. Gerçekten kadınların doğası bozuk, narsist solipsist evrimsel açıdan kusurlu canlılar. Erkeğin ağzı laf yapıcak boyu uzun olucak yok parası olucak hep karşılıklı şimdi diyebilirsiniz muhtemelende diyeceksiniz erkeklerde güzelliğe bakıyor. HAYIR! Çoğu erkek 10/5 üstü sadık birine okeydir ama kız için aynı şeyi diyemem. Ayrıca kızlar normal erkekleri reddederler illa kendinden üst erkek isterler bıktım ya gerçekten bıktım bıktım bıktım
Artık çok öfkeliyim haksızmıyım?