Öfkemle mi var oluyorum?

Merhabalar 4. Yıla girdiğim evlilik düşündüğümüz ilişkimde ne zaman bir konu olsa nihayetinde konu benden yana erkek arkadaşıma anlamıyorsun oldu, gerçekten anladığını düşünemiyorum çünkü anladığını idda ettiği zamanlarda şans verip, olaylar farklı, konular aynı anladığını düşündüğüm, beklentilerimin dışında davranışlarını gördüm. Değer veriyor kıymet gösteriyor, rüya gibi. Fakat başka gördüğüm şey ise verdikleri kendi istediği zaman ve kendi verdiğinde onunla yetiniyor, ona da söyledim” sen zaten sevgi ilgi gösteriyorsun fakat kendi istediğin zamanlarda, yetinen sensin ben değilim. Benim beklediğim zamanlarda olmuyor bu” diye, üstüne o yetindiği için sanki “zaten iyi bir şey yaptım” diyip salıyor, bana göre. Oda bana şey dedi” sende çocuk bunu yapmış, bu önemsiz diyip, beklentini alttan alarak, sorun etmeyerek düşünebilirsin” dedi. Anlamadığını söylüyorum, unutuyor tepki gösteriyorum çünkü kaç kere…Bu iki şeye benzer ama küçük şeylere bile artık çok üzülüyor çok tepki gösteriyorum çünkü tekrar tekrar olunca irilite oldum artık. Güzel günlerimiz kötü günlerimizden çok bize yazık etmek istemiyorum biz olalım tamamlanalım istiyorum ama yıpranıyoruz, baştada dediğim gibi rüya gibi bir ilişkimiz var aslında. Eğlenebiliyoruz, gülebiliyoruz, dans ediyoruz, oyunlar oynuyoruz, dertleşiyoruz, çok çok güzel şeyler… Bende de şöyle bir durum var. Sinizlendiğimde kırıldığımda üzüldüğüm de kendime çekiliyorum, kendime kapanıyorum. Tartışmalarımızda onun sesi gür bense anlaşılmadığım yerden uzaklaşıyorum. Bir yandan da neyi keşfettim biliyor musunuz kendimde. Öfkemle var oluyorum sanki… Anlaşılmıyorum, anlatmaya çalışıyorum, tartışıyoruz, kabullenilmiyor bende sonrasında o banktan kalkıyorum, telefonu kapıyorum, bağırıyorum, kalp kırıyorum, kendime kapanıyorum, küsüyorum ( bu saydıklarımı sadece ilişkimde değil ailemde de benzer durumlar olduğundan, arkadaş çevremde de şu an aştığımı düşündüğüm ama zamanında yine aynı benzer ben…) öfkemle mi var oluyorum? Neden o aşamaya gelene kadar kimse beni anlamıyor?
Öfkemle mi var oluyorum?